dimitris74 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2006 πήρα ενα πανελάκι aerocool coolpanel. εχει επανω card reader που συνδεεται εξωτερικα με usb οπως φαινεται εδώ. το θέμα είναι οτι η μητρική μου έχει ελεύθερες Usb έτσι ώστε να το συνδεσω εσωτερικά και να μην χάσω την εξωτερική. πώς θα γίνει το κονέ να συνδεθούν? εχετε καμμια ιδέα
Dellodas Φεβρουάριος 1, 2006 #2 Φεβρουάριος 1, 2006 συνδέεις το usb2 καλώδιο (το αριστερό καλώδιο στη φώτο με τα usb2.0) στην είσοδο της μητρικής.
dimitris74 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #3 Φεβρουάριος 1, 2006 συνδέεις το usb2 καλώδιο (το αριστερό καλώδιο στη φώτο με τα usb2.0) στην είσοδο της μητρικής. μλκ δεν το είπα πριν, τα καλώδια που φαίνονται είναι ενιαια, δηλ απο την μία το συγκεκριμένο που λές ειναι κανονικό Usb και απο την αλλη μπαινει στο πανελάκι με τα πινάκια εδω δηλαδή εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω τα εσωτερικά που ειναι με πινάκια και στις δύο ακρες. το θέμα είναι δεν ξέρω την συνδεσμολογία του card reader, εχει 5 πινάκια ενώ το καλωδιο έχει 4 που κανονικά το συνδέει.
Michalis76 Φεβρουάριος 1, 2006 #4 Φεβρουάριος 1, 2006 συνδέεις το usb2 καλώδιο (το αριστερό καλώδιο στη φώτο με τα usb2.0) στην είσοδο της μητρικής.Αυτό είναι για να το συνδέσεις σε εξωτερικό usb και όχι στης μητρικής.@ Dimitris: Από κολητήρι πως τα πας?
Dellodas Φεβρουάριος 1, 2006 #5 Φεβρουάριος 1, 2006 αν δεν είχε η μητρική σου τέτοιο καλώδιο μπορείς να αγοράσεις.
dimitris74 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #6 Φεβρουάριος 1, 2006 εχω τετοια καλώδια εδω απο παροπλισμένα συστηματα, @ michalis απο κολλητηρη εχω καιρο να πιασω αυτα ειναι που πρεπει να αποκρυπτογραφησω
Michalis76 Φεβρουάριος 1, 2006 #7 Φεβρουάριος 1, 2006 το θέμα είναι δεν ξέρω την συνδεσμολογία του card reader, εχει 5 πινάκια ενώ το καλωδιο έχει 4 που κανονικά το συνδέει.Από ότι δείχνεις και στην φωτογραφία (της M/B προφανώς) το πέμπτο pin είναι dummy (δεν χρησιμοποιείται πουθενά) και στην δεύτερη φωτογραφία δείχνεις ότι ξέρεις την συνδεσμολογία στο card reader. Sorry κάπου με χάνεις.Καλώδιο πάντως μπορείς να φτιάξεις ή να αγοράσεις όπως αναφέρει και ο Dellodas.
dimitris74 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #9 Φεβρουάριος 1, 2006 μιχάλη τα Usb Παιζουν κανονικά, αυτο που ψάχνω είναι στο card reader, δες την τελευταια φωτο.
Michalis76 Φεβρουάριος 1, 2006 #10 Φεβρουάριος 1, 2006 δες την τελευταια φωτο.Τώρα σε έπιασα. Επειδή είναι πολύ μικρή φωτό και δεν βγάζω άκρη μπορείς να μου πείς τι χρώματα έχουν τα καλώδια του card reader?
dimitris74 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #11 Φεβρουάριος 1, 2006 αυτο ειναι το καλωδιο που πάει στο card reader
couveland Φεβρουάριος 1, 2006 #12 Φεβρουάριος 1, 2006 Είχα πάρει το ίδιο και παρόλο που είμαι έμπειρος με κολλητήρια κλπ, σπάστηκα τόσο που το γύρισα πίσω στο μαγαζί. Το panel αυτό πρέπει να φτιάχτηκε από ηλίθιους. Ενας από τους λόγους που παίρνεις panel είναι και για να γλυτώσεις χώρο από πίσω στο κουτί. Το συγκεκριμένο όχι μόνο απαιτεί να κρατήσεις όλα τα λαμάκια USB, Firewire, κλπ ως έχουν, αλλά και να σπαταλήσεις ένα ακόμα ώστε να βγαίνουν τα καλώδια έξω. !@#$! μη πω !@#$^***
sa1901 Φεβρουάριος 1, 2006 #13 Φεβρουάριος 1, 2006 Ή παίρνεις μία κάρτα σε PCI που δίνει εσωτερική USB http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706 ή παίρνεις αυτό το καλώδιο και το ξεβιδώνεις από το bracket, για να το έχεις εσωτερικά στο κουτί. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750650 Ούτε περίπλοκες διαδικασίες, ούτε τίποτα.
dimitris74 Φεβρουάριος 1, 2006 Author #14 Φεβρουάριος 1, 2006 τελικα με λιγο ψαξιμο και χειρουργειο σε ενα καλώδιο για συνδεση των ηχείων μπροστα και καθαρό μυαλο βρεθηκε λύση και παίζουν τα πάντα σωστά, τα ανεμιστηρια μόνο μένουν να εγκατασταθουν και να ρυθμιστούν και τελείωσε.ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια.ξέχασα να πώ ότι το πήρα απο πλαίσιο στην μεταμόρφωση χτές 29ευρω απο 49 πού είχε κανονικά, τα είχαν σε προσφορά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.