Jump to content



Headphones Max. 70E


Recommended Posts

sennheisser , audio technica, grado, denon,beyerdynamic ειναι απο τις καλες μαρκες, εμπειρία εχω με αυτα που ανέφερα πάνω (και πολλα χειροτερα μετα :p).

για τα m50 εχω ακουσει πως ειναι και αυτα πολυ καλα νομιζω θα σε ικανοποιησουν! :) (ειναι κλειστου τυπου(closed) =δεν αφηνουν να περασει-βγει ηχος στο περιβαλλον, υπαρχουν και semiopen - open η καθε κατηγορια εχει τα +- της σε περιπτωση που θελεις να το ψαξεις λιγο παραπανω ) αναλογα και με τι μουσικη ακους κλπ .

Να ξερεις οτι με το κυκλωμα ειχου της μητρικης σου δε κανεις πολλα- ιδικα αμα τα ακουστικα εχουν μεγαλη αντισταση. Αμα θελεις να δεις πραγματικη αλλαγη χρειαζεται και καρτα ηχου. ( εχω μια soundblaster z προσωπικά) [http://www.overclock.net/t/997468/differences-between-on-board-and-a-sound-card ]

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
Link to comment
Share on other sites

denon d1100 = creative aurvana live με αλλο αυτοκολλητο

ΔΕΝ χρειαζεσαι κατι το ιδιαιτερο για τα συγκεκριμενα, αν θες surround για τα games / ταινιες παιρνεις αργοτερα μια audigy FX στα 30 ευρω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.