Jump to content

costas1965

Premium Members
  • Posts

    913
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    15

About costas1965

  • Γενέθλια 02/08/1965

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
  • Ενδιαφέροντα
    Σύνθετες κατασκευές από μέταλλο & ξύλο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

4.660 Εμφανίσεις προφίλ

costas1965's Achievements

  1. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Καλημέρα από την βροχερή Πάτρα. Αντι να πάω να μαζευώ ελιές τα έβαλα με τους ....sitting iron man.
  2. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Ετοιμάστηκαν για να εξοπλίσουν μια νέα προσπάθεια στην Πάτρα. Καλές δουλειές Ασπασία & Νικόλα.
  3. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Προχωρήσαμε αρκετά. Θέλει δουλίτσα ακόμα αλλά μας έφαγε ο ήλιος. Μικρή παραφωνία οι γαλβανιζέ αλλά όχι "κεραμίδι" αυτοκοχλιόμενες βίδες. Έχουν παραγγελθεί αλλά εδώ στην επαρχία θέλει υπομονή........ Θέλει πάνω σήκωμα η καμινάδα του τζακιού από το κάτω σπίτι τώρα. Ετοιμάζετε προέκταση...... Φωτο από το κινητό.
  4. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Εσείς οι ......πιο κοντά στην Αθήνα, είσαστε πιο κοντά στις πηγές. Οπότε έχετε & περισσότερες επιλογές. Ένα πολύ καλό site, πολύ ενημερωμένο είναι το παρακάτω. Έχει τιμές & για πάνελ & για πολλά άλλα & μπορείς να το έχεις σαν μπούσουλα. Κοιλοδοκοί WWW.E-METALSHOP.GR Κοιλοδοκοί - Στραντζαριστά WWW.E-METALSHOP.GR Στραντζαριστά - Αναζήτηση WWW.E-METALSHOP.GR Αναζήτηση - Αναζήτηση Συνήθως το στραντζαριστό πάει set με τον κοιλοδοκό στο πάχος & καλό είναι να έχουν το ίδιο πάχος, ώστε να μην το γεμίσεις με ......."κουμπότρυπες" όταν θα τα κολλάς μεταξύ τους. Τα πάνελ έρχονται & κουμπώνουν μετάξυ τους (συρταρωτά). Στις ελεύθερες επιφάνειες τους, όπου φαίνεται η μόνωση τους, εγώ τα περνάω ένα χέρι παχιά σιλικόνη υψηλής αντοχής (χρώμα κεραμίδι). Μετά απ' έξω θα μπουν τα αντίστοιχα αρμοκαλύπτρα. Επίσης η υδροροή που είναι γαλβανιζέ (& ότι άλλο γαλβανιζέ) το πέρασα πρώτα με το παρακάτω αστάρι πριν την βάψω κεραμιδί. https://www.tomara.gr/index/products/paints_lacquers?row=6543 Τώρα για τι υλικό θα βάλεις στην περιοχή σου (μαύρο ή γαλβανιζέ) δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Ρίξε μια ....κλεφτή ματιά τι έχουν φτιάξει οι γείτονες γύρω - τριγύρω, τι σου αρέσει, τι αρέσει στην τσέπη σου κλπ κλπ. Εγώ όλη την σιδεροκατασκευή την έβαψα (πριν μπουν τα πανελ φυσικά) με 2 χέρια αστάρι μετάλλου + χρώμα (νέο υλικό 2 +1, σαν τα σαμπουάν!!!) & μετά ένα χέρι χρώμα μαύρη λαδομπογιά. Σε όλα τα ανοίγματα των κοιλοδοκών έβαλα πλαστικές τάπες & κατέβασα υδροροή με σωλήνα αποχέτευσης pvc 60φ. Όταν με το καλό θα προχωρήσει η κατασκευή θα ανεβάσω επιπλεόν φωτο, λογικά μέσα στην εβδομάδα. Προσοχή! Πάντα δεμένοι με ζώνη ασφαλειας 5 σημειών όταν εργαζόμαστε ψηλά. Δεν ξεκινάμε εργασίες όταν φυσάει. Είναι άκρως επικίνδυνο λόγω των μεγάλων επιφανειών των πάνελ να μας ανατρέψουν.
  5. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Να είσαι πάντα καλά. Οι κοιλοδοκοί είναι βαρέως τύπου 80 * 80. Τα ενδιάμεσα σίδερα είναι στραντζαριστά βαρέως τύπου 40 * 80. Τα βύσματα στα πέλματα είναι της Hilti, 16 φ. Πάχος πάνελ (τραπεζοειδή) 80 mm. Θα πάρει ~ 8 φύλλα. Όλες οι συγκολλήσεις έγιναν με φορητή (βάρους 2,3 kg) inverter μηχανή ηλεκτροδίου & με απλά ηλεκτρόδια 2.5φ, στα 80 ampere.
  6. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Φθινοπωρινά δύσκολα Μαστορέματα....................... Κατασκευή νέου σκεπάστρου με κοιλοδοκούς, με ενσωματωμένη υδροροή. Θα ακολουθήσει κάλυψη με πάνελ πολυουρεθάνης 80 mm.
  7. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Φωτιστικό για την μικρή με ασύρματο χειρισμό.
  8. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Βάση δαχτυλιδιών για τον εξοπλισμό του μαγαζιού. Μέγα Χορηγός!
  9. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Καλό βράδυ από την Πάτρα. Μία μικρή κατασκευή στον ξυλότορνο για εξοπλισμό φιλικού καταστήματος.
  10. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Ακόμα μια μικρή κατασκευή για ένα φιλικό μαγαζί στην Αγυά της Πάτρας. Ύψος ολικό: 27 cm. Καλό βράδυ σε όλους.
  11. costas1965

    Μαστορέματα ημέρας!

    Όταν οι "παραγγελίες" είναι πολλές & πρέπει να ανταποκριθείς.....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.