Jump to content



Win7 μετα απο Update μονιμη μπλε οθονη!


Recommended Posts

Καλημερα,

 

εχω το λαπτοπ HP Probook 6460b που προσφατα αναβαθμισα (πριν 2 μηνες συγκεκριμενα) με Caddy και SSD (Crucial MX100 120Gb).

 

Εχθες εκανα φορματ μιας και ειχα βαλει πειραματικα παρα πολλα προγραμματα απανω που δεν χρειαζομαι.

Μετα την εγκατασταση τον Win7 (Professional αυθεντικα, αργοτερα δοκιμασα και τα Ultimate πειρατικα) και εγκατασταση των Driver ο υπολογιστης δουλευε οπως πρεπει και χωρις κανενα προβλημα.

 

Αφου ο υπολογιστης εκανε τα Update (των Windows) εβγαζε Bluescreen. Απο εκει και περα δεν μπορουσα καν να μπω στο λογισμικο. Ουτε με safe mode, ουτε με Repair.

Αναγκαστηκα να ξανακανω φορματ και μετα τις αναβαθμισεις παλι το ιδιο.

Ειπα μηπως φταιει το λογισμικο και δοκιμασα οπως ειπα και πριν αλλη εκδοση των Windows, συγκεκριμενα τα Ultimate. Και σε αυτα παλι το ιδιο εκανε.

 

Εψαξα στο Google μηπως ειναι καποιο συγκεκριμενο αρχειο απο το Update που θα μπορουσε να κανει το προβλημα και το μονο που βρηκα ηταν αυτο KB2982791 που 1ον η Microsoft το εχει αποσυρει ειδη, 2ον δεν ειναι καν στην λιστα μου για εγκατασταση και 3ον δεν ειναι ακριβως τα ιδια συμπτοματα αφου μετα απο την εκατασταση απο αυτην την αναβαθμιση μπορεις να μπεις στα Windows.

 

Ξερει κανεις τι να φταιει; 

 

Ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.