Jump to content

osa

Premium Members
  • Posts

    228
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Πάτρα
  • Ενδιαφέροντα
    Επισκευές-Κατασκευές

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.833 Εμφανίσεις προφίλ

osa's Achievements

  1. osa

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ακόμα όχι ....αλλά που θα πάει θα έλθει και αυτό.
  2. Το παίρνει ....το δοκιμάζει ....μέσα σε τρείς μήνες το επιστρέφει αν δεν του κάνει και παίρνει τα λεφτά του πίσω χωρίς ερωτήσεις .... έχει τρία χρόνια εγγύηση και αρκετά καλό σέρβις που πολλές φορές σου στέλνει άλλο εργαλείο. Πάντως το ηλεκτροκίνητο της Parkside που έχω ....έχει κόψει τόνους ξύλα οποιασδήποτε διαμέτρου.
  3. Και ο ήλιος τα χτυπάει και η βροχή και ο αέρας από βουνό και θάλασσα και ρολά έβαλα τα τελευταία 2 χρόνια και από σεισμούς πάνω στο ρήγμα του Ρίου είμαι ...
  4. Εγώ θα σου πω ότι τα έχω στο σπίτι από το 1987. 14 κουφώματα και 1 εξώπορτα. Αντέχουν μια χαρά και άστους να λένε....
  5. osa

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Μάλλον εννοεί τον φορτιστή των X20V μπαταριών που έχει "" ....όπως οι τροχοί και το σκουπάκι που έχω."" Τα performance παίρνουν τίς ίδιες μπαταρίες της σειράς X20V ...δεν νομίζω η 8άρα να μην ταιριάζει ...στο κάτω κάτω πάρε την και αν δεν κάνει πήγαινέ τη πίσω και πάρε τα λεφτά σου ή πάρε 4άρες. Απ΄ότι ξέρω η σειρά X20V μπαταριών είναι μία και αυτή παίρνουν και τα performance δεν νομίζω να υπάρχει μπαταρία "performance" εκτός και αν είναι κάτι νέο. Εγώ νομίζω ότι απλώς την χαρακτηρίζει "performance" επειδή είναι μεγάλης χωρητικότητας και απευθύνεται σε ερασιτεχνοεπαγγελματίες .
  6. osa

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Στέλιο υπάρχει βάση δεδομένων .... Βάζεις το ΙΑΝ στην Πύλη Υποστήριξης του Lidl και τελείωσες..... https://exypiretisi-pelaton.lidl-hellas.gr/SelfServiceGR/s/product2?productId=01t1t000001rcwUAAQ#q=IAN 279744 Για να δεις τα χαρακτηριστικά του νεότερου πρέπει να βρεις το ΙΑΝ αυτών που θα φέρει στο ράφι.
  7. osa

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Το αστείο είναι ότι δεν ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλα ρούτερ ή κάτι άλλο ??
  8. osa

    Αγορά πρώτου ρούτερ

    Ξεκίνα με κάτι απλό και φτηνό π.χ το ρούτερ από το Lidl που έχει αυτές τις μέρες και πάρε και το σετ με τα κοπτικά που έχει. Όταν το δουλέψεις και δεις τις ανάγκες σου μπορείς να πας σε κάτι ακριβότερο. Τα 12mm κοπτικά έχουν πιο χονδρό άξονα είναι πιο επαγγελματικά και υπάρχουν σε μεγαλύτερη ποικιλία και ποιότητα.
  9. osa

    Δείξτε το φακό σας

    Πιστεύω πως όχι μία αλλά πολλές πατέντες μπορούν να γίνουν... Ψάξτο λίγο αφού θα τον κρατήσεις.
  10. osa

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Στο εδώ service ρώτησες αν έχει μπαταρία και πόσο την έχει ?? Καλό είναι να προγραμματίσεις στο μέλλον να πάρεις διαφορετικά εργαλεία για κάθε δουλειά.
  11. osa

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Το παλμικό Parkside είναι ίσως το καλύτερο εργαλείο της εταιρίας μαζί με το σκαπτικό PBH 1050. Εγώ το έχω 6 χρόνια και είναι άψογο, για ερασιτεχνική χρήση πάντα όπως και όλα τα εργαλεία Parkside.
  12. Βάλε μεγαλύτερη ροδέλα να πιάνει καλά τον δίσκο.
  13. osa

    Μαστορέματα ημέρας!

    Πέρνα να σου δώσω το parkside να κάνεις δουλειά σου αγόρι μου...??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.