Jump to content

acct

Moderators
 • Content Count

  8,619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

About acct

 • Rank
  Super Moderator

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν έχω καμιά ιδιαίτερα αγάπη στη Valve, αλλά αυτές είναι προβληματικές αποφάσεις, που δημιουργούν επικίνδυνα προηγούμενα. Θα καταλάβαινα να υποχρεώνονταν όλες οι εταιρείες να κοινοποιήσουν τέτοια στοιχεία σε μια ρυθμιστική αρχή (ξέρω, πρόστυχη λέξη). Αλλά να υποχρεώνονται να τα παράσχουν στους ανταγωνιστές τους, για να ενισχύσουν τη θέση εκείνων σε μια αστική διαδικασία με τρίτον ανταγωνιστή ενάγοντα; Cluster-trial...
 2. Σωστά, τα freebies του indiegala γενικά είναι σκέτα, δε συνοδεύονται από κλειδιά για κάποια πλατφόρμα.
 3. Από περιέργεια, έχεις δει τι διαφορές έχει το DroidCam από το DroidCamX ή άλλες παρόμοιες εφαρμογές και τι αλλάζει μεταξύ δωρεάν και πληρωμένης έκδοσης; Όλο λέω να ρίξω μια ματιά και ποτέ δεν προλαβαίνω.
 4. Κανονικά, δε θα έπρεπε καμία απολύτως, εκτός τα μεταφορικά. Βλέπω ένα Origin:CN στην περιγραφή, αλλά αυτό θα ισχυριζόταν κανείς ότι αφορά στη χώρα κατασκευής. Όμως, γιατί ο πωλητής σου έχει τηλέφωνο στο Καζακστάν, αρνητικές κριτικές που δείχνουν ότι η αποστολή γίνεται από Κίνα, τιμή σε GBP σε χώρα με νόμισμα το EUR και δεν έχει καμία αναφορά ότι η τιμή περιλαμβάνει Ιρλανδικό ΦΠΑ (οπότε δεν υποχρεούσαι να πληρώσεις ξανά εδώ); Προσωπικά δε ρίχνω ούτε δεύτερη ματιά σε τέτοιες περιπτώσεις.
 5. Ας ξεκινήσω από το σημαντικότερο. Όσο αξιόπιστος και να είναι ο αντάπτορας, το αναξιόπιστο σημείο σου θα παραμένει η παρωχημένη μητρική με τον ελεγκτή IDE/PATA. Ακόμη κι αν είχε βγει μόλις από τη συσκευασία της, τα ηλεκτρονικά 15 ετών+ δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστα. Σου το λέω με όλη την καλή διάθεση, έχοντας στα χέρια μου έναν (σχετικά) λειτουργικό υπολογιστή 24 ετών με OS/2 Warp για παρόμοιους λόγους. Επίσης, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που τρέχει ο υπολογιστής (Windows XP; ) και τις δυνατότητες της μητρικής (IDE/AHCI), ενδέχεται να καθίσταται λιγότερο αξιόπιστος και ο
 6. Όχι. Ναι. Μπερδεύουμε διαφορετικά πράγματα στη συζήτηση. Καταρχάς, η Ιρλανδία παραμένει μέλος της ΕΕ και για τις περισσότερες ιδιωτικές αγορές από Ιρλανδία δεν έχει αλλάξει κάτι (εξαίρεση ό,τι διαμετακομίζεται μεταξύ Ιρλανδίας-Β. Ιρλανδίας, αλλά σε ιδιωτικές αγορές αυτό συνήθως δεν έχει εφαρμογή). Προφανώς ισχύει ο αστερίσκος για τη Β. Ιρλανδία, αλλά γενικά, όπου διαβάζεις "Ιρλανδία" δεν πρόκειται για τη Βόρεια. Επιπλέον, για τα είδη που ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ από το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να μην επιβάλλεται δασμός. Επιβάλλεται μόνο ΦΠΑ εισαγωγής (με τον ελληνικό συντελεστή)
 7. Έφτασαν και στον 35ο παράλληλο οι προσκλήσεις για παραγγελία. Αμφιταλαντεύομαι, κυρίως εξαιτίας του κόστους -αφενός γιατί δεν το πολυχρειάζομαι, αφετέρου γιατί υπολογίζω ότι με τις τωρινές συνθήκες θα έχω κάλυψη μόνο περίπου στα ¾ της ημέρας (με ελεύθερο ουρανό σε ύψος >35°). Ίσως ελέγξω πιο αναλυτικά με την εφαρμογή τις πιθανές θέσεις και κάνω μερικές πράξεις παραπάνω. Ναι ή ου, με βλέπω να το αποφασίζω μέσα στο Σ/Κ.
 8. Παίδες, νομίζω κάπου είχαμε θέμα για US Politics. Αν όχι, φτιάξτε. Αν βαριέστε, αναστήστε τη Χρεωκοπία, που είναι για πάσα νόσο. Μη με παιδεύετε με κοπτοραπτική, είναι και δύσκολη μέρα.
 9. Δε φτάνει που του φάγανε το ακάου του ανθρώπου, δέχεται και συγκαλυμμένες απειλές. Για πότε πήγαμε από τη σέλα στην αλογοκεφαλή... Με σκηνοθεσία Κόπολα πάμε για Όσκαρ!
 10. Η πλάκα είναι ότι το Backbone το έχω wishlist. Λέω κι εγώ, "τι ωραία, το upgrade θα δίνουν". Τελικά χαρίζουν κλειδιά για το demo, που είναι ήδη free-to-play...
 11. Δεν είναι και δε θα μπορούσε να είναι με τόσα μεθοδολογικά λάθη. Αλλά δεν παύει να έχει πλάκα.
 12. acct

  Valheim

  Κοίτα, εμένα το Steam μου το πουλάει ως "similar to Terraria" και ξέρω ότι έχει προαιρετικά PvP, αλλά μπορείς να το φιλοξενείς σε δικό σου σέρβερ (όπως και το Terraria). Αλλά και μόνο που του έχουν βάλει την κατηγορία "Open World Survival Craft" και έχει 96% θετικές κριτικές με δείγμα ~25 χιλιάδες, νομίζω ότι μου ταιριάζει γάντι.
 13. acct

  Valheim

  Μοιάζει πολύ καλό και το έχω βάλει wishlist από την πρώτη στιγμή, αλλά προτιμώ να μη δω gameplay, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα το πάρω και θα παίξω, χωρίς να με έχει προϊδεάσει κανένα βίντεο. Από περιέργεια, παίζει κανείς από εδώ;
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.