Jump to content

enermax liberty 620

thunderabe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω να αγορασω το συγκεκριμενο τροφοδοτικο και θελω να μου πειτε την γνωμη σας για ποιοτητα και θορυβο.επισης δεν ξερω απο που να το αγορασω γιατι δεν το βρισκω αν γνωριζετε να μου πειτε κανενα μαγαζι η καποιο τηλεφωνο για να μπορεσω να το παραγειλω.τελος αν δεν υπαρχει το enermax liberty 620 πειτε μου καποιο παρομοιο modular τροφοδοτικο για να παρω.

Το έχω εδώ και 1,5 μήνα.

Από θόρυβο θα έλεγα ανύπαρκτος.

Από ποιότητα κανένα πρόβλημα.

Μετρημένο σε full load με την 1900xtx, ειχε 11,99 στη 12volt γραμμή.

Και απτο Hack shop το παίρνεις και 20 ευρώ λιγότερο απ' οτι το πήρα εγώ (πάλι απτους ίδιους).

Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα το enermax liberty και οταν το εγκατεστησα ομολογω οτι δεν μου αρεσε ετσι οπως εχουν βαλει τα καλωδια δλδ ενα καναλι να δινει στη σειρα του καλωδιου sata-molex-sata-molex(ολα ετσι ειναι ) . Στην ουσια ειναι αχρηστο γιατι πανε χαμενα 2 απο τα 4 connectors αφου δεν μπορω να βαλω σε σειρα συσκευες εναλλαξ μια με molex μια με sata. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω καλωδια που να κανουν για το enermax και να ειναι ξεχωριστα τα sata απο τα molex.

Ευχαριστω.

Καλησπερα σε ολους. Μολις πηρα το enermax liberty και οταν το εγκατεστησα ομολογω οτι δεν μου αρεσε ετσι οπως εχουν βαλει τα καλωδια δλδ ενα καναλι να δινει στη σειρα του καλωδιου sata-molex-sata-molex(ολα ετσι ειναι ) . Στην ουσια ειναι αχρηστο γιατι πανε χαμενα 2 απο τα 4 connectors αφου δεν μπορω να βαλω σε σειρα συσκευες εναλλαξ μια με molex μια με sata. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω καλωδια που να κανουν για το enermax και να ειναι ξεχωριστα τα sata απο τα molex.

Ευχαριστω.

Και που δεν τα χρησιμοποιείς τι πειράζει?

Έτσι κι αλλιώς δεν ενοχλούν.

Ούτε πιστεύω ότι δε σου φτάνουν τα βύσματα.

Εμένα μου έχουν περισέψει και 2 απο δαύτα. :112:

Μπα δεν βαζω μετατροπεα αλλα ελεγα για τπτ αντιστοιχα που να ειναι ξεχωριστα. Απορω πως το θεωρει κ πατεντα αυτο το πραμα η enermax αφου κανεις δεν βαζει ανακατωμενα τα drives μεσα στο κουτι. Οι σκληροι πανε σε ενα σημειο κ τα υπολοιπα σε αλλο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.