Seafalco

Reviewers
 • Δημοσιευσεις

  9.265
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  8

Όλες οι δημοσιεύσεις του χρήστη Seafalco

 1. Για την ηχοπαγίδα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την υλοποιήσεις, αλλά η βασική αρχή υπάρχει στο σκαρίφημα που σου έκανα πιο κάτω: Αυτό φυσικά είναι μόνο η βασική ιδέα! Σημαντικό για την εφαρμογή αυτή είναι το πορτοκαλί διάφραγμα που θα εμποδίζει την ανακυκλοφορία του ζεστού αέρα (που βγαίνει από το περίβλημα του συμπιεστή) μέσα στο κουτί. Γιατί σίγουρα θα τον απορροφήσει ο ανεμιστήρας εισόδου και το μοτέρ και η κεφαλή του συμπιεστή, θα ζεσταίνονται υπερβολικά! Αυτό το διάφραγμα θα πρέπει να κοπεί προσεκτικά έτσι ώστε να χωρίσει το κουτί σε δύο ανεξάρτητους θαλάμους οι οποίοι θα επικοινωνούν μόνο από τον χώρο που βρίσκεται κάτω από την καλύπτρα του αεροσυμπιεστή! Όσον αφορά στο σχήμα και στη διαμόρφωση των μαιάνδρων, υπάρχει αρκετή άνεση για διαφορετικούς σχεδιασμούς. Αυτός που σου έκανα εδώ έχει τους μαιάνδρους να έχουν φάρδος από το ένα μεγάλο πλαϊνό του κουτιού μέχρι το άλλο. Φυσικά οι διαστάσεις και οι διατομές των μαιάνδρων είναι απλά ενδεικτικές ! Ελπίζω, αυτά να δίνουν μια καλή ιδέα περί τίνος πρόκειται !
 2. Sound trap for small Aircompressor---01.png

  Από το άλμπουμ Artistic photos 4

 3. Μαστορέματα ημέρας!

  Χαχαχα! Όχι που δεν θα ψηνόσουν ! Αφού είναι το επόμενο βήμα για να βρουν ησυχία τα αυτιά σου ! Νίκο στον εξαεριστήρα του κάρτερ, βάλε στην άκρη στο σωληνάκι λίγο φίλτρο από αποροφητήρα (κάντο σα πουγκί, ή βάλε ένα μικρό κουτάκι και γέμισέ το με φίλτρο) για μην ρουφάει σκόνη μέσα στο κάρτερ! Όσο για την ηχοπαγίδα, μέτρα διαστάσεις κομπρεσερ και τα λέμε ! BTW! (από λίγο να το ξεχάσω! ) Μια χαρά έγινε η μόντα του δείκτη !
 4. Περασμένη η ώρα και στο χαλαρωτικό ψάξιμο έπεσα πάνω σε ένα video που το είχα δεί και πιο παλιά, (Αγάπη ) και μου μπήκε η ιδέα να μαζέψουμε σε μια μεριά ενδιαφέροντα video σχετικά με κατασκευές , μεθόδους ελέγχους, τεχνικές κλπ. ) Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι ψιλοαπέραντο, οπότε θα χρειαστεί κάποιο νοικοκύρεμα σύντομα. Πιθανά να κολάει και σε κάποια ήδη υπάρχουσα κατηγορία, αλλά η ώρα είναι περίεργη, οπότε δεν το βασάνισα πολύ ! Εγώ το βάζω εδώ και θα δούμε πως θα το τακτοποιήσουμε ανάλογα με το γενικότερο προσανατολισμό των video που θα μαζευτούν, έτσι ώστε κάποια στιγμή να έχουμε μια μικρή videoθήκη επιμόρφωσης και διάδοσης της ασθένειας! ! Συγκριτική δοκιμή μεταξύ των τρόπων σύνδεσης σε ξυλοκατασκευές. Pocket holes vs. mortise and tenon joints Είναι του Matthias Wandel
 5. Τροφωδοσια rgb λεντοταινιας και αλλες ερωτησεις

