Jump to content



Διάρκεια ζωής/κεφαλής;


kernel

Recommended Posts

Ξέρετε πόσο είναι στο περίπου ο μέσος όρος ζωής σε κεφαλές canon;

Απ' ότι έχω ακούσει κάπου στις 7.500 σελίδες θέλει αλλαγή, ισχύει κάτι τέτοιο;

Από κόστος τι λέει;

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλε τώρα είδα το μην σου. Τί να σου πω, δέν είμαι και ο πιο σχετικός αλλά μέχρι τώρα στους 3 canon που είχα ( 2000, 2100 και 1500i ) άλλαζα κεφαλή μετά από περίπου 10 αλλαγές μαλανιών (μαύρων κυρίως). Τώρα για σελίδες και τέτοια δέν ξέρω να σου πώ ακριβώς, αυτό όμως που ξέρω είναι οτι σε σχέση με κόστος χρήσης είναι οι οικονομικότεροι όλων!

Link to comment
Share on other sites

Στον παλιο canon που ειχα για 4 χρονια αλλαξα 2 φορες στον 1,5 χρονο περιπου. Καταναλωση ειχα περιπου 5 μελανια το χρονο. Βεβαια ηταν και παλιο μοντελο ο 4400. Τωρα με τον ip6000 δεν ξερω ακομα ειδωμεν...

Link to comment
Share on other sites

εγω ειχα τον canon bjc3000 και μου ειχε σπασει τα νευρα, για να αλλαξω κεφαλη μου ζητουσαν 40,000δρχ ο εκτυπωτης εκανε 60,000δρχ, α και η κεφαλη χαλασε σε ενα εξαμηνο, με μονο ενα ζευγαρι μελανια, και δεν το καλυπτε η εγγυηση.

τι να πω υπαρχουν και ατυχοι σαν εμενα με το θεμα εκτυπωτης

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά με αυτά που ακούω τρελαίνομαι.Εγώ τον κακόμοιρο το έπσον του έχω πιει το αίμα και δουλεύει από το 2000.Μέχρι που έχω βγάλει την κεφαλή τελείως για να δω πώς είναι. Δίκιο είχε ο κ.Κώστας(φίλος με καλό Κάνον ) που νευρίασε που του χάλασε η κεφαλή στο 6μηνο...(και δεν ήξερε να βγάλει και τα συμβατά μελάνια που χρησιμοποιεί και του τη χρεώσανε...)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Τα μελάνια για παράδειγμα του canon ip 1500 του τελευταίου δηλαδή που πήρα έχουν (τα ιμιτασιόν βέβαια) 5 γιούρο το μαύρο και 7 το color. Δέν ξέρω για αθήνα αλλά εδώ τουλάχιστον επαρχία για οποιονδήποτε άλλον εκτυπωτή τα μελάνια είναι πολύ ακριβότερα (να μήν αναφερθώ στον lexmarc που είχα κάποτε, την απίστευτη απάτη, ο οποίος έριχνε μελάνι με το κιλό και μαζί με κάθε μελάνι έπρεπε να αλλάξω και κεφαλή (15000 δρχ το μάυρο και 17000 το color τότε και οεκτυπωτής καινούριος είχε 30000!!! - απατεώνες). λοιπόν απο εκεί και πέρα κατά 95% κάνω εκτυπώσεις κειμένου και άν υπερέβαλα με το κάθε 10 μελάνια άλλαγμα κεφαλής που είπα τότε σίγουρα κάθε 15-18 (ε εντάξει ρε παιδιά δέν τα μετράω κιόλας!). Το σίγουρο είναι οτι ο εκτυπωτής είναι οικονομικός. Τώρα άν εσείς μου λέτε για τίποτα epson που μπορεί το μοντέλο να είναι το καλό και να έχει 300 γιούρο, εννοείται οτι θα είναι φθηνότερο σε κόστος χρήσης. Άν προσέξατε στο post μου όλοι οι εκτυπωτες μου ήταν οι φθηνότεροι της canon, μιλάμε για 60-70 γιούρο και ενοείται οτι η αξιοπιστία και η ποιότητα κατασκευής δέν είναι το δυνατό τους χαρτί οκ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.