Jump to content

Steelsereis Sensei crash

coniste

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, καλως σας βρηκα καθως ειμαι καινουργιος εδω, αρχικα αγορασα εδω και μια βδομαδα το mouse sensei της steelseries, ακουω απο ολους καλα λογια για αυτο το mouse. Εχω ομως ενα θεματακι , ενω εχω κανει install το steelsereis engine, εχω την τελευταια εκδοση του steelseries firmware και εχω κανει τις απαρατιτες ρυθμισεις, σε καποιες φασεις ενω ολα ειναι μια χαρα εκει που παιζω ή ακομα και οταν ειμαι στον browser μου και δεν κανω σχετικα κατι το σημαντικο , κολλαει και οταν λεω κολλαει δεν εννοω οτι παγωνει το βελακι ουτε οτι σβηνει το mouse π.χ το κουναω δεξια και αριστερα και παει πολυ αργα (κατι σαν να χαλανε τα dpi ξαφνικα και σε 2-3 δευτερολεπτα ολα γινονται κανονικα παλι χωρις κανενα προβλημα) Ελπιζω καποιος να με βοηθησει αν εχει το ιδιο προβλημα με το mouse του ή εστω γνωριζει τι να κανω. Ευχαριστω

Να το δοκιμασω αλλα δεν πιστευω να φταιει κατι απο εκει, αλλα και να φταιει , ειναι mouse το οποιο λειτουργει με την steelseries engine (αν καταλαβαινεις τι εννοω) και θα ηταν λιγο παραξενο να γινει αυτο.

Δοκίμασε το και σε άλλες USB ακόμη και σε άλλο PC αν μπορείς. To mouse το είχα και εγώ και δεν μου παρουσίασε ανάλογο πρόβλημα ποτέ. το accelaration απο τα windows το έχεις κλειστό έτσι ?

Ναι κλειστο ειναι, αυτο με την αλλη θυρα USB το δοκιμασα πριν κανω το ποστ γιατι το διαβασα καπου αλλου, ελεγε οτι εχει να κανει με την ενεργεια του pc (αν θυμαμαι καλα) τελος παντων θα τα δοκιμασω ολα οσα ειπες, ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.