  Άρα το θέμα δεν είναι το Μπλε LED αλλά ο driver τους στο τροφοδοτικό που χρησιμοποιούσες ! Για πες ποιό ήταν αυτό και τι χαρακτηριστικά είχε. Πές και τα αντίστοιχα για αυτό που έβαλες τώρα (ισχύ, ρεύμα, τάση κλπ που ενδεχομένως αναφέρει ) Και κάτι σημαντικό με το που έβαλες το νέο τροφοδοτικό , όλα επανήλθαν στο κανονικό τους χωρίς καμία άλλη παρέμβαση? Επίσης πες μας και τι LEDoταινία έχεις χρησιμοποιήσει τι χαρακτηριστικά έχει (πόσο πυκνή και πόσα Watt ανά μέτρο είναι ) και φυσικά τι μήκος έχει. Ακόμα αν την έχεις χωρίσει σε τμήματα και τι μέσα έχεις χρησιμοποιήσει για να ενώσεις τα διάφορα τμήματα μεταξύ τους ! Το παλιό τροφοδοτικό -όταν "κάηκε" η "μπλε έξοδός" του, εξακολουθούσε να δίνει τα άλλα δυο χρώματα ? Έχεις ελέγξει αν κάτι στην εγκατάσταση της ταινίας ενδέχεται να είναι ύποπτο για το θέμα που έχεις, μήπως κάτι βραχυκυκλώνει, ή μήπως παρουσιάζει κακή επαφή ?
 6. Κατασκευή Display Coffe Table

  Σωστά ! Αυτή είναι και η μεγάλη χάρη αυτής της μέγγενης, γίνεται εύκολα φορητή! Πιστεύω ότι η κατασκευή της, εφόσον έχεις το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, και το χρόνο, θα ήταν χρήσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους ! Θα γίνει και κουβέντα για το πως και το γιατί και όλοι θα μάθουμε κάτι επιπλέον !
 7. Τροφωδοσια rgb λεντοταινιας και αλλες ερωτησεις

  Μάλλον θα πρέπει να μας πεις περισσότερα πράγματα για να βοηθήσουμε ! Αυτά που λές είναι λίγο αόριστα. Για παράδειγμα σου καίγεται το μπλέ LED στην LEDοταινία, ή η έξοδος του τροφοδοτικού που αντιστοιχεί στο μπλέ LED, γιατί να καούν όλα τα μπλε LED μου φαίνεται λίγο παράξενο! Και επίσης είναι παράξενο καθώς από ζήτημα τάσης αυτά είναι που δουλεύουν ψηλότερα! Μετά την πρώτη φορά που είχες πρόβλημα , πως το διόρθωσες, τι άλλαξες και πόσο καιρό κράτησε το πραγμα σωστό ? Παρεμπιπτόντως -αν δεν το έχεις δεί- καλό για να μην πω απαραίτητο είναι να διαβάσεις εδώ : LED strip guide - "Και εγένετο Φως..." Σίγουρα μετά θα έχεις πολύ λιγότερες απορίες!
 8. Κατασκευή Display Coffe Table

  Είπα μικρή γιατί τώρα τελευταία έχω δει κάτι "ναυαρχίδες" που μπροστά τους, όλες μικρές μοιάζουν! Παναγιώτη με την ευκαιρία -μιας και είναι σε πρώτο πλάνο- η μέγγενη moxxon είναι επικαθήμενη στο πάγκο (σα να βλέπω ένα νταβίδι πάνω δεξιά) ? Αν έχεις κρατήσει φωτογραφικό υλικό από τη κατασκευή της και έχεις και το χρόνο . . . μη διστάζεις !
 9. Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

