acct

Moderators
 • Δημοσιευσεις

  6.353
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  11

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος acct

 • Τίτλος
  Super Moderator

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο
 1. Ας γνωριστούμε - Με ένα giveaway!

  1. Ναι. 2. Καλές τιμές, ικανοποιητική ποικιλία. Συχνά παρακολουθούμε τις προσφορές σας εδώ στο φόρουμ. 3. Με έχουν αποτρέψει από αγορά τα σχόλια για μεγάλους χρόνους παράδοσης. Αν μπορέσετε να επιταχύνετε τους χρόνους παράδοσης κρατώντας αναγωνιστικές τιμές θα έχετε ακόμη έναν πελάτη!
 2. Καλά κάνεις και το αναφέρεις ως προσφορά σε σχέση με τις άλλες τιμές, αλλά αν έχουν φτάσει να θεωρούν φυσιολογική τιμή τα ~200€ για TKL mechanical...
 3. VEGA Coming Soon

  Τέτοια αβρότητα εκατέρωθεν. Τσκ τσκ... Ψεύδεται. Νομίζω ότι γι αυτό το παράπτωμα επιβάλλεται η παραδειγματική τιμωρία του δια της υποχρεωτικής συμμετοχής σε όλα τα θέματα για AMD. @NikosD σε παρακινώ να ακολουθήσεις το παράδειγμα που έθεσες σήμερα στο θέμα των ZEN. Τα τελευταία μηνύματά σου εκεί είναι πολύ πιο εύστοχα και ουσιαστικά και ξεφεύγουν από την πάγια φρασεολογία σου. @billpeppas ως καταγεγραμμένος ομοιοπαθής από την άλλη πλευρά, πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι πιο συγκαταβατικός. Τσιτάτα με αχταρμάδες και άλλες ειρωνικές εκφράσεις δε βοηθούν και γενικά είναι επιλήψιμα. Σφίγγουν οι ζέστες, τουλάχιστον εδώ ας κρατήσουμε τα προσχήματα.
 4. Προσφορές παιχνιδιών PC

  Αναμενόμενα, αυτή τη φορά έχει βγει σωστό.
 5. Αυτοκίνηση

  https://electrek.co/2017/06/20/tesla-model-s-hypermilling-record/ Που οδήγησε και σε μια ενδιαφέρουσα στιχομυθία στο twitter:
 6. Official Ryzen Club

  Περίμενε να βγει τελικό 1.0.0.6 και ξαναδοκίμασε. Αν υποψιάζεσαι ότι οι μνήμες ζορίζονται οσοδήποτε, μπορείς να τις ρίξεις λίγο προσωρινά μέχρι να βάλεις καινούριο BIOS.
 7. Η τεχνολογία των πυρηνικών αντιδραστήρων ηλεκτροπαραγωγής είχε φτάσει σε ένα διπλό ταβάνι -αξιοπιστίας και μοναδιαίου κόστους. Επιχείρησε να το υπερβεί με γενναίες επενδύσεις σε χρόνο και χρήμα, οι οποίες θα αποσβαίνονταν μόνο αν οι τιμές του πετρελαίου έμεναν υψηλές και δεν εμφανίζονταν οικονομικές εναλλακτικές από τις αναδυόμενες αγορές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Δε βοήθησαν και τα περιστατικά που θύμισαν την επικινδυνότητα της τεχνολογίας όταν όλα πάνε στραβά (πχ Φουκουσίμα). Ο βιομηχανοποιημένος κόσμος πλέον δεν είναι πρόθυμος να αποδεχτεί τον κίνδυνο ενός πυρηνικού σταθμού, όταν υπάρχουν τεχνολογίες με μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και ανταγωνιστικό κόστος. Προσωπικά βλέπω θέση για νέους πειραματικούς σταθμούς μικρής κλίμακας και παράταση της ζωής των παλαιών αντιδραστήρων μέχρι να βρεθεί πρακτική λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης της ενέργειας που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές. Όμως, συμφωνώ με το άρθρο ότι το μέλλον της πυρηνικής τεχνολογίας για ηλεκτροπαραγωγή δε μοιάζει ευοίωνο αυτή τη στιγμή.
 8. Official Ryzen Club

