batman_gardiki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2014 θα ήθελα να κατεβάσω ένα rally για τον υπολογιστή μου και έχω διαβάσει καλά λόγια για το Richard Burns Rally. μπορεί να κάποιος να με βοηθήσει στο να είναι και πιο εύκολο στην εγκατάσταση;;; αυτό το ρωτάω διότι είχα δοκιμάσει να βάλω το wrc και αφού το έκανα και πήγα να το τρέξω μου ζητούσε να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν είχα και δεν μπορούσε έλεγε να ανοίξει το παιχνίδι!!! κατέβαζα και εγκαταστούσα την μία εφαρμογή πίσω απο την άλλη και το παράτησα
Wizard! Φεβρουάριος 11, 2014 #2 Φεβρουάριος 11, 2014 θα ήθελα να κατεβάσω ένα rally για τον υπολογιστή μου και έχω διαβάσει καλά λόγια για το Richard Burns Rally. μπορεί να κάποιος να με βοηθήσει στο να είναι και πιο εύκολο στην εγκατάσταση;;; αυτό το ρωτάω διότι είχα δοκιμάσει να βάλω το wrc και αφού το έκανα και πήγα να το τρέξω μου ζητούσε να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν είχα και δεν μπορούσε έλεγε να ανοίξει το παιχνίδι!!! κατέβαζα και εγκαταστούσα την μία εφαρμογή πίσω απο την άλλη και το παράτησα Από που το κατέβασες; Από το Steam, το Origin, το site της εταιρίας;
batman_gardiki Φεβρουάριος 12, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 12, 2014 Από που το κατέβασες; Από το Steam, το Origin, το site της εταιρίας;απο μηχανή αναζήτησης torrent
Wizard! Φεβρουάριος 12, 2014 #4 Φεβρουάριος 12, 2014 To προηγούμενο θέμα σβήστηκε. Θα σβηστεί κι αυτό. Δε συζητάμε για πειρατικό λογισμικό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.