  Καλημέρα! Νίκο απ ότι βλεπω ενα απλο καλώδιο έχει συνεπως το πολύ να τραβαει καμια δεκαρια Α. Οπότε ενα πακ με 120 Watt θα σου κάνει μια χαρά. Μια μόνο επιφύλαξη εχω για το ρευμα εκκίνησης. Μπορεί να ειναι μεγαλύτερο του ρεύματος κανονικής λετουργιας. Αλλα και ετσι να ειναι μπορεις να το τροφοδοτησεις απο ενα παροπλισμενο τροφοδοτκο υπολογιστή που σίγουρα θα εχει αρκετα περισσότερα Α. Ποτε το βγαζουν αυτό?
 10. Κατασκευή Display Coffe Table

  Έτσι !! Η ανησυχία του μάστορα ακολουθεί το έργο του στη τελική του χρήση !
 11. Κατασκευή Display Coffe Table

  "Η αρχή, είναι το ήμισυ του παντός" ! Ότι δεν ξέρουμε . . . το ρωτάμε ! Γιατί η απορία του "θεατή", είναι η μισή χαρά του δημιουργού ! Μέχρι να κολλήσει και αυτός το "μικρόβιο" και να τον ρωτάνε άλλοι !
 12. Κατασκευή Display Coffe Table

  Αυτό είναι πράγματι ένα πρόβλημα, γιατί ναι μεν μπορεί να γίνει, αλλά πέρα από τη δυσκολία συναρμογής, θα έχεις -όταν ανοίγει το πορτάκι- και τέσσερις ακμές των 45 μοιρών εκτεθειμένες στο "ατύχημα" και εδώ όποιος δεν πάρει σοβαρά υπόψιν του τον κύριο Murphy . . . έχασε (!) Οπότε αυτές θα έπρεπε να έχουν ένα μικρό ράδιο που θα τις βοήθαγε να μην ξεφτίσουν με τη πρώτη τυχαία επαφή, άρα και το ράδιο θα έπρεπε να γίνει και πίσω -στις σταθερές συνδέσεις- και αυτό με τη σειρά του, σημαίνει ότι θα είχες μικρότερο σόκορο συναρμογής και . . . . . μια χαρά το έκανες όπως το έκανες ! ! !
 13. Κατασκευή Display Coffe Table

  Παναγιώτη ένα μπράβο και από εμένα ! Ωραίο και στιβαρό το "εκθετήριο" ! Μια (λέμε τώρα! ) ερώτηση : Στο ράφι που είναι από κάτω, οι σανίδες συναρμόστηκαν μεταξύ τους με κόλλα μόνο ή έβαλες και "μπισκότα"? ΄Στη συναρμογή πως εξασφάλισες ότι όλες οι σανίδες θα είναι ομοεπίπεδες? (Έβαλες κάποια καδρονάκια οδηγούς ?) Αυτό το ράφι πως συνδέεται με το υπόλοιπο έπιπλο? Πως εξασφαλίζεις την συνοχή των σανίδων στη περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βάλει επάνω του ένα σημαντικό βάρος -ας πούμε αρκετά περιοδικά - ? Υπάρχουν πρόσθετες ενισχύσεις που απλά δεν φαίνονται, ή αρκεί μόνο η βασική συναρμογή που έκανες μεταξύ των σανίδων? Επειδή κάπου βλέπω και μια πλάνη χειρός (όχι μεγάλη νομίζω) θέλω να σε ρωτήσω αν αυτή χρησιμοποιήθηκε στο στρώσιμο της επιφάνειας των επίπεδων κομματιών (του ραφιού και του πάτου του εκθετηρίου, συμπεριλαμβανομένων) ? Πως και αποφάσισες τα πλαϊνά του εκθετηρίου, να γίνουν με απλές ενώσεις και όχι με κοπή σε 45 μοίρες (miter joind) όπως έγινε το πλαίσιο του τζαμιού? Σταματάω όμως εδώ γιατί πήρα φόρα ! Και πάλι ένα μπράβο για την κατασκευή και δυο που την μοιράστηκες μαζί μας !
 14. Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

