Jump to content

eleozz

Premium Members
 • Content Count

  3,091
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About eleozz

 • Rank
  Noob Member
 • Birthday 07/21/1989

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Κατερίνη
 • Ενδιαφέροντα
  .
 • Επάγγελμα
  Ηλεκτρονικός μηχανικός
 • Steam
  STEAM_0:1:44860160

Contact Methods

 • Skype
  eleozz

Recent Profile Visitors

3,194 profile views
 1. πια δήλωση Ερντογάν για βύθιση του Charles de Gaulle? υπάρχει κάποιο άλλο μέσο που να το επιβεβαιώνει?
 2. well, ούτε η Τουρκία πάει πίσω, έχουν ανοίξει τόσα μέτωπα αντιπαράθεσης που σε λίγο θα χάσουν το μέτρημα, και έχουν κλείσει στην φυλακή τόσους έμπειρους χειριστές όπλον, και οι τωρινοί χειριστές δεν έχουν εμπειρία. σε γενικές γραμμές οι πόλεμοι πλέον γίνονται σε οικονομικό επίπεδο, τα υπόλοιπα είναι για να δείξεις ισχύει και για πολιτικούς λόγους.
 3. Pardon Our Interruption WWW.XE.GR και άμα βγάλεις το πλυντήριο από το μπάνιο χωράς να μπεις και εσύ
 4. άμα βάλεις και rgb led string γύρο από τον λαιμό έχεις και 20% damage boost
 5. eleozz

  COVID-19

  θα μου επιτρέψετε να συνεισφέρω και εγώ το λιθαράκι μου Σε πολλές χώρες (μέσα σε αυτές και η Ελλάδα) δεν έχουν (καλός ή κακός) αρκετές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι οποίες εκτός από τον Κορονοϊό χρησιμοποιούνται και σε άλλα βαριά περιστατικά συνεχόμενα. Όλα αυτά τα μέτρα που "πήραμε" εξ αρχής δεν είναι για να προστατεύσουν τον κόσμο ώστε να μην πεθάνει από τον ιό μόνο, άλλα για να μην υπάρξει εμπλοκή στο σύστημα υγείας (όπως έγινε παράδειγμα στην Ιταλία, η οποία έχει καλύτερο σύστημα υγείας από εμάς). Με αυτόν τον τρόπο "αγοράσαμε" χρόνο ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα και σε επίπεδο προσωπικό άλλα και σε κρατικό (ελπίζω να προχώρησαν και τα δύο). Άλλα ακόμα και αν προετοιμαστείς κατάλληλα δεν σημαίνει ότι μπορείς να πεις ok ας τα ανοίξουμε όλα στο full και ότι γίνει (προσωπική μου άποψη) καθώς υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που θα τους δημιουργήσει πρόβλημα. Και φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει (ειδικά στην αρχή) σε μία περίπτωση πανδημίας, οπότε θεωρείς το χειρότερο ώστε να προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Και περιμένεις να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση ώστε να ξέρεις και τα αποτελέσματα (κρούσματα, θνητότητα, etc) Όπως επίσης δεν μπορείς να σταματήσεις να λειτουργείς τελείως σαν κοινωνία, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι χειρότερα.
 6. μεταχειρισμένο από διπλανό forum θα μπει μαζί με το master system για να ξυπνάμε που και που αναμνήσεις (τώρα πρέπει να πάρω και μερικά games ακόμα)
 7. mega trolls https://www.newsweek.com/4chan-bans-images-netflix-film-cuties-1526545
 8. Serious Sam: The First Encounter auf GOG.COM WWW.GOG.COM
 9. eleozz

  COVID-19

  πάνω κάτω έτσι είναι, οι διαφορές μεταξύ τον standards είναι μικρές. εγώ έχω μία μισού προσώπου της 3m με φίλτρα P2 την χρησιμοποιώ όταν τρίβω ξύλα με το τριβείο ή όταν χρησιμοποιώ σπρέι για βαφή. edit: για την ακρίβεια είναι GP2 (2128), P2 είναι η 2125
 10. eleozz

  COVID-19

  δυστυχώς και εγώ παρατηρώ ότι άνθρωποι που τους είχα για πιο έξυπνους / σκεπτόμενους παρασύρονται από απόψεις στο internet χωρίς να της κρίνουν, αυτό με τους γιατρούς ας πούμε, ακούω όλο και περισσότερο ότι φταίνε οι γιατροί για τις μάσκες στα καταστήματα, στα σχολεία etc παράδειγμα τα σχολεία, αρμόδιοι δεν είναι οι γιατροί, είναι το υπουργείο παιδείας και ο πρωθυπουργός οι γιατροί αυτό που μπορούν να κάνουν (και αυτό που κάνουν) είναι μέσο της επιτροπής τους να προτείνουν στους αρμόδιους κινήσεις αυτό σημαίνει ότι οι γιατροί μπορεί να προτείνουν να μην ανοίξουν τα σχολεία όμως εάν οι αρμόδιοι φορείς πάρουν την απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία τότε η επιτροπή τον γιατρών θα προτείνει μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων (μάσκες αντισηπτικά etc) όπως είναι και το πιο φυσιολογικό. αυτό ισχύει και για το σύνολο του πληθυσμού, οι γιατροί δεν μπορούν ούτε να επιβάλλουν κάτι (δεν έχουν την αρμοδιότητα / δικαίωμα) ούτε να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα των μέτρον που προτείνουν, καθώς αυτό εξαρτάται από το πώς θα το ακολουθήσει το σύνολο. και φυσικά όλοι πλέον είναι ειδικοί (εντός και εκτός internet) για τα πάντα, μου λέει ο άλλος οι μάσκες δεν κάνουν τίποτα, τα φίλτρα στα κλιματιστικά είναι για γέλια etc etc και όταν τον ρωτάω να μου εξηγήσει τι είναι τα φίλτρα HEPA, ο ιονιστής etc με κοιτάει σαν εξωγήινο και χαμογελάει ούτε εγώ είμαι ειδικός άλλα δεν λέω ότι μου κατέβει στο κεφάλι ή ότι διαβάσω από κάποιον άσχετο στο internet σαν να ισχύει 100% χωρίς να ξέρω γιατί μιλάω.
 11. το κλειδί είναι ακόμα διαθέσιμο λοιπόν
 12. συγνώμη κιόλας, άλλα αυτό που η δημοσιογραφία έγινε mirc πολύ το γουστάρω. Someone join the channel. Someone: ΧαΧα τα λεγα εγώ δεν τα έλεγα. Someone: ρουφάτε τα τώρα. Someone: θα επανέλθω. Someone leave the channel.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.