Jump to content

edward

Premium Members
  • Posts

    887
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About edward

  • Γενέθλια 08/08/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χαλκιδα
  • Ενδιαφέροντα
    Gym, pc games.
  • Επάγγελμα
    Γυμναστής

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

edward's Achievements

  1. edward

    13χρονος gamer γίνεται ο πρώτος που νικά το "ανίκητο" Tetris

    Ένα παρόμοιο glitch εκμεταλλευόμασταν όταν παίζαμε pac man κάποτε και περνούσαμε μέσα απο τα φαντάσματα. Αν θυμάται κάποιος boomer ας το επιβεβαιώσει.
  2. edward

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Την προτείνω περισσότερο παραμονή Χριστουγέννων με την οικογένεια αντί για το Home Alone Thanksgiving (2023) - IMDb WWW.IMDB.COM 1h 46m | R
  3. edward

    COVID-19

    Και φέτος καθαρός απο covid.Χάσαμε τη γιαγιά μετά απο 6 μήνες το πάλεψε αλλά ήταν μεγάλη.Να σημειώσω οτι ήταν θετική 35 μέρες.Κάτι που δεν ξέρουν πολύ κόσμος είναι οτι δε σε βγάζουν απο τις μονάδες covid πριν ανέβουν οι κύκλοι έτσι τους λένε του ιού.Πχ τη γιαγιά δεν την έβγαλαν με 19 ήθελαν 23 και πάνω.Στο Υγεία τους πηγαίνουν σε παθολογικές μονάδες απο τους 17 κύκλους.
  4. edward

    Σβηνει ο υπολογιστης

    Είχα το ίδιο άκυρο πρόβλημα ένα μήνα με τα 10.Τελικά έβαλα μια light έκδοση των 11 (νόμιμα) κανένα πρόβλημα πια και το σύστημα πάει μπάλα.
  5. Μου ήρθε email απο steam οτι προσπαθει να μπει κάποιος στο account απο Ινδια. Εχω ενα δυσκολο password 15ψηφιο με συμβολα αριθμους κτλ. Το αλλαζω ή το αφηνω οπως ειναι?
  6. edward

    Ερώτηση για GPU και συμβατοτητα CPU

    Ευχαριστώ @god σκεφτόμουν να μην παω ακόμη σε upgrade γιατι δεν ειμαι hardcore gamer 1080p αναλυση παιζω λιγες ώρες την εβδομαδα. RAM 16GB στα 3200mhz motherboard MSI Z170 pc mate.
  7. Μου έκαναν δωρο μια Sapphire RX 7600. Εχω ομως παλιο cpu i3 6100 6ης γενιας. Αξιζει να αγοράσω απο ebay εναν i7 7700 που βρισκω σε καλές τιμές 50-60 ευρω ή δε θα δω διαφορα και να κανω αναβαθμιση?
  8. edward

    Το YouTube εντείνει τις προσπάθειες για μπλοκάρισμα των ad blockers

    Ένα script στο ublocker έβαλα και σταμάτησε τις διαφημίσεις.Μ'αρέσει που το βίντεο με τις οδηγίες ανέβηκε στο youtube
  9. edward

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Θα πας μια μέρα σε ένα χωράφι να ραβδίσεις και άσε τα χτενάκια.Θα ραβδίσεις θα μαζέψεις ελιές απο κάτω θα τις φορτώσεις θα τις πας στο λιοτρίβι και όταν βγάλεις το λάδι έλα να τα πούμε.Τι δουλειά έχει το γραφείο και εγώ δουλειά γραφείου κάνω αλλά μάζεψα τις δικές μου..Εσυ τι θες να παίρνει για αμοιβή ο εργάτης πορτοκάλια?
  10. edward

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Eπειδή δούλεψα 1 βδομάδα στις δικές μου το μεροκάματο του εργάτη πρέπει να είναι 60 ευρώ το 8 ωρο ακατέβατο.Έχουν κούραση οι ελιές δεν είναι παιχνιδάκι.
  11. Κάτω τα ξερά σας απο τον Firefox θα κάνουμε ντου στο Καπιτώλιο
  12. edward

    Χτισιμο gaming pc με 1500€ budget.

    Στα ίδια χρήματα και λίγο φτγνότερη απο τη 4060ti αγοράζει 7700xt
  13. Έχω ένα παλιό παιχνίδι του 1982 πρώτο χέρι.Είναι το Konami Tutankham Σκέφτομαι να το πουλήσω αλλά πως να μάθω την αξία πώλησης δε βρίσκω πουθενά να πωλείται.
  14. edward

    Cd-key stores, παιχνίδια άξια προσοχής

    Σίγουρα γιαυτό που λές,οι τιμή είναι σαν να το δίνει δωρεάν.Τελικά το αγόρασα απο mmoga πήρα και το last train home θα παίξω μέσα στις γιορτές.
  15. edward

    Cd-key stores, παιχνίδια άξια προσοχής

    Εμένα με visa δε με αφήνει τρείς φορές προσπάθησα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.