  Για κοίτα εδώ: κι εγώ το έψαχνα !
 15. AEG event @Παυλάτος

  LOL ! ! ! Συνέχεια επί της "αδελφοποίησης" των διάφορων σημαντικών εταιριών. . . AEG Ergomax μια πολύ ωραία ιδέα με κρουστικό δράπανο σχήματος L, με αποσπώμενη χειρολαβή : αρχική έκδοση . . . http://www.werkzeug-home.de/gewinnen/feb/ Atlas Copco έκδοση. . . http://www.ebay.de/itm/AEG-ATLAS-COPCO-ErgoMax-Schlagbohrmaschine-Bohrmaschine-TOP/252748954142?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D41435%26meid%3D79875ec7cdc04a5e9a608f0585ee05bc%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D1%26sd%3D151825817227 Συγχρονο Ergomax . . . http://ae.aeg-powertools.eu/products/drills/ergomax-3/ Milwaukee . . . . http://www.milwaukeetool.eu/powertools/corded/t-tec-201/ Όπως και πολλά άλλα ! Disruptive innovation changes the game. Creating fresh demand and new markets, disruptive innovation is about delivering new-to-world technology and unparalleled levels of performance and productivity to the user, changing the way the job will be done in the future. Always striving to soar to the next level of performance has been a hallmark of the company since its establishment in the 1920s. Under TTI, Milwaukee will continue to deliver a steady stream of advanced solutions for the trades.
 16. AEG event @Παυλάτος

  Δεν είχανε βεντέμα φέτος! Θα περιμένουμε του χρόνου !
 17. AEG event @Παυλάτος

  Ακόμα κάθεσαι ! ! ! ????? Αύριο πουρνό πουρνό, αφήνεις τις μετριοφροσύνες στο σπίτι και πας και ζητάς μια δωδεκάδα για review! Γιατί δηλαδή, η "πριν το Μάη", που μας έχει πήξει στο κόντρα πλακέ, είναι καλύτερη ? Δεν το νομίζω ! !
 18. AEG event @Παυλάτος

  Αλλά μια και λέμε για τη συγκεκριμένη -είναι φρέσκο και δεν βρήκα άλλο από αυτό - . . . . Η όποια οπτική ομοιότητα . . . προς αξιολόγηση ! Και όχι μόνον καθώς και οι δύο εταιρίες ανήκουν στην ΤΤΙ : Ridgid shares much of its product line with TTI's European property, AEG (it purchased naming rights from the original AEG company, which continues to produce its own line of tools as well). http://hnn.bz/fullView?articleIndex=44370507968
 19. Εργαλεία Χειρός (Κατσαβίδια, πένσες, κόφτες κλπ)

  Όχι που θα έμενες άνευ δώρου σήμερα! ! Μεγειάααα! ! ! Άντε και καλές χειροτεχνείες ! !
 20. AEG event @Παυλάτος

