Jump to content



First wonder


Maverick22

Recommended Posts

Τις προηγούμενες μέρες έψαχνα για ένα παιχνίδι που είχα διασκεδάσει πολύ μαζί του γύρω στο 2000 και το είχα πάρει αν θυμάμαι με ένα τεύχος του PCmaster, ο λόγος για το Giants: Citizen Kabuto. Ένα third-person shooter με στοιχεία real time strategy, καθώς μάζευες resources, έχτιζες και βάσεις με κτίρια, τείχη, κλπ.

 

Αυτό το έκανε να ξεχωρίζει από παρόμοια shooters καθώς και ότι ήταν και assymetrical, οι τρεις φυλές του παιχνιδιού δηλαδή ήταν τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, με άλλες να επικεντρώνονται σε όπλα και jetpacks, άλλοι σε μαγεία και meele combat και οι τρίτοι ήταν γίγαντες.

Όπως καταλαβαίνεται ανόμοιος αριθμός έπρεπε να παίζει σε κάθε φύλη για υπάρχει ισορροπία.

 

Ψάχνοντας λοιπόν να δω αν έχει βγάλει κάτι αντίστοιχο σήμερα ανακάλυψα πως ο δημιουργός του Giants συν-δημιούργησε δική του εταιρεία μαζί με έναν παλιό συνεργάτη του και έχουν στα σκαριά τον spiritual successor όπως λένε του Giants: Citizen Kabuto, το First Wonder. Θα υπαρξει και kickstarter αργότερα μέσα στο 2015.

 

http://www.roguerocketgames.com/

 

 

Έγινε επεξεργασία από D4rkst3EL
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.