Jump to content

μαλλον προβλημα με psu

giorgos th.1442169073

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετα απο 2 και χρονια απροβληματιστης λειτουργιας το pcακι μου αρχιζει και #%#^@$^.οταν ανοιγω τον διακοπτη του psu βγαινει ενας υψηλης συχνοτητας ηχος.σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.ετσι κανει.εβγαλα τον hd μηπως εκανε αυτος αλλα ο ηχος ερχεται απο το psu.τι κανουμε?αλλαγη?

ειδα αυτο στο e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700226

αν οχι προτεινετε κανα μεχρι 70-80 ευρω..

Αν είσαι σίγουρος οτι προέρχετε από το psu πρέπει να προχωρήσεις άμμεσα στην αλλαγή του. Ένας καλός τρόπος είναι να το αποσυνδέσεις από όλα τα εξαρτήματα και να του δώσεις ρεύμα με βραχυκύκλωμα (πράσινο-μαύρο) για να δεις αν πράγματι είναι απο εκεί ο θόρυβος

το κανα κι αυτο.με το που ανοιγω τον διακοπτη του αρχιζει.και συνεχιζει ο ηχος και με κλειστο τον υπολογιστη.

ενα αλλο που προσεξα ειναι πως χθες ο υπολογιστης δεν bootare με το o/c που του εχω εδω και ξερω και γω ποσο καιρο.μονο με default τιμες.

Aρα το σίγουρο είναι οτι πας για αγορά psu και ελπίζουμε να μην χρειαστέι και τίποτα άλλο. Τώρα για το asus που λες δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί παραείναι καινούργιο.. Μπορείς με ένα απλό search στο φορουμ να βρεις πάρα πολλές απόψεις για τροφοδοτικά στην τιμή που ψάχνεις και να κάνεις την επιλογή σου ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Να το πω οσο πιο απλα μπορώ .... αυτος ο ηχος που περιγραφεις μου φερνει στο μυαλο πυκνωτη που σιγοψήνεται... εφόσον δεν υπήρχε αυτός ο ήχος από την αρχή, σημαίνει οτι κάποιος πυκνωτης σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα.

Εγώ θα σου πρότεινα να προχωρήσεις στην άμμεση αντικατάσταση του, καθως επίσης και στον έλενχο των τάσεων που βγάζει (με πολύμετρο) γιατί υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να βγάζει λάθος τάσεις με αποτέλεσμα να διακυνδινεύεις να προκαλέσεις παραπάνω προβλήματα στα υπόλοιπα υποσυστήματα του υπολογιστή σου.

και κατι αλλο.με default τιμες χθες επαιξα brothers in arms.μετα απο κανα 5-10λεπτο κολλαει το συστημα και απο το pc speaker βγαινει ενα συνεχομενο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ χωρις να σταματαει..

οι τασεις που μου δινει το speedfan ειναι 1.6 cpu,12.10 η 12αρα,3.41 η 3αρα,5.04 η vcc και 5.12 η 5vsb.

ολα αυτα σε idle.

Τα βλέπω αρκετά άσχημα τα πράγματα.. Αν μπορείς να βρεις ένα psu δανεικό από κάποιο φίλο να σιγουρευτείς οτι από εκεί προέρχετε το πρόβλημα, γιατί το μπιπ που λές είναι μύνημα λάθους της μητρικής που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.