Jump to content



Bluboo Xtouch


p_under

Recommended Posts

Bluboo Xtouch - Not Just Thinner

 

Η Bluboo πρόσφατα διέρρευσε μερικές φήμες σχετικά με το ανερχόμενο Bluboo Xtouch, το ανερχόμενο flagship της εταιρίας. Το Xtouch ακολουθείται από το slogan "Probably the best 5 inch smartphone so far" ("Πιθανώς το καλύτερο 5 ιντσών smartphone μέχρι στιγμής") ενώ δεν είναι λίγες οι φήμες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του. Μέχρι στιγμής ακούγεται ότι η νέα συσκευή θα φορά το νέο Helio x10 SoC, 4GB RAM και dual glass σχεδιασμό με sapphire επίστρωση.

 

Επίσης, νέες φήμες έρχονται στην επιφάνεια και αναφέρουν ότι το Xtouch δεν θα είναι απλά άλλο ένα smartphone με καλά χαρακτηριστικά αλλά θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο desing και την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής. Η Bluboo αναφέρει πως το πάχος της συσκευής θα είναι στα 5.5mm και ότι ο σχεδιασμός της θα προσφέρει το μέγιστο grip δίχως να βαραίνει το χέρι.

 

Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, πάχος και ποσότητα διάθεσης, η εταιρία ανυπομονεί και αναμένει μέχρι το 2016 για τον νέο ανταγωνιστή στην αγορά που φαίνεται να του έχει δώσει το προσωνύμιο “flagship killer”.

 

pniLYqe.jpg

 

 

wsIjjpH.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bluboo Press Release

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνω, και να σου πω γιατι.

Ακομα και εσύ που πιθανως δεν ενδιαφερεσαι γι'αυτη την μαρκα μαθαινεις την υπαρξη της αν δεν την ηξερες πιο πριν.

και μπορει ενα smartphone της σε επομενη γενια να σε κανει να ενδιαφερθεις να το αποκτήσεις. Καθε διαφημιση είναι διαφήμιση με λιγα λογια.

Link to comment
Share on other sites

Αν και ειμαστε οfftopic

Δεν θεωρω πως το συγκεκριμενο θεμα ειναι διαφημιση, αντιθετως θα το χαρακτηριζα newspost.

Αν διαφημιζα θα επρεπε να ειχα κερδος. Και στην προκειμένη περιπτωση ουτε πληρωνομαι απο την bluboo, ουτε εχω μετοχες ωστε να κερδιζω.

Τι ακριβως σε ενοχλησε και σε ποια μηνυματα αναφερεσαι, δεν σε καταλαβα.

Φιλικα Πανος.(ελπιζω να μην ακουγεται περιεργο το μηνυμα μου)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.