  Εμένα να δείς ! H AEG σαν εταιρία, ήταν για μένα -από πολλά χρόνια πρίν- μια από τις πιο εντυπωσιακές επί της ουσίας εταιρίες κατασκευής ηλεκτρικών εργαλείων! Ήμουν παριστάμενος κάποιο service μηχανημάτων από τον κατασκευαστή οίκο (Γερμανικός οίκος) και ο τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει για κάτι νέες στερεώσεις που χρειαζόταν ένα δράπανο της AEG. Πάνε σχεδόν τριάντα χρόνια, αλλά ακόμα το θυμάμαι, καθώς ειλικρινά είχα πάθει "πολιτισμικό" σοκ ! Ισχύς όση ήθελες (ήταν γύρω στο KW) , είχε ρύθμιση στροφών με ταχογεννήτρια (τις κράταγε σταθερές ανεξαρτήτως φορτίου) είχε ρύθμιση ροπής, προστασίες κατά της υπερθέρμανσης και υπερφόρτισης, δυο μηχανικές ταχύτητες, οθόνη υγρών κρυστάλλων για να παρακολουθείς τα setings αλλά και τις actual τιμές (!) και λειτουργία τόσο απαλή που εγώ με πείρα μόνο από B@D και Bosch, το είδα λες και ήταν το άγιο δισκοπότηρο ! Όλα αυτά τα είπα για να δείξω από προσωπική μαρτυρία, το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της εταιρίας, την διαρκή αναζήτηση για την λειτουργική καινοτομία και την χάραξη "νέων δρόμων", σε αχαρτογράφητο για τους πολλούς τοπίο ! Άλλοι απλά περιμένουν, η AEG τολμά και πειραματίζεται και στην πράξη πράγματα που τώρα είναι διαδεδομένα στην αγορά, έχουν τα πρώτα τους βήματα σε προϊόντα της ! Η αλήθεια είναι ότι η εταιρία έχει περάσει διάφορες οικονομικές περιπέτειες, αλλά ακριβώς για το καλό της όνομα και το σεβασμό που είχε ανάμεσα στους χρήστες, κατόρθωσε να επιβιώσει μέχρι σήμερα. Εγώ έχω ένα δικό της κρουστικό δράπανο μπαταρίας (18V) και μάλιστα είναι από την περίοδο που η AEG ανήκε στην Atlas Copco (επάνω λέει Atlas Copco) που το τυραννάω εδώ και δυο δεκαετίες σχεδόν και με υπομένει αδιαμαρτύρητα! Τα τελευταία χρόνια που το τμήμα Power Tools της Atlas Copco περιήλθε στην κατοχή της Τ Τ Ι, αξιοποιήθηκε πολύ η μακρά πείρα της εταιρίας και άρχισαν να βγαίνουν προϊόντα που πραγματικά είναι εντυπωσιακά εκεί που έχει σημασία, χωρίς να αφήνουν ποτέ από τη στόχευσή τους αυτό που τα έκανε να ξεχωρίζουν εδώ και 120 χρόνια, την διαρκή αναζήτηση για την λειτουργικότητα, χωρίς περιορισμό από τις καθεστηκυίες φόρμες! Τα παραδείγματα , ακόμα και από αυτά που έβαλε η Αγάπη εδώ είναι αρκετά ! Πολύ θα ήθελα να πάω στο event αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα, όμως μικρό το κακό, καθώς, κάτι μου λέει ότι συχνά πυκνά θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε -τα πορτοκαλί πλέον :)- εργαλεία !
 21. Μονωση σε αποχετευση

