Jump to content

osa

Premium Members
 • Content Count

  162
 • Joined

 • Last visited

About osa

 • Rank
  Λαμπιόνι

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Πάτρα

Recent Profile Visitors

1,495 profile views
 1. Αποκλείεται να πέσει η πίεση σε τόσο μεγάλο μηχάνημα ...
 2. Πάρε αυτό που σου λέει ο Στέλιος και βγάλε την παροχή από πίσω, βίδωσε ένα σωληνάκι μεταλλικό 1/4 να μπει μέσα στον τοίχο μέχρι την πίσω μεριά στην αποθήκη,στοκάρισε την τρύπα και θα μείνει στην θέση του. Έτσι θα έχεις και δύο παροχές αέρα διαθέσιμες. Τα υπόλοιπα τα διαμορφώνεις ...πιάνουν τα χέρια σου.
 3. Το πρόβλημα με τον μοχλό το διόρθωσα εύκολα σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιταλού. Ευκαιρία ήταν να το ανοίξω να δω και πως είναι μέσα. Το λέϊζερ το διόρθωσα ακριβώς αλλά εδώ υπάρχει και μια λεπτομέρεια ...Κανένα λέϊζερ δεν θα δείξει ακριβώς σε όλα τα ύψη σε τέτοιου είδους εργαλεία εκτός και αν οι πηγές της ακτίνας είναι ακριβώς επάνω στο τσοκ στην θέση του τρυπανιού...πράγμα αδύνατο. Γιατί το λέω αυτό.... κατέβασα την κεφαλή σε ένα λογικό ύψος ώστε να χωράει τρυπάνι 10mm και ξύλο πάχους 20-30mm στην βάση. Εκεί ρύθμισα τις ακτίνες ακριβώς στο κέντρο, έβαλα και θερμόκολα ώστε να μην μετακινηθούν οι λυχνίες λέϊζερ και έκλεισα το καπάκι. Όλα ωραία ...ανεβάζω την κεφαλή τέρμα επάνω και ανάβω τις ακτίνες ... διαφορά 1-2mm. Μετά κατάλαβα ... τα λυχνιάκια του λέϊζερ είναι τοποθετημένα στον σκελετό μακρυά από την νοητή κάθετη γραμμή του τρυπανιού...όταν λοιπόν αλλάζει το ύψος φυσικό είναι να μετακινήται και το σημείο που στοχεύει η ακτίνα.
 4. Αγαπητέ μου Γιώργο ...δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία...έχουν κάνει αρκετά τεστ ο Ιταλός, οι Γάλλος...Αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις για το εργαλείο που να μπορώ να το δω πολύ ευχαρίστως ...εμένα για τις μέχρι στιγμής ανάγκες μου με εξυπηρετεί...αν μεγαλώσουν θα πάρω μεγαλύτερο...τόσο απλό. Και για να σου απαντήσω χωρίς τεστ ...κανένα τρυπάνι δεν θα δυσκολευτεί στο τρύπημα ...αρκεί να ξέρεις πως να το δουλέψεις και ανάλογα με τις δυνατότητες του.
 5. Έτοιμα τα εργαλεία ... Νικόλα θα σε πάρω τηλ. για την βάση.
 6. Ακριβώς ...επειδή σπάνια αλλάζεις στροφές με τους ιμάντες για 1-2 τρύπες βολεύει η ηλεκτρονική ρύθμιση. Αν έχεις κανένα καλό παγκοδράπανο των 200-300€ αξίζει να αλλάξεις μοτέρ αν έχεις ένα με 60-70€ ...αγοράζεις άλλο. Το θέμα είναι αν κάποιος θέλει να περάσει από την βάση στήριξης χειροδράπανου σε κάτι πιο σταθερό και με περισσότερες ευκολίες γιατί να μην το πάρει...φτηνό είναι. Αν δεν έπαιρνα αυτό θα πήγαινα σε αυτό https://www.mandis.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=13660&category_id=516&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&redirected=1&Itemid=29 που θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για την τιμή του.
 7. Αύριο που θα πάρω εγώ το κολωνάτο parkside να περάσεις(Πάτρα δεν είσαι?) να σου χαρίσω την βάση δραπάνου της parkside που έχω... δεν θα την χρειάζομαι πλέον.
 8. Ο Ιταλός "έφερνε" το τεστ εκεί που ήθελε για να κάνει εντύπωση.Το μηχάνημα έχει ορισμένες δυνατότητες ανάλογα με την τιμή του... Και εγώ θα το πάρω γιατί είναι συμμαζεμένο εργαλείο, έχει εύκολα ρυθμιζόμενες στροφές και διαδρομή 7cm ακτίνα λέϊζερ και πολύ ωραία βάση με σταθεροποίηση.
 9. Ότι και όπως τα λέει ο makio από πάνω Απλώς πρέπει να καθαρίσεις τα υπολείμματα από την παλιά κόλα με γυαλόχαρτο και μετά αφού τα κολλήσεις να βάλεις κάποιο βάρος επάνω για να κολλήσει καλά.
 10. Κόλλημα με εποξικό στόκο δύο συστατικών ... καπάκι είναι δεν έχει πρόβλημα στεγανότητας. Εγώ έχω κολλήσει το δικό μου καζανάκι έτσι εδώ και πολλά χρόνια και το ράγισμα ήταν κάτω εκεί που έχει το νερό.
 11. Μια λύση που βλέπω είναι αυτή που είπε και ο acct . Χωριστά καλώδια στο κάθε σπίτι για τα φώτα και διπλά φωτιστικά ή διπλές λάμπες στα υπάρχοντα. Για την πόρτα καλώδια σε κάθε σπίτι από την ίδια φάση αν έχουν τριφασικό και όποιος την ανοίγει θα την κλείνει κιόλας. Τώρα για περισσότερη ανάλυση και περίεργα σχεδιαγράμματα περίμενε να σου φτιάξει μια μελέτη ο Seafalco Κλείνουν λες τον γενικό... συναγερμό δεν έχουν αυτοί ?? Μονοκατοικίες χωρίς συναγερμό ??
 12. Μεγάλο είναι το οικόπεδο ...ας κάνουν δύο πόρτες να έχουν από μία ο κάθε ένας ...
 13. ""Γιατί καλός και σημαντικός είναι ο τελικός προορισμός, αλλά όπως σε όλα τα ταξίδια που έχουν σημασία, αυτό που μετράει περισσότερο, είναι η διαδρομή ! "" -Είσαι Άρχοντας !!!!
 14. Το πιο καλό είναι το τέταρτο που θα στο φτιάξουν άλλοι
 15. Το γνωμικό εννοεί την αγωνία το άγχος και την ψυχική φθορά που θα υποστεί όποιος κάνει αυτά τα δύο. Αυτά δεν τα εξαλείφουν ούτε ο μηχανικός ούτε ο παπάς. Την τελευταία φράση ....δεν την σχολιάζω !!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.