Jump to content

Ποιό Fingerprint reader?

Cthulhu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ φανατικά τη σειρά CSI, είπα κι εγώ να αγοράσω ένα fingerprint reader για το PC μου.

Αρχικά προσανατολιζόμουν στη λύση της Microsoft με το ασύρματο ποντίκι explorer (για να μην προσθέσω άλλο ένα pod στο γραφείο μου)

Όμως, στην αναζήτησή μου στο skroutz έπεσα στις πολύ ακριβότερες προτάσεις Precise Biometrics (η φθηνότερη είναι x3 ακριβότερη από το συνδυασμό Mouse+fingerprint της MS, η ακριβότερη έχει όσο το Lian Li tower Μου).

Με δεδομένο πως money is no object, αλλά από την άλλη μεριά δεν θέλω να δώσω και λεφτά χωρίς κάποιο καλό λόγο, εσείς τι θα προτείνατε? Που υπερτερεί η πρόταση της Biometrics έναντι της Microsoft? Έχει να κάνει με την ασφάλεια? Με την ευχρηστία? Με την ταχύτητα ανάγνωσης?

Ο Χριστος κ η Παναγια!Τι τιμες φωτια ειναι αυτεεεεες???Το Microsoft θα επαιρνα γιατι οι τιμες των Biometrics ειναι παραπανω απο υπερβολη!

• 2 weeks later...

Ναι αλλα ποια η αξιοπιστία αυτούς της ms και ποια αυτού της άλλης εταιρίας. Και άμα το χρειάζεσαι κάπου απαραίτητα για την ασφάλεια θα τα δόσεις τα επιπλέον χρήματα που ζητάει. :)

Βασικά, για το σπίτι το θέλω, και το μόνο άτομο στο σπίτι είναι η γιαγιά μου - που δυσκολεύεται να χειριστεί ακόμα και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης... Οπότε μάλλον η Μ$ θα με καλύψει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.