  Για πές μας αυτή η σωλήνα που βρίσκεται. Προφανώς σε εσωτερικό χώρο. Εκεί λοιπόν που είναι παίζει να γίνει αυτή η κατασκευή με τις γυψοσανίδες, η σε παίρνει να γίνει και κάτι πιο ογκώδες? Πως είναι εγκαταστημένη, υπάρχουν μέσα ελαστικής ανάρτησής της στο κτήριο (αφρώδες υλικό στα σημεία που περνάει τις πλάκες. Ακουμπάει κατάσαρκα στο τοίχο, ή είναι πάνω σε κολάρα με λάστιχο? Η σωλήνα είναι σε γωνία , η στο κέντρο τοίχου? Ο τοίχος είναι εξωτερικός, η από πίσω του έχει άλλο δωμάτιο του σπιτιού? Στα ρωτάω αυτά, γιατί εσύ μπορείς να κάνεις ότι μπορείς από την ορατή πλευρά της σωλήνας και τελικά ο θόρυβος να περνάει μέσα από το τοίχο στο άλλο δωμάτιο! Και να μην περνάει σαν ήχος καθαρός, αλλά να περνάει σαν κραδασμός μηχανικός (γιατί καθώς πέφτει το νερό και αλλάζει κατεύθυνση στις υπάρχουσες γωνιές, τείνει να μετακινεί τη σωλήνα μηχανικά λόγω αδράνειας και αυτός να κροταλίζει πάνω στον τοίχο! ) Αν δεν μπορεί να αποκλειστεί η ενδεχόμενη μηχανική σύζευξη της σωλήνας με τον τοίχο, όσο θόρυβο και αν περιορίσεις , πάλι ένα ποσοστό του θα μεταδίδεται στον τοίχο . . .
 22. Μέρες αργίας και το μυαλό τρέχει ολούθε ! Χρόνια πολλά κιόλας ! Λέω πως θα είναι καλή ιδέα να μεζέψουμε σε μια μεριά ότι πηγές βρίσκουμε κατά περιόδους σε περίεργα ή δύσκολα υλικά για τις κατασκευές μας. Σήμερα ας πούμε έπεσα πάνω σε μια πηγή για μεταλικούς αποστάτες, χθες σε μια με βίδες , την άλλη μερα σε ελατήρια και πάει λέγοντας! Προκειμένου λοιπόν κάθε φορά να "ανακαλύπτουμε τη φωτιά", ας κάνουμε ό καθένας τη συνεισφορά του εδώ, με μια συντομη περιγραφή του υλικού για να μπορεί να την βρίσκει η αναζήτηση, μια φωτογραφία για να συνενοούμεθα και ένα link ! Αν έχουμε ψωνίσει από εκεί, καλό είναι να το πούμε και πως μας φάνηκε. Αν αυτό το υλικό συζητήθηκε σε κάποιο άλλο θέμα, καλό θα ήταν βα βάλουμε και μια παραπομπή σε αυτό, η κουβέντα πάντα βοηθάει ! Ξεκινάω πρώτος: Μεταλλικοί αποστάτες μικροκατασκευών. Πλαστικοί αποστάτες μικροκατασκευών. Εταιρία: Contact http://www.electrocontact.eu/home.aspx?f=31&sf=31002&values=65075, Ο ιδιος έχει και πλαστικούς αποστάτες Δεν έχω ψωνίσει από εκεί, αλλά οι τιμές είναι πολύ λογικές! Για ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας δεν ξέρω, αλλά σίγουρα μπορεί να βρεθεί λιανοπωλητής. Σχετικά μπορείτε να δείτε και εδώ: https://www.thelab.gr/forums/topic/174658-επισκευή-πλαστικού-άξονα-σε-πολνημα-hp/?do=findComment&comment=2564200 Φυσικά για τη διαχείριση του νήματος, οι admin μπορούν να το ρυθμίσουν/τροποποιήσουν ελεύθερα σε κάτι πιο λειτουργικό !
 23. Προβληματισμός για απόδοση custom Water Cooling συστήματος.......

