totally_wired Ιανουάριος 9, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Έτσι είναι σχεδόν όλοι... Εγώ είμαι ο ανάποδος...Ο packard bell είναι ένας athlon xp-m στα 2600+ με 512ddr αλλά μια S3 vga άθλια...Θα σας πω σύντομα τα του packard bell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 14, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 ΟΛΕ... Ο amd64 δουλεύει σπέσιαλ. Είμαι έτοιμος να περάσω windows και ψάχνοντας το BIOS έχει κάπου agb & p2p bridge control. Είχε default disable τα agb fast write και agb master 1ws write και 1was read. Τα έκανα enable. Τι κάνουν αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 agb master 1ws write και 1was read βάλτα ξανά disable αφού είναι σε μηδέν εκεί αντί για 1, το fast άστο enable. Eπίσης ενεργοποίησε και το Cool&Quiet όπως και ρύθμιση του FAN με την θερμοκρασία αν έχει, και δε θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.