  Η συγκεκριμένη πιθανότατα όχι. Η συντριπτική πλειονότητα (όπως πιθανότατα και η εικονιζόμενη) έχει ένα εξαιρετικά λεπτό αγώγιμο φιλμ μεταξύ δύο μη αγώγιμων μεμβρανών. Ακόμη και τρυπώντας δύο σημεία της με ηλεκτρόδια είναι σχετικά δύσκολο να κλείσεις κύκλωμα αποτελεσματικά. Πολύ επικίνδυνες ήταν οι παλιές αρχαίες αντιστατικές συσκευασίες που έμοιαζαν με αλουμινόχαρτο (και ουσιαστικά ήταν). Πάντως, γενικά είναι καλή συμβουλή να μην ακουμπάς εκτεθειμένες ρευματοδοτούμενες συσκευές πάνω σε αντιστατικές συσκευασίες. Δεν ξέρεις πότε θα πέσεις στην περίπτωση...
 9. Αυτοκίνηση

  Ε, o Hammond θα είχε υπογράψει τα waivers, το αυτοκίνητο θα ήταν ασφαλισμένο για ατύχημα κατά τη δοκιμή, τι άλλο να κάνουν; Αν ήταν δικό μου, θα απαιτούσα να περιοριστεί σε πίστα, αλλά υποψιάζομαι ότι ήθελαν τη δημοσιότητα. Δε φαντάζομαι να είναι χαρούμενος κανείς από τους εμπλεκόμενους σ' αυτήν την ιστορία, αλλά shit happens.
 10. Αυτοκίνηση

  Οι φωτιές σε ηλεκτροκίνητα δεν είναι απίθανες. Η τρώση της συστοιχίας των μπαταριών κατά τη σύγκρουση είναι αρκετά πιθανό να προκαλέσει φωτιά. Απλά οι νετότερες μπαταρίες είναι σχεδιασμένες να μειώνουν την πιθανότητα ανάφλεξης και να επιβραδύνουν την εξάπλωση της φλόγας. Ειδικά σε ένα supercar, υποψιάζομαι ότι λείπουν προστατευτικά όπως πχ η θωράκιση αλουμινίου-τιτανίου που προφυλάσσει την μπαταρία στα Tesla, οπότε η πιθανότητα φωτιάς μάλλον είναι μεγαλύτερη.
 11. Το ίδιο φαντάζομαι κι εγώ, απλώς υπάρχει και το παρακάτω: Παρακαλώ τον @nikdev για μια διευκρίνιση ότι ζητά μόνο τα έξοδα αποστολής και είμαστε εντάξει.
 12. Προσφορές παιχνιδιών PC

  Για του λόγου το αληθές! Αλλά έχει δίκιο ο @tommybertsen, δεν έχει καμία σημασία. Εδώ συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα. Από τότε που έφαγες τη δουλειά του @Proteas με το Indiegala, αναγκάζεται να ανεβάζει προσφορές από το Hemorrhoids ή κάτι παρόμοιο!
 13. Φτηνή soundbar με ασύρματο subwoofer

  Ευχαριστώ, τα είχα κοιτάξει και τα 470, αλλά θα προτιμούσα να μην μπλέξω με επιπλέον ηχεία εκτός από soundbar και sub.
 14. TheLab.gr V4 bugs

  Όχι οπωσδήποτε. Ανοιγοκλείνω σελίδες τόση ώρα στον chrome και δεν είχε βγάλει μήνυμα. Έπρεπε να μπω με φρέσκο browser για να τον πειράξει. Χώρια ότι έχουν κάνει και την πρόσφατη ηλιθιότητα να κρύψουν το certificate information στο developer console, αλλά τώρα απλώς γκριονιάζω. The certificate expired on 10 Ιουνίου 2017 - 1:01 Η ώρα είναι επιλεγμένη για να πιάνουμε τους ξενύχτηδες...
 15. Αυτοκίνηση

  Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά. Το Aygo σε φυσιολογικές συνθήκες καίει γύρω στα 5 lt / 100 km και με πολύ ήρεμη οδήγηση κοντά στα 4,5. Τόσο δεν καίει ούτε το iQ με το αρχικό πρόβλημα στην πολλαπλή εξαγωγής (ή όπου αλλού ήταν στο σύστημα εξάτμισης).