Jump to content

g10rg0s

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About g10rg0s

  • Γενέθλια 24/10/1971

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονικη

g10rg0s's Achievements

  1. g10rg0s

    Αλλαγη λειτουργικου σε DELL

    Εαν θελησω να εγκαταστησω και τα δυο λειτουργικα , ποια θα πρεπει να ειναι τα βηματα που θα πρεπει να ακολουθησω ? Εννοειτε οτι εχω μπει στο boot menu ... το εχω επισημανει στο 1ο post. Mηπως εχει αλλη ονομασια ? γιατι boot απο usb δεν ειδα. Εχω κατεβασει σε .iso τα windows καθως επισης και το rufus για το bootαρισμα. Τα office 19 απο που θα τα κατεβασω ?
  2. Καλησπερα και χρονια πολλα.Εχω το Dell Inspiron 3585 το οποιο ηρθε με εγκατεστημενο το LINUX (ubuntu 18.04.3 lts).Εχω αγορασμενα τα κλειδια (serial number) για το Windows 10 Home και για το Office 19.Προπαθησα να bootαρω το laptop απο το usb (αφου dvd drive δεν εχει) αλλα στο menu του bios δεν υπαρχει η επιλογη για bootαρισμα απο usb.Ποια θα πρεπει να ειναι τα βηματα που θα ακολουθησω για να βγαλω το LINUX και να εγκαταστησω τα Windows με usb.Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. g10rg0s

    Official Windows 7 Thread

    όχι , δεν είχα βάλει key ... πήγα και εδώ http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx αλλα βγάζει error ... καμια βοήθεια ?
  4. g10rg0s

    Official Windows 7 Thread

    ...έχω εγκαταστήσει τα windows 7 build 7000 εδώ και αρκετό διάστημα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ... πρόσφατα όμως μου ζητάει να τα ενεργοποιήσω ... συγκεκριμένα μου βγάζει το μήνυμα "this copy of windows is not genuine" ... έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάποιο ανάλογο πρόβλημα σχετικά με την ενεργοποίηση των windows 7 ? ... ευχαριστώ
  5. g10rg0s

    Grand Theft Auto IV

    υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει ? οπως βλεπω δεν εχω μονο εγω το ιδιο προβλημα ... εαν καποιος γνωριζει ας δωσει και σε μας τα φωτα του ... ειναι κριμα να εχουμε το αυθεντικο game και να μην μπορουμε να παιξουμε on line ...
  6. g10rg0s

    Grand Theft Auto IV

    Μπορει καποιος να με βοηθησει να δημιουργησω λογαριασμο στο windows live για παιξω on line επιτελους ? το game εννοειται οτι το εχω γνησιο ... (καπου διαβασα οτι δεν υποστηριζει την Ελλαδα και ετσι πρεπει να δημιουργησω λογαριασμο με "εδρα" αλλη χωρα πχ. USA ...) παιδια βοηθηστε με γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου ... επισης τι πρεπει να κανω για να παιξω με χειρηστηριο του ps2 ? το εχω συνδεσει με ανταπτορα αλλα , αλλα κουμπια παταω και αλλες εντολες δινει ... ευχαριστω προκαταβολικα ...
  7. g10rg0s

    Grand Theft Auto IV

    ... μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ?:whistling τι εννοεις οταν λες δεν ειναι για Ελλαδα ? :fist: ... δηλαδη κανεις μας δεν εχει παιξει on line μεχρι τωρα ? :suicide2: ... μπορει καποιος να μας πει εαν εχει παιξει on line και πως το καταφερε αυτο ? θα το σπασω και θα ησυχασω στο τελος μου φαινετε :rant:
  8. g10rg0s

    Grand Theft Auto IV

    ... παιδια εχω απειρες προσπαθειες να μπω on line και δεν μπορω ... τι στο ^%&^%&:rant::rant: ? ... σκασαμε 40 ευρωπουλα και δεν μπορουμε να παιξουμε on line ? ... γνωριζει κανεις πως μπορω να μπω ? ... θα το σπασω στο τελος :rant:
  9. g10rg0s

    Grand Theft Auto IV

    Παιδια γνωριζω οτι το συστημα της υπογραφης μου δεν ειναι και οτι καλυτερο ... αλλα να παιζω το game σε αναλυση 800Χ600 ? :rant: να σημειωσω οτι εχω τα svista
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.