Fireknight Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Οταν προσπαθω να ανοιξω οποιδηποτε απο τα προγραμματα του office εμφανιζεται αυτο το σφαλμα "B]Σφαλμα:Οι τρεχουσες ρυθμισεις παραμετρων του λειτουργικου συστηματος δεν ειναι οι καταλληλες για την εκτελεση αυτης της εφαρμογης ". Δεν μου εχει ξανατυχει .... Ξερει κανεις τι συμβαινει και αν διορθωνεται ??? :help: YΓ:Το λειτουγικο ειναι windows xp
Fireknight Οκτώβριος 19, 2004 Author #2 Οκτώβριος 19, 2004 Ακομα και σε ασφαλη λειτουργια το ιδιο λεει .....
Fireknight Οκτώβριος 19, 2004 Author #3 Οκτώβριος 19, 2004 .............Δηλαδη ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει.......να αρχισω να ανησυχω τοτε :...: :...:
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #4 Οκτώβριος 19, 2004 Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ, χώρια που επειδή δεν χρησιμοποιώ Ελληνικά win/office, δεν ξέρω και πως να το ψάξω το λάθος....Επανεγκατάσταση ή διόρθωση εγκατάστασης office δοκίμασες?
Johnakis12 Οκτώβριος 20, 2004 #5 Οκτώβριος 20, 2004 Από ότι καταλαβαίνω έχεις ελληνικά XP , ποιό office έχεις εγκατεστημένο ? και σε ποιάγλώσσα? Και κάτι άλλο αυτό το παρουσίασε ξαφνικά ή με το που το έκανες εγκατάστασησου βγάζει το πρόβλημα ?
JiMk Οκτώβριος 20, 2004 #6 Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Fireknight [Χθες, στις 19:16] .............Δηλαδη ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει.......να αρχισω να ανησυχω τοτε :...: :...: Δεν φυμιζόμαστε τόσο πολύ για τις softwarikes μας γνώσεις. , έκαστος στο είδος του. Γιατι δε δοκιμάσεις επανεγκατάσταση του Office?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.