y3k Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2005 Υπάρχει switch 2 υπολογιστές σε μια οθόνη? (Σ: η οθόνη είναι CRT Phillips 107/E6Αν υπάρχει δώστε κανένα σιτε να δώ:ΡThanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Ριξε μια ματια...εδω, εδω κι εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Οκτώβριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2005 Α οκ, το θυμώμουν λάθος και νόμιζα πως είναι μόνο για TFT, αρα ο Α64 2,8 πάει μια χαρά! να δουμε μονο αν είναι 2,8+ 754 η 3,0+ 939 :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 4, 2005 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Σημερα παρελαβα αυτο εδω και πριν λιγο το τοπεθετησα στα pc! Μεχρι τωρα ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ! Καμια σχεση με το αναλογικο που ειχα πριν... Πηρε ποδι χαλαρα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 4, 2005 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 Έχω ένα αντίστοιχο με αυτό που λες varelasj εδώ και 1+ χρόνο. Μια χαρά δουλεύει (αλλάζει με hotkeys ctrl+ctrl+Fx). To μόνο (-) είναι πως σε αναλύσεις οθόνης με refresh 120+ καμιά φορά έχω flicker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Οκτώβριος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2005 To δικο μου θα δοκιμαστει μεχρι τα 100Ηz λογο του οτι παραπανω δεν την παλευει η οθονη... Με το προηγουμενο που ειχα αστα να πανε εβλεπες κατι ακυρες γραμμες στην οθονη και γενικα επρεπε μολις γυρισω το διακοπτακι να το κουνησω λιγο γιατι κοκκινιζε η οθονη αν δεν καθοταν καλα. Τωρα για το flicker που λες νομιζω οτι εχει και εναν συνδυασμο που κανει ενα πραγμα σαν analyse να το πω? Που τσεκαρει τι εχεις συνδεσει πανω. Κοιτα μηπως το αναφερει και ως Auto Scan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.