Jump to content

markosvid

Members
  • Posts

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

markosvid's Achievements

  1. αυτο θελω αδερφε να κανω αλλα δεν ξερω τον τροπο! ειναι ευκολο? οκ ξεβιδωνω οτι βιδες θα βρω,αλλα δεν θα εχει καποια σιλικονη κλπ να συγκρατει το τζαμι?? αν εχεις καποιο τροπο να μου πεις,πολυ ευχαριστως! ωραιες οι εικονες.. αλλα δεν θα φενοταν πιο χοντρο ενα απ τα 2 τζαμια (που εγω πιστευω οτι το 2πλο κολλητο με τη μεμβρανη το βαζουν στην εξωτερικη πλευρα) οταν κοιτας τον αποστατη?? και πιστευω γενικα θα ηταν και πιο παχυ ολο γενικα το τζαμι.. δεν νομιζω να χωραει μεσα σε 20-25 χιλιοστα να μπουν ολα αυτα..
  2. αρα με απλα λογια που καταληγουμε?? αν και πιστευω οτι το τριπλεξ τζαμι με την ηχοαποροφιτικη μεμβρανη ειναι 2 τζαμια κολλητα απ εξω με διακενο και τζαμι μονο ξανα απο μεσα.. αρα ο αποστατης ειναι ενας.. το θεμα ειναι οτι δεν μου φενεται εμενα το εξωτερικο τζαμι να ειναι διπλο,τουλαχιστον 6χιλιοστα (2*3 χιλιοστα κολλητα).. πιστευω θα φενοταν στο ματι οτι ειναι πιο χοντρο το απ εξω.. τωρα φενονται ακριβως ιδια μεσα εξω.. τους πηρα τηλ, δεν μπορεσαν να με βοηθησουν γιατι ειναι και 2χρονων η παραγγελια-τοποθετηση. μου ειπαν παρε τον αλουμινα να ερθει να στα ξηλωσει να τα ελεγξεις.. αυτος μου λεει ΘΑ ερθω καποια στιγμη.. και οσο λοιπον γινεται αυτο,εγω πονηρευομαι περισσοτερο.. γι αυτο και θελω να τα τσεκαρω μονος αν μπορεσω..
  3. προσπαθω να το τσεκαρω μονος γιατι θελω να δω πρωτα αν με εχουν κοροιδεψει.. γιατι αν εχει συμβει αυτο,προφανως και θα ζητησω τα ρεστα..
  4. οχι δεν ειναι αντανακλαση. εχει τυπωμενο και απ τις 2 πλευρες το τηλεφωνο. το θεμα ειναι,γνωριζεις καποιο τροπο να μπορω να το ελεγξω να σιγουρευτω αν ειναι τριπλεξ?? εγω πιστευω δεν ειναι παντως γιατι αλλαξα και αλλη μια μπαλκονοπορτα με απλο 2πλο και μου φενεται ακριβως το ιδιο....
  5. πως το εξηγεις αυτο?? γιατι εμενα μου φενεται ακριβως το ιδιο.. επισης πιστευω οτι το παχος ενος τριπλεξ δεν πρεπει να ειναι γενικα παχυτερο απο ενα απλο διπλο??
  6. μ αρεσουν οι πατεντες σου αδερφε! θα δοκιμασω και τον αναπτηρα (λειζερ δεν εχω..) και τη πατεντα για το παχος..
  7. αυτο το κολπακι μου το εκανε και ο αλουμινας αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει... εγω θελω να βρω τροπο να το τσεκαρω 100% για να δω αν λεει αληθεια η οχι... η ερωτηση μου ειναι αν καποιος ξερει πως μπορω να βγαλω το αλουμινιο ισως ή κατι αλλο ποθ να μπορω να τσεκαρω τα τζαμια μεσα..
  8. υποτιθεται οτι ειναι η μια μερια με 2 τζαμια κολλητα με μεμβρανη..αρα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχει διακενο αυτο...
  9. ερωτηση για δυνατα μαστορακια.. αλλαξα τα αλουμηνια στο σπιτι μου (συρρωμενο διφυλο χωνευτο) και ζητησα να μπει τριπλεξ τζαμι λογω προβλημα με ηχορυπανση που εχω.. πως μπορω να ελεξω λοιπον αν οντως μπηκε τετοιο τζαμι ή απλο διπλο..? δεν πηρα χαρτια τιποτα πιστοποιητικα κλπ..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.