Jump to content

Asus Essence ST, STX, Xonar D2/PM

RedViper

Recommended Posts

Χαιρετώ την κοινότητα του Εργαστηρίου :cool:

Έλαβα λοιπόν, εκεί που δεν το περίμενα, ως δώρο αυτά τα μόνιτορ: MONITOR

Δώρο που εκτίμησα φυσικά, αλλά πίστευα ότι θα είχα αλλάξει την κάρτα ήχου πριν την αγορά μόνιτορ ( χρησιμοποιώ την κάρτα της μητρικής ).

Το ότι έχω μόνιτορ ( δεν τα έχω καν στην Αθήνα... ) βέβαια δεν με κάνει να επισπεύσω την όλη διαδικασία οπότε η περίοδος αγοράς παραμένει η περίοδος των Χριστουγέννων.

Να πω αρχικά πως είμαι σχετικά καινούριος στην επεξεργασία, μίξη, σύνθεση μουσικής στον υπολογιστή.

Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 250-280.

Αυτές που έχω σταμπάρει είναι η Xonar Essence ST και η Xonar Essence STX. Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια και η μόνη διαφορά που μπορώ να διακρίνω είναι η PCI σύνδεση ( αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο επί αυτού, παρακαλώ να βοηθήσει ).

Επίσης υπάρχει και η Xonar D2/PM που είναι και λίγο πιο φθηνή.

Εσείς ποια θα προτιμούσατε; Φυσικά αν έχετε κάποια άλλη πρόταση να την εκφράσετε παρακαλώ. Δεν υπάρχει πίεση χρόνου ( μπορεί να πάρουμε και κάνα φράγκο παραπάνω τα Χριστούγεννα :bigsmile:).

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας