Seafalco

Reviewers
 • Δημοσιευσεις

  9.265
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  8

Σχετικά με το μέλος Seafalco

 • Τίτλος
  TheLab Gerou.
 • Γενέθλια

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι επισκέπτες

14.108 εμφανίσεις προφίλ
 1. Για την ηχοπαγίδα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την υλοποιήσεις, αλλά η βασική αρχή υπάρχει στο σκαρίφημα που σου έκανα πιο κάτω: Αυτό φυσικά είναι μόνο η βασική ιδέα! Σημαντικό για την εφαρμογή αυτή είναι το πορτοκαλί διάφραγμα που θα εμποδίζει την ανακυκλοφορία του ζεστού αέρα (που βγαίνει από το περίβλημα του συμπιεστή) μέσα στο κουτί. Γιατί σίγουρα θα τον απορροφήσει ο ανεμιστήρας εισόδου και το μοτέρ και η κεφαλή του συμπιεστή, θα ζεσταίνονται υπερβολικά! Αυτό το διάφραγμα θα πρέπει να κοπεί προσεκτικά έτσι ώστε να χωρίσει το κουτί σε δύο ανεξάρτητους θαλάμους οι οποίοι θα επικοινωνούν μόνο από τον χώρο που βρίσκεται κάτω από την καλύπτρα του αεροσυμπιεστή! Όσον αφορά στο σχήμα και στη διαμόρφωση των μαιάνδρων, υπάρχει αρκετή άνεση για διαφορετικούς σχεδιασμούς. Αυτός που σου έκανα εδώ έχει τους μαιάνδρους να έχουν φάρδος από το ένα μεγάλο πλαϊνό του κουτιού μέχρι το άλλο. Φυσικά οι διαστάσεις και οι διατομές των μαιάνδρων είναι απλά ενδεικτικές ! Ελπίζω, αυτά να δίνουν μια καλή ιδέα περί τίνος πρόκειται !
 2. Sound trap for small Aircompressor---01.png

  Από το άλμπουμ Artistic photos 4

 3. Μαστορέματα ημέρας!

  Χαχαχα! Όχι που δεν θα ψηνόσουν ! Αφού είναι το επόμενο βήμα για να βρουν ησυχία τα αυτιά σου ! Νίκο στον εξαεριστήρα του κάρτερ, βάλε στην άκρη στο σωληνάκι λίγο φίλτρο από αποροφητήρα (κάντο σα πουγκί, ή βάλε ένα μικρό κουτάκι και γέμισέ το με φίλτρο) για μην ρουφάει σκόνη μέσα στο κάρτερ! Όσο για την ηχοπαγίδα, μέτρα διαστάσεις κομπρεσερ και τα λέμε ! BTW! (από λίγο να το ξεχάσω! ) Μια χαρά έγινε η μόντα του δείκτη !
 4. Τροφωδοσια rgb λεντοταινιας και αλλες ερωτησεις

  Άρα το θέμα δεν είναι το Μπλε LED αλλά ο driver τους στο τροφοδοτικό που χρησιμοποιούσες ! Για πες ποιό ήταν αυτό και τι χαρακτηριστικά είχε. Πές και τα αντίστοιχα για αυτό που έβαλες τώρα (ισχύ, ρεύμα, τάση κλπ που ενδεχομένως αναφέρει ) Και κάτι σημαντικό με το που έβαλες το νέο τροφοδοτικό , όλα επανήλθαν στο κανονικό τους χωρίς καμία άλλη παρέμβαση? Επίσης πες μας και τι LEDoταινία έχεις χρησιμοποιήσει τι χαρακτηριστικά έχει (πόσο πυκνή και πόσα Watt ανά μέτρο είναι ) και φυσικά τι μήκος έχει. Ακόμα αν την έχεις χωρίσει σε τμήματα και τι μέσα έχεις χρησιμοποιήσει για να ενώσεις τα διάφορα τμήματα μεταξύ τους ! Το παλιό τροφοδοτικό -όταν "κάηκε" η "μπλε έξοδός" του, εξακολουθούσε να δίνει τα άλλα δυο χρώματα ? Έχεις ελέγξει αν κάτι στην εγκατάσταση της ταινίας ενδέχεται να είναι ύποπτο για το θέμα που έχεις, μήπως κάτι βραχυκυκλώνει, ή μήπως παρουσιάζει κακή επαφή ?
 5. Κατασκευή Display Coffe Table

