LEO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 καλημέρα σε όλους χθες τοποθέτησα αυτη τη motherboard και τότε άρχισαν τα προβλήματα, αφού μετά από πολύ κόπο βρήκα τα drivers για τον σατα παν να κάνω εγκατάσταση τα win χρ, μου ζητάει τα drivers όλα καλά και μετά μου λέει ότι δεν έχω εγκατεστημένες μονάδες δίσκου τι μπορεί να φταίει? έχω δοκιμάσει και αλλα σατα cable αλλα πάλι δεν δουλεύειεπίσης ξέρει κανεις πως θα κάνω τις μνήμες να τρέχου dual chanel τις έχω στα σωστά slot αλλα τίποτα....ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr bill Αύγουστος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 • Supports only x8, x16 DDR devices.• Supports Dual-channel DDR 266/333/400 (based on DIMM 1.3).κατι παιζει με τις μνημες σου. δωσε λιγα περισσοτερα χαρακτηριστικα για τις μνημες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Αύγουστος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 παντος με την αλλη mobo επαιζαν dual chan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Αύγουστος 19, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Supports Dual-channel DDR 266/333/400 (based on DIMM 1.3).αυτά παθαίνεις αν είσαι βιαστικός εγώ τα έβαλα στα 1.2, αλλα και αυτοί μου βάψανε τα 1.2 πρασινα και το 3 μοβ που να το ξέρω εγώ....οποτε τωρα μενει να βρω τι τρεχει με τον σατα...ευχαριστώ παντος για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.