Jump to content

psu fan

giorgos th.1442169073

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω το 360αρι που δινει το πλαισιο με το chieftec το κουτι.

ειναι σκυλι,αψογο αλλα τωρα τελευταια ακουγεται το φανακι του αρκετα σε ψιλοφουλ λειτουργια.μπορω να ριξω την τροφοδοσια του φαν οπως κανουμε στα φανακια του κουτιου?

η υπαρχει αλλος τροπος?μην το ξεκοιλιασω τσαμπα..

Αυτό που βλέπει τις στροφές στα φανακια ειναι το κίτρινο καλώδιο αν δεν κάνω λάθος απλός δες αν πατάει καλά, μπορεί να έχει κανένα sencor θερμοκρασίας κ για αυτό να σου ανεβάζει στροφές. Αν μπορείς πες μας τι έχεις δει μέχρι τώρα.

Μπορεις επισης να αλλαξεις το φανακι με ενα αθορυβο και ισως φωτιζομενο?Ειναι αρκετα ευκολο.Παλιοτερα οταν το χρησιμοποιουσα το ειχα αλλαξει με ενα akasa αθορυβο και βρηκα την υγεια μου.

το ξεκοιλιασα τελικα.μπερδεμενα πραματα.δεν ξεβιδωσα το φανακι γιατι δεν εβρισκα απο που παιρνει ρευμα.βρηκα ομως ενα 3πινο κιτρινο-μαυρο καλωδιακι που ξεκιναγε απο`κει και το συνεδεσα στο πανελ που εχω.τζιφος.δεν βλεπω διαφορα.

λοιπον,η εγχεισιση εγινε.το φανακι αλλαχτηκε με ενα sharkoon το οποιο παιρνει ρευμα απο molex.ο ηχος μειωθηκε αισθητα.τωρα μενει να δουμε ποσο θα αντεξει....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.