  Σωστά ! Αυτή είναι και η μεγάλη χάρη αυτής της μέγγενης, γίνεται εύκολα φορητή! Πιστεύω ότι η κατασκευή της, εφόσον έχεις το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, και το χρόνο, θα ήταν χρήσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους ! Θα γίνει και κουβέντα για το πως και το γιατί και όλοι θα μάθουμε κάτι επιπλέον !
 6. Τροφωδοσια rgb λεντοταινιας και αλλες ερωτησεις

  Μάλλον θα πρέπει να μας πεις περισσότερα πράγματα για να βοηθήσουμε ! Αυτά που λές είναι λίγο αόριστα. Για παράδειγμα σου καίγεται το μπλέ LED στην LEDοταινία, ή η έξοδος του τροφοδοτικού που αντιστοιχεί στο μπλέ LED, γιατί να καούν όλα τα μπλε LED μου φαίνεται λίγο παράξενο! Και επίσης είναι παράξενο καθώς από ζήτημα τάσης αυτά είναι που δουλεύουν ψηλότερα! Μετά την πρώτη φορά που είχες πρόβλημα , πως το διόρθωσες, τι άλλαξες και πόσο καιρό κράτησε το πραγμα σωστό ? Παρεμπιπτόντως -αν δεν το έχεις δεί- καλό για να μην πω απαραίτητο είναι να διαβάσεις εδώ : LED strip guide - "Και εγένετο Φως..." Σίγουρα μετά θα έχεις πολύ λιγότερες απορίες!
 7. Κατασκευή Display Coffe Table

  Είπα μικρή γιατί τώρα τελευταία έχω δει κάτι "ναυαρχίδες" που μπροστά τους, όλες μικρές μοιάζουν! Παναγιώτη με την ευκαιρία -μιας και είναι σε πρώτο πλάνο- η μέγγενη moxxon είναι επικαθήμενη στο πάγκο (σα να βλέπω ένα νταβίδι πάνω δεξιά) ? Αν έχεις κρατήσει φωτογραφικό υλικό από τη κατασκευή της και έχεις και το χρόνο . . . μη διστάζεις !
 8. Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

  Καλημέρα! Νίκο απ ότι βλεπω ενα απλο καλώδιο έχει συνεπως το πολύ να τραβαει καμια δεκαρια Α. Οπότε ενα πακ με 120 Watt θα σου κάνει μια χαρά. Μια μόνο επιφύλαξη εχω για το ρευμα εκκίνησης. Μπορεί να ειναι μεγαλύτερο του ρεύματος κανονικής λετουργιας. Αλλα και ετσι να ειναι μπορεις να το τροφοδοτησεις απο ενα παροπλισμενο τροφοδοτκο υπολογιστή που σίγουρα θα εχει αρκετα περισσότερα Α. Ποτε το βγαζουν αυτό?
 9. Κατασκευή Display Coffe Table

  Έτσι !! Η ανησυχία του μάστορα ακολουθεί το έργο του στη τελική του χρήση !
 10. Κατασκευή Display Coffe Table

  "Η αρχή, είναι το ήμισυ του παντός" ! Ότι δεν ξέρουμε . . . το ρωτάμε ! Γιατί η απορία του "θεατή", είναι η μισή χαρά του δημιουργού ! Μέχρι να κολλήσει και αυτός το "μικρόβιο" και να τον ρωτάνε άλλοι !
 11. Κατασκευή Display Coffe Table

