Jump to content



Πρόβλημα σε Laptop


Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ένα Laptop lenovo 3000 N200 15άρι το οποίο εδώ και μερικές μέρες ξαφνικά, με το που βάζω τον φορτιστή κολλάει τελείως, παγώνει το ποντίκι. Δεν επανέρχεται με τίποτα, ούτε alt ctrl del δεν δέχεται. Όλα αυτά με φορεμένη μπαταρία.Αν βγάλω την μπαταρία και κάνω εκκίνηση τότε κολλάει στα bios και δεν ανοίγει.Αν το φορτίσω κλειστώ ( με μπαταρία πάνω :p) και μετά βγάλω τον φορτιστή, τότε ανοίγει μια χαρά και δουλεύει μέχρι να τελειώσει η μπαταρία ( καμιά ώρα περίπου). Μήπως έχει κανένας καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι?

Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις τροπο να μετρησεις την ταση εξοδου του φορτιστη καντο. Αλλιως μπορεις να δανειστεις ενα φορτιστη απο καποιον. Και ας μην ειναι ιδιος, αρκει να ταιριαζει το βισματακι. Και η ταση εξοδου να ειναι το πολυ +-1volt του παλιου φορτιστη. Δηλαδη αν εχεις 19volt φορτιστη και 20volt βα βρεις, δε πειραζει για λιγο, δοκιμη θα κανεις μονο. 90% να φταιει αυτο!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.