Kotsos1442169134 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2006 Γεια σε ολους.Ειμαι κατοχος της παρακατω συνθεσηςTHERMALTAKE TSUNAMI SILVERHEROICHI 550 WATTASUS A8N SLI2GB RAM (2x1GB)AMD ATHLON 64 +4000ASUS EN7800GTXWD 250 GBSOUND CARD ON BOARDΤο θεμα ειναι το εξης. Παρατηρησα στα εικονιδια κατω δεξια -στην επιφανεια εργασιας- και ειδα πως το συστημα μου βλεπει τον σκληρο μου σαν USB!Εμφανιζει το γνωστο εικονιδιο που βγαινει οταν συνδεουμε ενα memory stick.Με το που παω το ποντικι πανω στο εικονιδιο μου βγαινει το μηνυμα για ασφαλη καταργηση του hardware.Το κατα ποσο ειναι σωστο αυτο το αφηνω στην κριση σας.
varelasj Φεβρουάριος 2, 2006 #2 Φεβρουάριος 2, 2006 Αυτο στο βγαζει λογικα επειδη ο δισκος ειναι sata και υποστηριζει hot plug.
lordelesar Φεβρουάριος 2, 2006 #3 Φεβρουάριος 2, 2006 Σε όσες ASUS έχω δει, και μόνο σε αυτές για κάποιο λόγο, όλους τους sata δ΄σικους τους δείχνει έτσι, dont worry, φυσιολογικό είναι!
Zakkorn Φεβρουάριος 2, 2006 #4 Φεβρουάριος 2, 2006 Και σε μένα το βγάζει που έχω DFI Expert.Και στον προυγούμενό μου που είχε ASUS 8KNE Deluxe.Άμα δε το θες πρέπει να κάνεις unistall τον IDE Driver του nForce.Καμιά διαφορά αν τον έχεις ή δεν τον έχεις.Τουλάχιστον εγώ δεν είδα που με την ASUS δεν τον είχα ενώ τώρα τον έχω.
regent1442169115 Φεβρουάριος 3, 2006 #5 Φεβρουάριος 3, 2006 Και σε μένα το βγάζει που έχω DFI Expert.Και στον προυγούμενό μου που είχε ASUS 8KNE Deluxe.Άμα δε το θες πρέπει να κάνεις unistall τον IDE Driver του nForce.Καμιά διαφορά αν τον έχεις ή δεν τον έχεις.Νομίζω ότι το φαινόμενο είναι γενικότερο. Έχω μια MSI και βγάζει το ίδιο εικονίδιο. Από τη στιγμή που στον βλέπει και όλα πάνε καλά δεν βλέπω λόγο να το βγάλεις. Όπως είχα "ακούσει" και κάπου αλλού εδώ μέσα αν δεν σου αρέσει να το βλέπεις πάτας απόκρυψη εικονιδίου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.