Jump to content

Χ1600χτ Artifacts στο Quake 4

mefistofelis

Recommended Posts

Και κατι που μου ηρθε τωρα:Μηπως τα artifacts ειναι απο το dvi?Να την συνδεσω και αναλογικα να δω,η μηπως ειναι ακυρο αυτο που λεω?

Κατέβασε τη CPU στα 3.0Ghz και ξαναδές για artifacts, υπάρχει μια μικρή περίπτωση να "ζορίζεται" η RAM (και να "φαίνεται" μόνο στο συγκεκριμένο game λόγω κάπιας ιδιαιτερότητάς του) χωρίς να φέρει καμιά ευθύνη η κάρτα γραφικών.

Και κατι που μου ηρθε τωρα:Μηπως τα artifacts ειναι απο το dvi?Να την συνδεσω και αναλογικα να δω,η μηπως ειναι ακυρο αυτο που λεω?

δοκιμάσε τα όλα....το πιο λογικό είναι να είναι απο τη θερμοκρασία , αλλά δε ξέρω, δοκίμασες το ανεμιστηράκι να φυσά πάνω στη κάρτα που λέγαμε?

Ερώτηση εκ μέρους του mefistofeli (γιατί είναι τόσο γκαντέμης που ούτε Internet δε μπορεί να μπει και περιμένει σπίτι τους τεχνικούς του ΟΤΕ): τι πάστα να πάρει για την κάρτα? Την Arctic Silver ή την Ceramique?

Arctic Silver 5 για τον πυρήνα και Ceramique για τη μνήμη, γιατί αν βάλει AS5 στις μνήμες και δε προσέξει μπορεί να σκοτώσει τη κάρτα. Αφού είναι και γκαντέμης... :044:

• 3 weeks later...

Λοιπον εβαλα ac5 μονο στον πυρηνα γιατι οι μνημες ειχαν ενα αρκετα χοντρο υλικο και θεωρησα πως αμα το βγαλω δεν θα κανει καλη επαφη μετα.Τα πρωτα αποτελεσματα δειχνουν πτωση απο τους 104 στους 86 βαθμους?Να περιμενω και αλλη μειωση καθως θα στρωνεται καλυτερα η παστα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.