Jump to content

συνδεση πανελ aerocool

dimitris74

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πήρα ενα πανελάκι aerocool coolpanel.

εχει επανω card reader που συνδεεται εξωτερικα με usb οπως φαινεται εδώ.

coolpanel7ry.th.jpg

το θέμα είναι οτι η μητρική μου έχει ελεύθερες Usb έτσι ώστε να το συνδεσω εσωτερικά και να μην χάσω την εξωτερική.

usbasrock4jk.jpg

πώς θα γίνει το κονέ να συνδεθούν? εχετε καμμια ιδέα

συνδέεις το usb2 καλώδιο (το αριστερό καλώδιο στη φώτο με τα usb2.0) στην είσοδο της μητρικής.

my.php?image=coolpanel7ry8jv.jpg

post-61-1442174301,9657_thumb.jpg

συνδέεις το usb2 καλώδιο (το αριστερό καλώδιο στη φώτο με τα usb2.0) στην είσοδο της μητρικής.

μλκ δεν το είπα πριν, τα καλώδια που φαίνονται είναι ενιαια, δηλ απο την μία το συγκεκριμένο που λές ειναι κανονικό Usb και απο την αλλη μπαινει στο πανελάκι με τα πινάκια

εδω δηλαδή

panelpin5ix.jpg

εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω τα εσωτερικά που ειναι με πινάκια και στις δύο ακρες.

το θέμα είναι δεν ξέρω την συνδεσμολογία του card reader, εχει 5 πινάκια ενώ το καλωδιο έχει 4 που κανονικά το συνδέει.

Αυτό είναι για να το συνδέσεις σε εξωτερικό usb και όχι στης μητρικής.

@ Dimitris: Από κολητήρι πως τα πας?

εχω τετοια καλώδια εδω απο παροπλισμένα συστηματα,

@ michalis απο κολλητηρη εχω καιρο να πιασω

αυτα ειναι που πρεπει να αποκρυπτογραφησω

post-104-1442174302,0257_thumb.jpg

το θέμα είναι δεν ξέρω την συνδεσμολογία του card reader, εχει 5 πινάκια ενώ το καλωδιο έχει 4 που κανονικά το συνδέει.

Από ότι δείχνεις και στην φωτογραφία (της M/B προφανώς) το πέμπτο pin είναι dummy (δεν χρησιμοποιείται πουθενά) και στην δεύτερη φωτογραφία δείχνεις ότι ξέρεις την συνδεσμολογία στο card reader. Sorry κάπου με χάνεις.

Καλώδιο πάντως μπορείς να φτιάξεις ή να αγοράσεις όπως αναφέρει και ο Dellodas.

δες την τελευταια φωτο.

Τώρα σε έπιασα. Επειδή είναι πολύ μικρή φωτό και δεν βγάζω άκρη μπορείς να μου πείς τι χρώματα έχουν τα καλώδια του card reader?

Είχα πάρει το ίδιο και παρόλο που είμαι έμπειρος με κολλητήρια κλπ, σπάστηκα τόσο που το γύρισα πίσω στο μαγαζί. Το panel αυτό πρέπει να φτιάχτηκε από ηλίθιους. Ενας από τους λόγους που παίρνεις panel είναι και για να γλυτώσεις χώρο από πίσω στο κουτί. Το συγκεκριμένο όχι μόνο απαιτεί να κρατήσεις όλα τα λαμάκια USB, Firewire, κλπ ως έχουν, αλλά και να σπαταλήσεις ένα ακόμα ώστε να βγαίνουν τα καλώδια έξω.

!@#$! μη πω !@#$^***

Ή παίρνεις μία κάρτα σε PCI που δίνει εσωτερική USB

PER.569656.jpg

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569656

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706

ή παίρνεις αυτό το καλώδιο και το ξεβιδώνεις από το bracket, για να το έχεις εσωτερικά στο κουτί.

PER.750650.jpg

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750650

Ούτε περίπλοκες διαδικασίες, ούτε τίποτα. ;)

τελικα με λιγο ψαξιμο και χειρουργειο σε ενα καλώδιο για συνδεση των ηχείων μπροστα και καθαρό μυαλο βρεθηκε λύση και παίζουν τα πάντα σωστά, τα ανεμιστηρια μόνο μένουν να εγκατασταθουν και να ρυθμιστούν και τελείωσε.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδια.

ξέχασα να πώ ότι το πήρα απο πλαίσιο στην μεταμόρφωση χτές 29ευρω απο 49 πού είχε κανονικά, τα είχαν σε προσφορά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.