Jump to content



Παιδιά help τον αόμματο :)


DiM1442169068

Recommended Posts

Παιδιά καιρός και γω να αλλάξω pc. Έτσι έχω παραγγείλει ένα MICROSTAR MSI K8N NEO για m/b καθώς και για ψύξη την THERMALTAKE SILENT TOWER.

Το ερώτημα μου είναι πως η ψιχτρα για να μπει χρειάζεται πρωτα να μπούν κάτι λάμες στο πίσω μέρος του m/b για καλύτερη στήριξη. Από τι μου είπε ένας φίλος που την έχει το συγκεκριμένο m/b έχει ήδη στο πίσω του μέρος στο σημείο που είναι η cpu μια αλουμινένια lama για αυτό τον λόγο. Εγώ τώρα τι κάνω? περνάω τις λάμες του νέο κουλέρ πάνω από την lama του m/b? η βγάζω την lama του m/b και μετά βάζω την lama του silent tower? Οποιος ξέρει τι γίνετε ας βοηθήσει :) ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν τα έχω. Για αυτό ρωτάω μιας και to έχω παραγγείλει τι meli γενεστε. Εάν κάποιος ξέρει για να μην κάνω καμια βλακεία και χαλάσω κανένα m/b η χάσω καμια εγγύηση .....

Link to comment
Share on other sites

Εχω την ιδια μητρικη και απο οτι εχω διαβασει,πρεπει να βγαλεις το λαμακι που εχει η μητρικη.Ομως ΠΡΟΣΟΧΗ το λαμακι ειναι κολλημενο στη μητρικη(στη δικη μου τουλαχιστον ηταν)και θα χρειαστει μεγαλη προσπαθεια για να βγει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.