Jakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2013 Καλησπέρα, θέλω να πάρω 2.0 micro ηχεία για το PC γιατί καλά και άγια τα ακουστικά αλλα δεν είναι για πολύωρη χρήση. Προορίζονται για background μουσικούλα ή youtube, τίποτα το HiFi. Θέλω κάτι στο μέγεθος του Ζ120 (μεγιστο ύψος ~12cm) ή μικρότερο μιας και θα τοποθετηθούν κάτω από τις οθόνες. Το γνωρίζω ότι οι νόμοι της φυσικής είναι αμείλικτοι και η ηχητική απόδοση θα είναι από χαμηλή μέχρι tragic... ε τόσα υπάρχουν στην κατηγορία, προτείνετέ μου τα λιγότερο χάλια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2013 https://www.skroutz.gr/s/316260/JBL-Creature-III.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakis Οκτώβριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2013 Δυστυχώς πάμε πολύ ψηλά σε κόστος και δεν χρειάζομαι το Sub... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.