Seafalco

Reviewers
 • Δημοσιευσεις

  10.168
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  8

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Seafalco

 • Τίτλος
  TheLab Gerou.

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι επισκέπτες

24.067 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μαστορέματα ημέρας!

  @colt3003 Ωραίος ο μάστορας ! Για πες συγκριτικές εντυπώσεις για την τωρινή ακαμψία και στιβαρότητα του σκελετού, σε σχέση με πρίν.
 2. Official ΦαγητοThread v2.0

  Η κοινή μοίρα όλων που έχουν . . . καλλιτεχνικές ευαισθησίες!
 3. Έτσι όπως στο είπε και η Αγάπη, καλά το σκέφτηκες ! Θα σου πρότεινα να βάλεις μια πιο μακρυά allen βίδα και αντί για παξιμάδι να χρησιμοποιήσεις μια μούφα -όπως έχω κάνει εγώ- έτσι θα πιάνουν πολύ περισσότερες σπείρες από τη βίδα επάνω στο "παξιμάδι" (μούφα) και δεν θα υπάρχει πλέον φόβος να κλωτσήσουν τα σπειρώματα ! Την ώρα που θα κόψεις τη βίδα , τύλα ένα λαμαρινάκι γύρω από τον στύλο για να μην τον γρατζουνίζει το πριόνι σε κάποια τυχαία επαφή! Καλή συνέχεια και καλώς ήρθες στη παρέα !
 4. Εργαλεία που παρέλαβα και δύο λόγια γι' αυτά

  Αγάπη μεγειές ! ! ! Και είμαι σίγουρος ότι θα του πιεις το αίμα ! Πολύ ωραία η παρουσίαση αν και πρέπει να το προσέξεις αυτό, γιατί έχω αρχίσει να ψάχνω εικόνα για την Αγία Αγάπη τη σεντονάτη , σιγά -σιγά !
 5. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Καλημέρα, πέεερα για πέρα !
 6. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Καλημέρα στη παρέα ! @tommybertsen Περαστικά και γρήγορα να πάρεις την "εκδίκησή σου" ! Όσο για τους "κακεντρεχείς" . . . τους αγαπάμε με τα ελαττώματά τους ! @Lakisss Νίκο να ΄σαι καλά . . . ξεκουράστηκαν τα μάτια μου στη θέα ! Καλές διακοπές ! ! !
 7. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Κι εσύ Ζάχο μου θύμησες αυτό :
 8. Eργαλεια κ αντικειμενα περασμενων εποχων...

  Μα πόσο αρχαίος είμαι ! ! ! Έχω δουλέψει τέτοιο πράγμα ! Δεν ήταν ακριβώς έτσι και λειτουργούσε με βενζίνη! Το χρησιμοποιούσαμε στις ψιλολεπτομέρειες των εργασιών μόνωσης με ασφαλτόπανα σε οικοδομές. Αν θυμάμαι καλά η λειτουργία του ήταν κάπως έτσι: Του έκανες προθέρμανση με οινόπνευμα και μετά έστρεφες το ρυθμιστικό της φλόγας για να αρχίσει να ψεκάζει καύσιμο από το μπέκ και αυτό άναβε από μόνο του με τη βοήθεια της φλόγας του οινοπνεύματος. Κάπως όπως οι παλιές γκαζιέρες! Κάθε λίγο ήθελε και λίγο τρομπαρισμα για να διατηρείται η πίεση στη δεξαμενή . Ήθελε μεγάλη προσοχή και έπρεπε να το αφήσεις να κρυώσει -γιατί η δεξαμενή εκτός από το ότι ήταν υπο πίεση ήταν και ζεστή- πριν το ξαναγεμίσεις, πράγμα που το έμαθα με το δύσκολο τρόπο. Σε ένα γέμισμα ξέχασα να το αφήσω να κρυώσει , και με το που λασκάρισα το πώμα, με ψέκασε καυτή βενζίνη στο πρόσωπο! Ήταν σαν να σε τρυπούσαν χιλιάδες βελόνες ! ! Συνονόματε πολύ καλή η ιδέα ! ! ! !
 9. Φλόγιστρο-βενζίνης_01_com.jpg

  Από το άλμπουμ Artistic photos 4

 10. Artistic photos 4

 11. Κατασκευές που είδα και μου άρεσαν!

  Το θέλωωωωωωωω! ! ! ! !
 12. Μαστορέματα ημέρας!

  LOL ! ! ! Να 'σαι καλά ! Αλλά επειδή το θέμα της σταθεροποίησης της ρύθμισης του βάθους δεν είναι και ότι το καλύτερο, σχεδίασα κάτι που είναι πολύ πιο εύκολα εφαρμόσιμο και δεν εμπλέκει άλλα σημεία της κατασκευής πέραν του πάγκου και της πλάκας. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιο ελαστικό κάλυμμα να προφυλάσσει τα λιπαινόμενα τμήματα από τα πριονίδια. Αλλά γι' αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κουτάκι που θα καλύπτει όλο το κύλινδρο και τις βάσεις του, και θα έχει μια σχισμήμε βουρτσάκια από συρόμενο παράθυρο στα χείλη της , για να μπορεί να κινείται το άκρο της βίδας ρύθμισης του βάθους κοπής. Νομίζω ότι έτσι είναι πιο εύκολο και ταυτόχρονα πιο αξιόπιστο ! EDIT: Για την κάλυψη των λιπαινόμενων τμημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μια φούσκα από ημιαξόνιο αυτοκινήτου -κάπως μικρή εννοείται- Οι ατσαλένιες ροδέλες μπορούν να αντικατασταθούν από μια παχιά ροδέλα από πλαστικό (πχ ερταλόν) και η φούσκα να πιάσει απάνω της . Και για να μην στρέφει η φούσκα καθώς στρέφουμε τη βίδα, ο κύλινδρος θα μπεί λίγο πιο μακρυά από τη πλάκα, έτσι ώστε όταν έχουμε τέρμα πάνω τη πλάκα να παραμένει ένα μικρό κενό μεταξύ παχιάς ροδέλας και κυλίνδρου. Επίσης η ροδέλα πρέπει να έχει ένα μικρό αέρα σε σχέση με τη βίδα, για να στρέφεται αυτή ελεύθερα μέσα στην ροδέλα. Η φούσκα πρέπει να κολληθεί στην πλάκα για να μην πέφτει όταν κατεβάζουμε το δισκοπρίονο. Άλλη λύση γι' αυτό είναι μεταξύ ροδέλας και κυλίνδρου, να μπει άλλο ένα ζευγάρι κόντρα παξιμάδια, που θα αφήνουν λίγο αέρα στη ροδέλα. Έτσι η φούσκα θα παραμένει κοντά στη πλάκα χωρίς να είναι στερεωμένη σε αυτήν.
 13. Circular saw adjastable base_modification_vellamos_03.jpg

  Από το άλμπουμ Artistic photos 4

 14. Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

  Προφανώς δεν γκρέμισε το εφαλτήριο που χρησιμοποίησε για να φτάσει εκεί ε? Για πες, τι του έταξες για να κατέβει ?