Jump to content

ποια η καλυτερη mobo για ddr2

longiorgis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια.Θελω μια βοηθεια σ΄οτι αφορα τις Mobos.Μ'ενδιαφερει να βαλω 4gb DDR2,intel cpu κ επισης να χρησιμοποιησω τον υπολογιστη για παιχνιδια ,Home theatre κ ισως overclocking.Θα βαλω κ TVTUNER κ καποια στιγμη ισως και δευτερη καρτα γραφικων(αυτα τα λεω για να ξερετε ποσες θεσεις μπορει να χρειαστω)Απ'τα chipsets που κυκλοφορουν(X38,X48,P35,680sli k 780 sli)ποιο να προτιμησω.πραγματικα σκεφτομαι να παρω τη καλυτερη μεχρι κ 300 €.Επισης θελω να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη μητρικη γαι crossfire και ποια για sli;Εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα μου τα καλυπτει η rampage;Ποια ειναι η γνωμη σας;περιμενω τη βοηθεια σας κ τις γνωσεις σας γιατι εχω μπερδευτει καπως με το θεμα!

Για cf είναι όντως η rampage και για sli δεδομένου του ότι χρήσιμοποιήσεις ddr2 είναι καποια με το 780i αρκεί να είναι xfx/evga που είναι και οι ανώτερες.

Λοίπον όσο για τις μνήμες τα chipset της nvidia τις πέζουν πιο ψηλά παρά τα άλλα αλλα τα intel υπερτερουν αλλού

Εαν θες να κανεις cf παρε το x38 γιατι το x48 δεν παιρνει ddr2,ενω αν θες για sli παρε το 780.

Εαν θες να κανεις cf παρε το x38 γιατι το x48 δεν παιρνει ddr2,ενω αν θες για sli παρε το 780.

Η μήτρίκη που προανέφερε Rampage formula παίρνει DDR2 μόνο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.