Jump to content

dolmen

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dolmen's Achievements

  1. dolmen

    Eρωτηση για cloudgaming για gforce now και stadia

    αυτο εχω υπαρχει τροπος να μειωσω το ping; απο 49 ms latency να το παω στα 40 με 42? Στα παιχνιδια εχω 49-50 ping latency.
  2. dolmen

    Eρωτηση για cloudgaming για gforce now και stadia

    απλα μεσα στο παιχνιδι εχω 50 ms Ping
  3. ειναι σιγουρο οτι η τηλεοραση μου ειναι smart?? αν δεν ειναι smart θα κανει το nvdia shield/?
  4. To nvdia shield κανει για την τηλεοραση που εχουμε στο δωματιο? Εχω την toshiba 32w143 dg smart tv
  5. ναι θα μπει σε τηλεορασι μια των 32 intswn.. εχουμε στο σαλονι μια toshiba 32 intswn
  6. Καλησπερα ο πατερας και η μητερα μου θελουν να βλέπουν ποδοσφαιρα , μπασκετ ,, αθληματα, ταινιες και σειρες στην τηλεοραση μεσο nετflix, κοδι και κτλ.. Σκεφτομουνα να αγορασω ενα Tv box απλα δεν γνωριζω αν ειναι τοσο καλο To συγκεκριμενο αξιζει?
  7. dolmen

    λάπτοπ mexri 700 eurw

    Ο φιλος μ αγορασε αυτο και ειναι πολυ ευχαριστημενος\ Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 R7-5700U/16GB/512GB
  8. Καλησπερα πριν μερικες μερες εκανα δοκιμη στο gforce now και stadia για να παιξω καπια παιχνιδια μεσο cloud// Τα παιχνιδια οταν τα επαιζα ειχα ping στα 49-50 Θελω να ρωτησω κατι το 49-50 για single gaming ειναι καλο?> Περα απο αυτο υπαρχει τροπος να μειωσω το ping; Eκανα και καπια τεστ στους servers του gforce now και μου βγαζει 42 αλλα μεσα στο παιχνιδι μου πιγααινει 48-49 ms ping Latency Exw 100 mbs fiber.. και εχω το rooter του Οτε Αν αλαξω το rooter του οΤε και παρω ενα frintz θα εχω μειωση στο Ping?
  9. dolmen

    λάπτοπ mexri 700 eurw

    δεν το καταλαβα. απλα ρωτησα μεχρι 700 ευρω πιο λαπτοπ μπορει να αγορασει; από Κωτσόβολο Χριστος ανεστη με υγεια και χαρα σε ολους
  10. Καλησπερα και Καλο πασχα και χρηστος ανεστη Ενας φιλος μου θελει να αγορασει ενα με ενσωματωμενα τα windows 10 μόνο από Κωτσόβολο λόγω δόσεων για γενικη χρηση, facebook, ytube,. chat, ταινιες , σειρες browsing και office , μουσικη, και για παιχνιδια αλλα οχι σε τρελο βαθμο gaming. Το λάπτοπ το θελει για γενικη και απλη χρηση διαθετει 700 ευρω σαν ποσο. και μονο από Κωτσόβολο λόγω δόσεων Στα λεφτα αυτα υπαρχουν επιλογες;
  11. dolmen

    Epic Games Store

    δεν εχω βγαλει ακρη μαζι τους
  12. dolmen

    Epic Games Store

    πιο κλειδι φιλε μου?? τα παιχνιδια τα αγορασα μεσο epic store.
  13. dolmen

    Epic Games Store

    φιλε μου αυτο σου εξηγω οτι το παιχνιδι απο το epic παω να το τρεξω.. το video δεν το ειδες?? αφου σας εξηγω οτι το παιχνιδι μεσα απο το epic παω να το τρεξω., δειτε ολο το video παιδια.. μηπως εχει να κανει με το vpn μεσο τουρκιας/?
  14. dolmen

    Epic Games Store

    Λαθος φιλε μου το παιχνιδι το αγορασα μεσο epic store.. δεν ειδες to video φιλε μου..? στο video φιλε μου οπως βλεπεις συνδεομαι μεσο του epic store
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.