Jump to content

minast

Premium Members
 • Content Count

  5,675
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About minast

 • Rank
  Λαμπατέρ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Οι δύο παράμετροι που θα κοιτούσα επιπλέον είναι εύρος καναλιού στα 5GHz και τον αριθμό του καναλιού. Το πρώτο, όσο ευρύτερο τόσο καλύτερα, το δεύτερο αλλαγή, σε περίπτωση που έχει παρεμβολές από άλλα δίκτυα. Τον έλεγχο ταχύτητας τον κάνεις με εφαρμογή speedtest; Έχεις επιβεβαιώσει ότι είναι με κοντινό σέρβερ και ότι δεν υπάρχουν άλλες συσκευές στο ασύρματο ή ενσύρματο δίκτυό σου εκείνη τη στιγμή;
 2. Χρησιμοποιείς τη μπάντα των 2.4GHz ή των 5GHz; Η δεύτερη είναι προτιμότερη, καθώς επιτρέπει μεγαλύτερη ταχύτητα και είναι λιγότερο κορεσμένη από κοντινά δίκτυα. Μπορείς να κατεβάσεις και κάποιο app ελέγχου συχνοτήτων στο κινητό, για να δεις την κατάσταση στο χώρο σου. Εάν είσαι στα 2.4GHz και στην εμβέλεια πολλών γειτονικών δικτύων, δεν είναι παράξενο να πέφτει η ταχύτητα.
 3. Εκτός εάν μάθεις ποιος είναι και σου κάνει δήλωση
 4. Ούτε πριν υπήρχε "άσυλο", ούτε με την πρόσφατη αυστηροποίηση του νόμου. Οι τωρινές εξαγγελίες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Η ατιμωρησία στα Ανώτατα Ιδρύματα είναι πολιτική απόφαση των αρχών τους, του εισαγγελέα και της πολιτείας. Μπορώ να σου δείξω περιπτώσεις που έχουν γίνει κανονικότατα διώξεις, ακόμη και με τον προηγούμενο νόμο.
 5. Bosch κατσαβίδι καστάνιας με μύτες και καρυδάκια, είναι αξιοπρεπές για <20€. Για μικροκατσάβιδα και σπάνιες μύτες προτείνω το Xiaomi/Wiha στα ίδια χρήματα.
 6. Στην χρήσιμη σύνοψη του @salde να προσθέσω ότι υπάρχει και ο Συνήγορος του Καταναλωτή, που μπορείς να απευθυνθείς για διαμεσολάβηση. Επειδή έχουν καλή γνώση της σχετικής νομοθεσίας θα υποδείξουν στην εταιρεία τις υποχρεώσεις της και σε εσένα τις επιλογές σου. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ - Ανεξάρτητη Αρχή WWW.SYNIGOROSKATANALOTI.GR Ο Συνήγορος του Καταναλωτή: Ανεξάρτητη Αρχή
 7. Στα περισσότερα POS που έχω δουλέψει το ethernet είναι λίγο πιο γρήγορο από το τηλέφωνο. Την τελευταία σου ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. H τηλεφωνική θύρα και σηματοδοσία είναι ίδια, είτε έχει από πίσω PSTN είτε VoIP. Τέτοια θύρα έχουν τα POS. Πάντως σήμερα τα περισσότερα στήνονται λαμβάνοντας υπόψη συνδεσιμότητα δικτύου (Ethernet, WiFi ή ακόμα και κινητή τηλεφωνία) και δευτερευόντως τηλεφωνική γραμμή.
 8. Πλέον έχεις και την επιλογή του Speedport Smart, που υποστηρίζει και 802.11ac και mesh. Βέβαια σε γραμμές <200Mbps το χρεώνουν 2,5€/μήνα.
 9. Μακάρι να εξαρτώνταν όλοι οι μισθοί δημόσιων λειτουργών από τον βασικό μισθό, κι ας ήταν επί δέκα...
 10. Το πάχος της γυψοσανίδας παίζει ρόλο. Διπλή καλύτερα από μονή. Συνήθως όταν στηρίζουν βαριά αντικείμενα, το κάνουν σε δοκάρια που περνάνε πίσω από τη γυψοσανίδα. Απ' όσα παρέθεσες, μόνο το τελευταίο θα εμπιστευόμουν, και υπό προϋποθέσεις.
 11. Ας πάρουμε από την αρχή το άρθρο: Not one prominent conservative pundit or politician with any significant platform was reported to have tried endorsing the mob of Trump supporters infiltrating the U.S. Capitol. Να βάλω βίντεο της οικογένειας Trump που τους έλεγαν να μπούνε μέσα, του Giuliani να καλεί σε trial by combat; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας... Αυτού του επιπέδου η "δημοσιογραφία" δημιούργησε το πρόβλημα, αφού η κάθε πλευρά διαβάζει τέτοια σκουπίδια και νομίζει ότι αυτοί είναι "οι καλοί". Για "2 μεριές" μιλούσε και ο Τραμπ για τους Ναζί στη Charlottesville, δεν γίνεται
 12. PANDUIT Patch panel κενό 12θέσεων 1U < Patch Panel Κενό 12 (mini) | KAYKAS WWW.KAFKAS.GR Patch panel κενό 12θέσεων 1U < Patch Panel Κενό 12 (mini) | KAYKAS Μαζί με jacks.
 13. Κάποιες φορές που είχα πρόβλημα με κλιπάκια τελικά έφταιγαν τα κλιπάκια. Πόσα περίπου φτιάχνεις; Ήδη η φτηνή Knipex είναι μια χαρά για ερασιτεχνική δουλειά Ακόμη και τα ίδια σε φασόν/OEM είναι σχετικά τίμια...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.