Jump to content

XFX 7900 GTX 512 - Πρώτες εντυπώσεις

istrios1442169073

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις την πήρα από το κατάστημα.Η κάρτα είναι τερατώδης με την ψύκτρα να καταλαμβάνει όλη την κάρτα με εξαγωγή αέρα από το πίσω μέρος. H συσκευασία είναι κλασική χωρίς το γνωστό σχήμα Χ. Υπάρχει μόνο ένα cd με το παιχνίδι Starship Troopers και ένα άλλο με τους Drivers.Είναι βέβαια η απλή έκδοση της XFX με τους στανταρ χρονισμούς που δίνει η Nvidia.Στο κουτί αναγράφει Build for Microsoft Windows Vista χωρίς να ξέρω που αναφέρεται. Μάλλον στους Drivers?. Aργότερα εάν σας ενδιαφέρει θα ενημερώσω για επιδόσεις. Τέλος η τιμή της είναι στα 560 ευρώ.

Μόλις την πήρα από το κατάστημα.Η κάρτα είναι τερατώδης με την ψύκτρα να καταλαμβάνει όλη την κάρτα με εξαγωγή αέρα από το πίσω μέρος. H συσκευασία είναι κλασική χωρίς το γνωστό σχήμα Χ. Υπάρχει μόνο ένα cd με το παιχνίδι Starship Troopers και ένα άλλο με τους Drivers.Είναι βέβαια η απλή έκδοση της XFX με τους στανταρ χρονισμούς που δίνει η Nvidia.Στο κουτί αναγράφει Build for Microsoft Windows Vista χωρίς να ξέρω που αναφέρεται. Μάλλον στους Drivers?. Aργότερα εάν σας ενδιαφέρει θα ενημερώσω για επιδόσεις. Τέλος η τιμή της είναι στα 560 ευρώ.

Kαλοριζικη!

Καλα κλοκια και καλα games!

Και καλα οταν λεει για τα vista νομιζω πως εννοει και την υποστηριξη dx10!

Kαλοριζικη!

Καλα κλοκια και καλα games!

Και καλα οταν λεει για τα vista νομιζω πως εννοει και την υποστηριξη dx10!

Από όσο ξέρω δεν υποστηρίζει DX10. Είναι απλά διαφημιστικό. Και μάλιστα με άσχημο αντίκτυπο, αφού από ό,τι μπορείτε να δείτε [ulr=http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html]εδώ από τις FX υποστηρίζονται τα vista. Το DX10 θα το υποστηρίζουν οι νέες ΑΤΙ και ο G80 που έχει κανα χρόνο για να βγει.

Πάντως μεγειά και καλές κλοκιές, έχει όλη την ευχέρεια να επιλέξεις να μεταβείς σε DX10 όποτε θέλεις :)

Καλορίζικη, και ποστάρισε επιδόσεις να δούμε και εμείς που ακόμα είναι μακρυά η αγορά τέτοιας κάρτας... :D

Δωσε κανα bench default και κλοκαρισμενη.Ποσταρε και μερικες photos της καρτας και της συσκευασιας αα και καλοριζικη.

Πρώτα δείγματα με το σύστημα της υπογραφής και όλα Default.

3dmark.GIF

3dmark1.GIF

Πωπω,τοσο ΔΕΝ πιανω στο 3dmark05!

Kαλοριζικη!

ΥΓ Ξεσκισε την στα κλοκια!!

κριμα. Δωσε o/c στο λαο :)

Θα το ήθελα πολύ αλλά είμαι πολύ άσχετος.Όλα τα συστήματα που περάσανε από τα χέρια μου δεν κατάφερα να κάνω κανένα αξιόλογο O/C εκτός από τις έτοιμες ρυθμίσεις που είχαν οι M/B της μορφής 5%,10% κτλ πράγμα που δεν είναι αρκετό μια και ξέρω ότι χρειάζονται και άλλα κολπάκια. Δεν μπορεί όλα συνέχεια να μου ήταν μούφα!!! (μητρική - επεξεργαστής).Τώρα όσον αφορά την κάρτα επειδή στη μεταπώληση είναι ανασταλτικός παράγοντας το O/C θα ήθελα να το αποφύγω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.