Jump to content

power&reset switches

haris1984

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια...θελω να βαλω δευτερους διακοπτες στο κουτι μου και να τους χρησιμοποιησω εξωτερικα..γινεται ή θα κανω καμια ζημια αν συνδεσω τα power sw και το reset sw πινακια σε 2 διακοπτες?που μπορω να βρω τετοια switches? (σαν αυτα που εχουμε στα κουτια μας...να μην μενουν μονιμα μεσα κτλ κτλ...)...ελπιζω να σας βοηθησα να καταλαβετε τι ψαχνω...ε?

:D

μπας και ξερεις που θα βρω διακοπτες και ακομα καλυτερα αν τα βρω μαζι με λεντακια..δωσε καμια ιδεα..

Το μονο που ξερω ειναι ενα στον Ν.Κοσμο, που εχει τετοιου ειδους πραγματα. Ηλεκτρονικα δηλ..

Φίλε , στην αργυρουπολη υπάρχει ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά (έχει τα πάντα ο,τι θες , εγώ απο κει ψωνίζω) Beskas λέγετε, Ανεξαρτησίας 21 Αργυρούπολη,τηλέφωνο 2109927695.Εγώ εχω πάρει διακοπτάκια που κάνουν για PC , φωτιζόμενα κόκκινα ή πράσινα.:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.