  Αυτό είναι πράγματι ένα πρόβλημα, γιατί ναι μεν μπορεί να γίνει, αλλά πέρα από τη δυσκολία συναρμογής, θα έχεις -όταν ανοίγει το πορτάκι- και τέσσερις ακμές των 45 μοιρών εκτεθειμένες στο "ατύχημα" και εδώ όποιος δεν πάρει σοβαρά υπόψιν του τον κύριο Murphy . . . έχασε (!) Οπότε αυτές θα έπρεπε να έχουν ένα μικρό ράδιο που θα τις βοήθαγε να μην ξεφτίσουν με τη πρώτη τυχαία επαφή, άρα και το ράδιο θα έπρεπε να γίνει και πίσω -στις σταθερές συνδέσεις- και αυτό με τη σειρά του, σημαίνει ότι θα είχες μικρότερο σόκορο συναρμογής και . . . . . μια χαρά το έκανες όπως το έκανες ! ! !
 12. Κατασκευή Display Coffe Table

  Παναγιώτη ένα μπράβο και από εμένα ! Ωραίο και στιβαρό το "εκθετήριο" ! Μια (λέμε τώρα! ) ερώτηση : Στο ράφι που είναι από κάτω, οι σανίδες συναρμόστηκαν μεταξύ τους με κόλλα μόνο ή έβαλες και "μπισκότα"? ΄Στη συναρμογή πως εξασφάλισες ότι όλες οι σανίδες θα είναι ομοεπίπεδες? (Έβαλες κάποια καδρονάκια οδηγούς ?) Αυτό το ράφι πως συνδέεται με το υπόλοιπο έπιπλο? Πως εξασφαλίζεις την συνοχή των σανίδων στη περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βάλει επάνω του ένα σημαντικό βάρος -ας πούμε αρκετά περιοδικά - ? Υπάρχουν πρόσθετες ενισχύσεις που απλά δεν φαίνονται, ή αρκεί μόνο η βασική συναρμογή που έκανες μεταξύ των σανίδων? Επειδή κάπου βλέπω και μια πλάνη χειρός (όχι μεγάλη νομίζω) θέλω να σε ρωτήσω αν αυτή χρησιμοποιήθηκε στο στρώσιμο της επιφάνειας των επίπεδων κομματιών (του ραφιού και του πάτου του εκθετηρίου, συμπεριλαμβανομένων) ? Πως και αποφάσισες τα πλαϊνά του εκθετηρίου, να γίνουν με απλές ενώσεις και όχι με κοπή σε 45 μοίρες (miter joind) όπως έγινε το πλαίσιο του τζαμιού? Σταματάω όμως εδώ γιατί πήρα φόρα ! Και πάλι ένα μπράβο για την κατασκευή και δυο που την μοιράστηκες μαζί μας !
 13. Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

  Για κοίτα εδώ: κι εγώ το έψαχνα !
 14. AEG event @Παυλάτος

  LOL ! ! ! Συνέχεια επί της "αδελφοποίησης" των διάφορων σημαντικών εταιριών. . . AEG Ergomax μια πολύ ωραία ιδέα με κρουστικό δράπανο σχήματος L, με αποσπώμενη χειρολαβή : αρχική έκδοση . . . http://www.werkzeug-home.de/gewinnen/feb/ Atlas Copco έκδοση. . . http://www.ebay.de/itm/AEG-ATLAS-COPCO-ErgoMax-Schlagbohrmaschine-Bohrmaschine-TOP/252748954142?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D41435%26meid%3D79875ec7cdc04a5e9a608f0585ee05bc%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D151825817227 Συγχρονο Ergomax . . . http://ae.aeg-powertools.eu/products/drills/ergomax-3/ Milwaukee . . . . http://www.milwaukeetool.eu/powertools/corded/t-tec-201/ Όπως και πολλά άλλα ! Disruptive innovation changes the game. Creating fresh demand and new markets, disruptive innovation is about delivering new-to-world technology and unparalleled levels of performance and productivity to the user, changing the way the job will be done in the future. Always striving to soar to the next level of performance has been a hallmark of the company since its establishment in the 1920s. Under TTI, Milwaukee will continue to deliver a steady stream of advanced solutions for the trades.
 15. AEG event @Παυλάτος

  Δεν είχανε βεντέμα φέτος! Θα περιμένουμε του χρόνου !