Jump to content



ψύξη pc


Recommended Posts

Δώσε πληροφορίες για το σύστημα σου και θερμοκρασίες για να σε βοηθήσουμε γιατί θα παίρνεις απαντήσεις του τύπου ''βάλε παγάκια'', ''πάρε σωλήνα από το air condition και βάλε τον μες το κουτί'' και τέτοια......

Link to comment
Share on other sites

Εχεις λόγο να βελτιώσεις την ψύξη του υπολογιστή; Τι θερμοκρασίες έχεις σε cpu-gpu δίσκους;

Αν οι θερμοκρασίες είναι σε ανεκτά επίπεδα δεν είναι απαραίτητο.

Link to comment
Share on other sites

Σε όσα μπόρεσα να βρω δεν είναι πουθενά μπροστά.

Εντάξει,βεβαίως και υπάρχουν αερόψυκτρες πολύ καλές,αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Screenshot by Lightshot

Στο μόνο που την βλέπω καλύτερη είναι σε αυτό. Αλλά κοίτα σε τι θερμοκρασία δωματίου είναι η Η100 και σε τι η άλλη.Δοκιμή στην Η100 στους 26 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου,περισσότερο από ότι είχαμε αυτές τις μέρες δηλαδή.Και την άλλη σε ψυγείο μάλλον με 9 βαθμους.Μόνο θερμοκρασία δωματίου δεν το λες αυτό.

Screenshot by Lightshot

Τώρα για τις θερμοκρασίες του δικού μου και της Η100i που μου ζητάς... Δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη.Μπορεί να είναι ίδιοι επεξεργαστές στο νούμερο (3770Κ) αλλά οι διαφορές τους να είναι τεράστιες.Παράδειγμα ο δικός σου μπορεί σε idle να δουλεύει με ρεύμα 0.96, όπως ο προηγούμενος που είχα,ή ακόμα και πιο πάνω,και ο δικός μου δουλεύει στο 0,84 Οπότε έχουμε μια πρώτη διαφορά στην θερμοκρασία.Ο δικός μου πάει στα 5.0ghz με ρευμα 1.37 και κάνει τα πάντα,ενώ ο δικός σου να μην μπορεί να τα αγγίξει καν,όπως πολλών άλλων,γιατί μπορεί να θέλει ρεύμα1.50 και να τον κόβουν οι θερμοκρασίες.Ανάλογα την ψύξη βέβαια και την θερμοκρασία δωματίου,αλλά και την θερμική συμπεριφορά του.Ποια από όλες τις θερμοκρασίες να βάλω?? Σε τι εφαρμογή??

Ενδικτικα να βαλω 2 Linx με AVX για να πάρεις μια ιδέα.Αλλά είπαμε μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον δικό σου.

Στα 4.5 και στα 5.0 Το ρεύμα μπορούσα να το βάλω και πιο κάτω, αλλά από τη στιγμή που δεν με κόβουν οι θερμοκρασίες δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω να κρασάρει και να έχω κάνει τόση ώρα να φτάσω στην 9η-10η λούπα, και φτου κι απ`την αρχή με περισσότερο ρεύμα.

http://prntscr.com/3oi61m

Κι εδώ μην κοιτάς μόνο την θερμοκρασία στους 97,αλλά και το ότι το βγάζει στα 5.0ghz

http://prntscr.com/3oi7o1

Έγινε επεξεργασία από venex58
Link to comment
Share on other sites

Είστε ωραίοι ρε... Tek Syndicate, hardware secretes και δεν ξέρω'γω τι άλλο, ενώ και τις δύο ψύκτρες τις έχουμε κάνει review εδώ μέσα, με σταθερές συνθήκες, έχουμε πίνακες θερμοκρασίας και θορύβου για διάφορα φορτία, και συγκριτικούς πίνακες μεταξύ των ψυκτρών...

Corsair Hydro Series H100i review

Xigmatek Dark Knight SD1283 Review (Night Hawk Edition)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.