Jump to content

προβληματικο pc

Akil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας και Καλη Χρονια!!

Δεν εχει πολυ καιρο που εστησα το νεο μου υπολογιστη και απο εκεινη τη στιγμη εμφανιστηκαν περιεργα προβληματα!!

Αρχικα , προσπαθησα να περασω τα windows7 και μου εμφανιζε το εξης μυνημα--> ''a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer''

Δοκιμασα με windowsxp και περαστηκαν κανονικα ,αλλα την πρωτη φορα που μπηκα στην επιφ.εργασιας μου πεταξε κανα 2-3 φορες ενα μυνημα κατι για ανακτηση δεδομενων μητρωου και εγκατασταση πληροφοριων στο μητρωο δε θυμαμαι ακριβως τι ελεγε και παταω οκ,επειτα μου ζηταει επανεκκινηση , την κανω και μετα εφαγε φρικη και εκει που πηγαινε να ανοιξει(μετα την επανεκκινηση) εβγαζε 1 με 2 δευτερολεπτα μπλε οθονη και ξαναεκανε επανεκκινηση μονο του!!

Δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο για το τι μπορει να φταει :innocent:

..Ελπιζω μονο να μην ειναι προβλημα hardware ή συμβατοτητας!!

Τι λετε να παιζει?

φίλος τα κοιταξες πριν τα πάρεις? γιατί δε φαίνεται να υπάρχει ο επεξεργαστής σου μέσα στην λιστά, αν και είνια παλια η λίστα.. Η ραμ τι μάρκα είναι και βασικά τη συχνότητα

Η ραμ ειναι 800Mhz απο οσο θυμαμαι,διαφορετικης μαρκας και τις εχω προσωρινα ετσι μετα θα τις αλλαξω.

Οσο για τον επεξεργαστη εχει συμβατοτητα με την μητρικη

δε νομιζω να φταιει επεξεργαστης..

Δοκιμασα να αλλαξω σκληρο δισκο, αποσυνδεσα δηλαδη τους αλλους 2 που ειχα και εβαλα εναν IDE 20αρη και τα win7 περαστηκαν κανονικοτατα

Απο οτι φενεται παω για σκληρο!! Αν προκυψει κατι στη συνεχεια θα ενημερωσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.