  Αυξάνοντας η ροή, μειώνονται οι θερμοκρασίες, εδώ όμως λίγο προσοχή, μην περιμένεις τίποτε τρελές διαφορές, εκτός και αν έχεις ένα κυριολεκτικά πνιγμένο κύκλωμα ! Η ροή εξαρτάται από τις αντιστάσεις που υπάρχουν στο κύκλωμα (διάμετροι σωληνώσεων, στροφές , block , rad, κλπ) και από την πίεση που μπορεί να αναπτύξει η αντλία. Αν έχουμε δεδομένη την αντλία , τότε παρεμβαίνουμε στο κύκλωμα , προσπαθώντας να μειώσουμε τις αντιστάσεις (μικρότερα μήκη σωλήνων , πιο μεγάλες διάμετροι , λιγότερες κάμψεις κλπ). Αν έχουμε όμως τη δυνατότητα να αλλάξουμε αντλία με μια ισχυρότερη, τότε μπορούμε να αποφύγουμε τις αλλαγές στο κύκλωμα (εκτός και αν έχουμε κάνει τίποτε πολύ "κουλό" ! ) Και φυσικά τίποτε δεν μας εμποδίζει -στην αναζήτηση του ιδανικού! - να επέμβουμε και στα δύο (αντλία , κύκλωμα) ! Αυτό που λέει ο φίλος @apostolis22 είναι να κάνεις ένα "ρεκτιφιέ" στην αντλία. Δηλαδή με πολύ προσοχή και εφόσον υπάρχει αρκετό ψαχνό, να διευρύνεις με κάποιο τρυπάνι την εσωτερική διάμετρο των σημείων εισόδου και εξόδου του νερού. Αυτό σημαίνει ότι αν τα ρακορ είναι ένα πράγμα με την αντλία , απλά να τα περάσεις ένα πάσο με ένα μεγαλύτερο τρυπάνι. Αν όμως η αντλία έχει οπές με σπείρωμα πάνω στα οποία βιδώνουν τα ρακόρ εισόδου και εξόδου, σημαίνει διεύρυνση των οπών , νέο -μεγαλύτερο σπείρωμα- και φυσικά νέα μεγαλύτερα ρακόρ. Αμφότερα, παρακινδυνευμένα, εκτός και αν ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και έχεις και τα απαραίτητα μέσα ! Άποψή μου είναι, αφαιρείς την σερπαντίνα και βλέπεις πόσο χαμηλώνουν οι θερμοκρασίες λόγω της αύξησης της ροής. Αν αυτό που θα πετύχεις δεν αποτελέσει αρκετό αντιστάθμισμα για την κατάργηση της εικαστικής παρέμβασης (aka σερπαντίνα ) , τότε για να μην μπλέκεις περισσότερο , άλλαξε αντλία ! Καλή συνέχεια !
 24. Προβληματισμός για απόδοση custom Water Cooling συστήματος.......

  Εντάξει τη σερπαντίνα την θέλεις! Αυτό το καταλάβαμε ! Αλλά είναι ανάγκη να είναι στο κύκλωμα ? Θα σου έλεγα να κάνεις πρώτα μαι δοκιμή για να δείς τι επίδραση έχει η αφαίρεσή της από το κύκλωμα. Την αντικαθιστάς με μια ίσια σωλήνα (εύκολο αυτό και με τα ίδια ρακόρ !) μετράς και αποφασίζεις αν πράγματι η αισθητική της παρέμβαση αξίζει το κόπο! Σημείωσε εδώ ότι μπορείς να ελαφρώσεις και τα ρακόρ (όγκο κυρίως) αν χρησιμοποιήσεις κολλητές συστολές προς το radiator) και όχι ορειχάλκινες ) Αν λοιπόν δεις ότι έχεις σημαντική Βελτίωση των θερμοκρασιών αφαιρώντας την σερπαντίνα (πράγμα που σημαίνει ότι καταρρίπτεται κάθε υπόθεση περί ενδεχόμενης βοήθειας μέσω της θερμότητας που ακτινοβολεί αυτή στο περιβάλλον) τότε αποφασίζεις αν θα την κρατήσεις απλά σαν μια αισθητική παρέμβαση και εφόσον το κάνεις μπορείς (με την βοήθεια κολλητών εξαρτημάτων) να κερδίσεις χώρο και να μπορέσεις να την κάνεις bypass με μια ίσια σωλήνα που θα είναι στο εσωτερικό του κυλίνδρου της (έτσι για να μην προκαλεί υποψίες ! ) και όλα καλά !
 25. Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

  Το πνεύμα από ότι φαίνεται . . . . . . χαίρει άκρας υγείας ! Το σώμα δεν θα αργήσει να ακολουθήσει ! Καλημέρα σας ! ! ! (Αφήστε 100€ στη γραμματέα μου ! )