Jump to content

xdoc

Premium Members
  • Posts

    1.104
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About xdoc

  • Γενέθλια 21/03/1970

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • Ενδιαφέροντα
    ΤΑΙΝΙΕΣ
  • Επάγγελμα
    ΙΑΤΡΟΣ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.307 Εμφανίσεις προφίλ

xdoc's Achievements

  1. xdoc

    ΔΕΗ Myhome Online/enter/enter+ και ρήτρες αναπροσαρμογής

    Απο την 1/1/2024 αυτόματα ολοι οι καταναλωτές θα μεταφερθούν στο πράσινο τιμολόγιο του κάθε παρόχου (με όποια ονομασία εχει αυτό) , εκτός και αιτηθούν οι ιδιοι να πάνε σε κάποιο άλλο τιμολόγιο (άλλου χρώματος). Αλλαγή θα επιτρέπεται και μετα την 01/01/2024 χωρίς ποινη (εκτός εκείνων που εχουν τιμολόγιο σταθερής χρέωσης ......βέβαια δεν νομίζω να υπάρχει και κανένας)
  2. δεν μπορω να ενεργοποιήσω το bitlocker στο δίσκο C οπου βρισκεται το λειτουργικό (Win10 Pro) μου βγάζει πάντα το μήνυμα της φωτογραφίας Οσες επαννεκινήσεις και να κάνω πάντα ο ίδιο βγάζει. Σημειωτέον οτι το λάπτοπ δεν διαθέτει TPM και προσπαθω να το ενεργοποιήσω μεσω pin ή usb flash οπως αναφέρεται και στον οδηγό εδω
  3. xdoc

    Official ΦαγητοThread v2.0

    η πράσινη επάληψη της φοκάτσιας πεστο ειναι ? τι?
  4. xdoc

    ΔΕΗ Myhome Online/enter/enter+ και ρήτρες αναπροσαρμογής

    δεν ειναι τοσο ξεκάθαρα τα πράγματα:και εξηγούμαι: 29-09-2023 στελνω μέσω εφαρμογής τις ενδείξεις μερας και νύκτας στη ΔΕΗ και ταυτόχρονα κάνω αίτηση για αλλαγη παρόχου στη Ζενίθ Μετά απο δύο τρείς ημέρες ερχεται στο e-mail μου το συμβόλαιο της Ζενίθ στο οποίο αναγράφονται και οι ενδείξεις που τους ειχα στείλει με φωτογραφία (ίδιες με αυτές που εδωσα στη ΔΕΗ). Χθές μπαίνω στο ΔΕΔΔΗΕ για να δω αν άλλαξα πάροχο ,οντως βλέπω οτι εγινε η αλλαγή ΑΛΛΑ οι τελευταίες ενδείξεις που εχει ο ΔΕΔΔΗΕ ειναι τελείως λάθος (περίπου 250Kwh λιγότερες ημέρας και 80 KWh νύκτας περισσότερες).Σήμερα βλέπω και στο mydei ανηρτημένη την οφειλή του τελικού λογαριασμού (αρκετά μικρό ποσό σε σχεση με τις μηνιαίες μου καταναλώσεις) και κατόπιν τηλεφωνήματος μου επιβεβαιώνουν απο τη ΔΕΗ οτι τους εστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ σαν τελικές καταναλώσεις τις λάθος. Τηλεφωνώ στο ΔΕΔΔΗΕ τους ανφέρω το πρόβλημα και μου λένε οτι όντως εγινε αίτηση για αλλαγή παρόχου (δεν εστειλε ενδείξεις ο νέος πάροχος μου είπαν) και προχώρησαν σε καταμέτρηση. Τούς λέγω οτι εαν ειχε ερθει υπάλληλος δεν μπορεί να μπέρδεψε το 65536 (πραγματικό) με το 65300 (λάθος) ουτε το 27336 (πραγματικό) με το 27400 (λάθος) αρα συμπεραίνω οτι δεν ήρθε κανείς και απλώς δηλώσαν κατ' εκτίμηση κάποιους αριθμούς (μπορεί να εγινε και αυτό ήταν η απάντηση). Οπότε τωρα θα ειμαι 1) σε αναμονή για να δω εαν θα διορθώσει ο δεδδηε τις ενδείξεις οπότε και η Δεη θα εκδώσει νεο λογαριασμό και 2) απο ποιες ενδείξεις θα αρχίσει να τιμολογεί η ΖΕΝΙΘ?
  5. xdoc

    ΔΕΗ Myhome Online/enter/enter+ και ρήτρες αναπροσαρμογής

    για την μελλοντική απάντηση
  6. xdoc

    ΔΕΗ Myhome Online/enter/enter+ και ρήτρες αναπροσαρμογής

    σε σχεση πάντως με την ΥΔΕ ,σε όσους παρόχους και εαν εχω πάει κανένας δεν μου τη ζήτησε......τωρα εαν κατα τη διαδικασία της αλλαγης παρόχου ελέγχει τη ισχυ ή μη της ΥΔΕ ο δεδδηε δεν το ξέρω (αν και χλωμό το κόβω)......αλλά και να διαπιστώσει τη λήξη της ΥΔΕ μετα την ειδοποίηση απο τον δεδδηε μεσω επιστολής υπάρχει εξάμηνο πριθώριο για την κατάθεσή της
  7. xdoc

    Official ΦαγητοThread v2.0

    νομιζω οτι αυτο ειναι με βοδινό.....αλλα κάτι παρομοιο ειναι και αυτο που εφτιαξα
  8. xdoc

    Official ΦαγητοThread v2.0

    φιλέτο μπουτια κοτόπουλο κοκκινιστό με επικάλυψη πουρέ καλαμποκιού
  9. xdoc

    διαφορετικη ?? wan ip

    τίποτα απο τα δύο
  10. ειναι δυνατον δυο διαφορετικες ιστοσελίδες (Show My IP Address και WanIP.info) να μου δίνουν για τον ίδιο υπολογιστη την ιδια στιγμη διαφορετικα νούμερα Wan ip?
  11. xdoc

    Official ΦαγητοThread v2.0

    ετοιμο το μεσημεριανό (κοτόπουλο με ρεβίθια)
  12. xdoc

    COVID-19

    Ο κορονοϊός μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοσο που καταστρέφει την όσφρηση (newsit.gr) 3 συμπεράσματα από έρευνα για τα αντισώματα του κορονοϊού στη μύτη και το αίμα WWW.CAPITAL.GR Τα ευρήματα αυτής της μελέτης θα μπορούσαν να εξηγούν τις συχνές επαναλοιμώξεις σε ορισμένους, ακόμη και εμβολιασμένους.
  13. xdoc

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    καλές και χαρούμενες γιορτές με υγεία !!!
  14. οι δικές μου κάμερες εχουν αυτά: βλέπω οτι εχουμε τελείως διαφορετικό plugin ..........απεγκατέστησε αυτό που εχεις και κατεβασε απο το σαιτ το τελευταίο που εχει και εγκατέστησέ το και ξαναπροσπάθησε (τουλάχιστον για τον mozilla) .......σαν διεύθυνση στον browser για να συνδεθείς ποιά βάζεις?
  15. με τον Edge για να δεις την καμερα πρέπει να ανοίξεις την ιστοσελίδα στον internet exlorer ,στον firefox μια χαρα την βλέπω την κάμερα , στον Chrome συνδέεται αλλά δεν δειχνει εικόνα, οσο για την αναβάθμιση εγω δεν την εχω κάνει .....δεν εχω κάποιο θέμα αφού λειτουργει η κάμερα εντάξει (FI9816P και FI9853 EP)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.