Jump to content



SMITE (MOBA)


Johnny26

Recommended Posts

[ame]

[/ame]

Το Game play του παιχνιδιού απλά τα σπάει

όλα τα skill μέχρι και τα auto attack πρέπει να τα στοχεύεις.

Κατά τα αλλα αν εξαίρεσης την arena και την 1v1 πιστα είναι μια καλή κόπια του lol.

Οποιος θέλει να το δοκιμάσει:

https://account.hirezstudios.com/smitegame/default.aspx?referral=4908236&utm_campaign=email

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Παίζει αρκετός κόσμος γενικά ,ειναι 3ο moba στον κόσμο ,και τελικά δεν έχει σχέση με το lol (lol) .

Και μονο που ειναι wasd , τρίτου προσώπου ,και πρεπει οπωσδήποτε να σημαδευεις όπως στα fps , δε μοιάζει με τα αλλά moba .

Εμένα μου αρεσει που έχει πολλά modes ,οπότε τωρα που ας πούμε βαριέμαι και δεν έχω την ενέργεια να παιξω μια ωρα παιχνίδι με φουλ tryhard mode ,παίζω καμία αρένα ,κανα assault και περνάω την ωρα μου χαλαρά .

Πιστευω θα πάει ψηλά το smite ,τα λεφτά που δίνει ειναι τρελα ,και έχει τα καλύτερα γραφικά που υπάρχουν σε moba με μεγάλη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Το εβαλα χθες με ενα φιλαρακι , μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκαμε . Μετα απο πολλες ωρες χαμενες στο  LOL  νομιζω πως αυτο ειναι μακραν πιο ολοκληρωμενο σαν παιχνιδι . 

Εχει καλη ποικιλια απο chars και μου αρεσει που ο καθενας ακολουθει την δικη του προσωπικοτητα (ετσι οπως το εχω δει μεχρι τωρα που ειμαι 6 level)  

Το παιχνιδι παιζει ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ !!!!!  Ενα Must αξεσουαρ για κατι ατομα σαν και εμενα ,το εβρισκα δυσκολο να περπαταω με AWSD + αλλα 10 πληκτρα για skills και εκανα πολλα missclick. Τωρα gg ολα τα skills ειναι στα κουμπακια μου :p     

 

Μου αρεσει ο THANATOS  , ειναι στο rotation free και μονο με αυτον παιζω , 500 ποντοι ακομα και θα τον ξεκλειδωσω οριστηκα . 

Items/Skills πραγματικα ενα μεγαλο χεστηκα   , αφου το κανει αυτοματα!!!! Μπορει το build να μην ειναι ψαγμενο και ΟΥΑΟΥ αλλα ειναι καλη εναλλακτικη του τεμπελη , δεν εχω ορεξη να καθoμαi να μαθαινω ενα σωρο items . εδω καλα καλα δεν εχω μαθει του  LOL που παιζω τοσο καιρο 

 

 

Αν εχετε να προτεινετε καναν char να δοκιμασω , θα το εκτιμουσα (ειδικα αμα εχετε υποψην οτι θα παιζει καλα με κοντρολλερ) 

 

 

kpetros αμα θελετε να με κανετε friend

Έγινε επεξεργασία από kpetros
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.