Jump to content

GriGaS

Reviewers
 • Content Count

  8,088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

2 Followers

About GriGaS

 • Rank
  Μπάρμπα-Γιώργος
 • Birthday 07/31/1979

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Άργος
 • Ενδιαφέροντα
  TV series, Reviewing, Photography
 • Επάγγελμα
  Μηχανολόγος Μηχανικός

Recent Profile Visitors

41,849 profile views
 1. GriGaS

  COVID-19

  Τρεχαγυρευόπουλος.... Θα πάω αύριο να μιλήσω με την ιδιοκτήτρια....
 2. GriGaS

  COVID-19

  @DEADLAZARUS μήπως ξέρεις τι ισχύει από άποψη προστίμου τι ισχύει εάν ένας μαθητής σε φροντιστήριο αγγλικών δεν φοράει μάσκα; (κατά προτίμηση θα ήθελα παραπομπή σε σχετικό ΦΕΚ, γιατί έχω έναν καυγά να κάνω αύριο)
 3. Noμίζω πως θα είναι πιο απλό να βρεις ένα κοινό και να προσαρμόσεις ένα αρσενικό σούκο της αρεσκείας σου.
 4. GriGaS

  COVID-19

  Τόσο καιρό που έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση για lockdown, έλεγα ότι το lockdown είναι σαν τις πρόωρες εκλογές και την υποτίμηση. Δεν προανακοινώνεται. Το γεγονός ότι ο Πέτσας είπε έτσι, σημαίνει πως λίαν συντόμως θα αρχίσουμε τα sms.
 5. Στην εθνική είναι ακόμα πιο τραγικοί. Μείωσαν τη διάρκεια ισχύος των χρεωστικών καρτών στα 3 έτη.
 6. Ο μηχανικός που τακτοποιει ένα αυθαίρετο κάνει είτε μελέτη στατικής επάρκειας, είτε δελτίο δομική τρωτοτητας αναλαμβανοντας τις ευθύνες του. Όσον αφορά τις ηλεκτρολογικες εργασίες, συνήθως δεν χρειάζονται άδεια, αλλά πάντα εάν έχεις παρατηρήσει λέμε τζιζ ρεύμα, φώναξε ηλεκτρολόγο. Άρθρο 30 εργασίες που δε θέλουν κανενός είδους άδεια. (αλλά ενδεχομένως θέλουν αναγγελία στο ΙΚΑ για καταβολή ενσημων) ΝΟΜΟΣ 4495/2017 (Κωδικοποιημένος) - ΦΕΚ Α 167/03.11.2017 WWW.KODIKO.GR ΝΟΜΟΣ 4495/2017 (Κωδικοποιημένος) - ΦΕΚ Α...
 7. To οριζόντιος άξονάς της είναι στο ύψος των ματιών. Φαίνεται να είναι ψηλά λόγω της γωνίας λήψης και επειδή οι βίδες για το Vesa στη συγκεκριμένη είναι τέρμα πάνω και όχι στο κέντρο (με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γυρίσει σε pivot)
 8. GriGaS

  COVID-19

  ίσα ίσα... θα το κάνουν μερικά εκατομμύρια πριν από μας. δες τους ως φάση 4.
 9. H συζήτηση είναι αντίστοιχη με το να ρωτάμε για crack και key generators. Με τη διαφορά ότι από key generator δε σκοτώθηκε ποτέ κανείς.
 10. GriGaS

  COVID-19

  Ξεκινά η σχολική χρονιά σήμερα με τεράστια ανοργανωσιά. Αρχικά είχαν πει ότι θα πάμε τα παιδιά σχολείο στις 10 το πρωί και θα φύγουν στις 11. Μετά ήρθαν οι ανακοινώσεις του υπουργείου για κουδούνι κανονικά στις 8:15 και μέχρι χθες αργά το απόγευμα ψάχναμε τι ώρα τελικά θα πάμε μιας και στην ιστοσελίδα του σχολείου υπήρχε μόνο η αρχική ανακοίνωση. Τελικά μάθαμε από σπόντα (από ξαδέρφη δασκάλας που έχει επίσης παιδί στο ίδιο σχολείο) ότι δεν ισχύει το 8:15 αλλά το 10. Όσον αφορά το θέμα μάσκα, κρούσματα και μεταδοτικότητα προσωπικά (και τονίζω το προσωπικά) είμαι ήσυχος, πρώτον γιατί η κόρη μου έχει περισσότερη ωριμότητα από το 90% των ενηλίκων και δεύτερον και κυριότερο γιατί σε Άργος Ναύπλιο τα κρούσματα είναι σχεδόν μηδενικά όλο αυτό τον καιρό. Προφανώς εάν έμενα στη Βέροια ή στην Πέλλα θα ήμουν σε αναμένα κάρβουνα. Καλή σχολική χρονιά να έχουν τα παιδιά μας, να είμαστε όλοι υγιείς και να ξεμπερδεύουμε το συντομότερο δυνατό.
 11. Το 1998 στα πλαίσια του μαθήματος εισαγωγή στις μηχανουργικές κατεργασίες μας είχαν πάει εκδρομή στο εργοστάσιο του δρομέα να δούμε τα διάφορα μηχανήματα της τότε state of the art γραμμής παραγωγής. Αν και δε θυμάμαι τίποτα συγκεκριμένο, θυμάμαι ότι είχα εντυπωσιαστεί από το εργοστάσιο.
 12. και μετά λέτε εμένα μπάρμπα.... (ζάχο μαζί σου, και εγώ πλέον λόγω ελάχιστου ελεύθερου χρόνου έχω χάσει κάθε διάθεση να μαζοχίζομαι με τις ιδιοτροπίες του κάθε τεχνολογικού προϊόντος)
 13. Δεν θα έχει έκπτωση ο ΕΝΦΙΑ
 14. Καλώδιο Καλώδιο U/UTP 2X24AWG 4 6 Για εξωτερική χρήση < Ftp Cat6 | Kafkas WWW.KAFKAS.GR Καλώδιο U/UTP 2X24AWG 4 6 Για εξωτερική χρήση < Ftp Cat6 | Kafkas Σωλήνα KOUVIDIS Σωλήνας σπιράλ πλαστικός Βαρέως τύπου 16mm Ανοιχτό γκρι < Σπιράλ Βαρέως Τύπου | Kafkas WWW.KAFKAS.GR Σωλήνας σπιράλ πλαστικός Βαρέως τύπου 16mm Ανοιχτό γκρι < Σπιράλ Βαρέως Τύπου | Kafkas Εγκατάσταση φτιαγμένη να κρατήσει μια ζωή με αυτά τα δύο...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.