Jump to content

η γνώμη σας μετράει!!!

antouan1442169166

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τους χαιρετισμούς μου σε όλο το forum

πρόκριτε να αγοράσω το ακόλουθο pc και θα ήθελα την γνώμη σας

CPU: AMD ATHLON 64 X2 3800+ 2.00GZ AM2 BOX

Motherboard: ASUS M2N-SLI DELUXE

RAM: OCZ EL PC2-5400 DDR2 GOLD DUAL CHANNEL 1GB (2X512MB) GX XTC DC KIT

GPU: ASUS EAX1600PRO/TD 256MB PCI-E DVI TV-OUT ή ASUS EN7600GS SILENT/HTD 256MB PCI-E

Και ακόμα θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στην κάρτα γραφικών, εάν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε μέχρι 150€

Eυχαριστώ και καλό χειμώνα

sli σκέφτομαι να βάλω αργότερα. προς το παρόν λέω για κάτι μέτριο με 150€ άπλα θέλω να είναι καλή μάρκα κατασκευαστικά. Όσο για την χρήση της μην φανταστείς κάτι ιδιαίτερο, λίγο από όλα. Έχεις καμιά κατά νου?

Εγώ θα σου πρότεινα να ΜΗΝ πάς σε sli mobo (ΔΕΝ υπάρχει λόγος για εμένα)και αν θέλεις σε asus υπάρχει αυτό.

Tώρα για την VGA για δες και ΕΔΩ

Νομίζω ότι είναι καταπληκτική τιμή ...για αυτήν την καρτούλα. Τέλος για τις ram νομίζω ότι για 6Ε είναι καλύτερα να ανέβεις σε 6400

Αυτά..

θα συμφωνήσω μαζί σου για το mobo και για τις μνήμες αλλά για την κάρτα γραφικών ενώ είναι πολύ καλή ένα πράγμα με χαλάει, η μάρκα Albatron.

Έχεις ακούσει κάτι για την συγκεκριμένη μάρκα?

Η καρτα γραφικων απλα αθλια! Αν ομως δεν παιζεις παιχνιδια τοτε ενταξει.Αν παιζεις τοτε 7600gt με λιγα παραπανω-ουτε καν gs δεν αξιζει αν παιζεις games.

Η καρτα γραφικων απλα αθλια! Αν ομως δεν παιζεις παιχνιδια τοτε ενταξει.Αν παιζεις τοτε 7600gt με λιγα παραπανω-ουτε καν gs δεν αξιζει αν παιζεις games.

Που στηριζεις οτι η 6800gs ειναι αθλια καρτα?

δεν το νομιζω...

Και η 7600gt δεν εχει απλα λιγα παραπανω αλλα ξεκινανε νομιζω απο 170+

θα συμφωνήσω μαζί σου για το mobo και για τις μνήμες αλλά για την κάρτα γραφικών ενώ είναι πολύ καλή ένα πράγμα με χαλάει, η μάρκα Albatron.

Έχεις ακούσει κάτι για την συγκεκριμένη μάρκα?

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι albatron = Πλαίσιο.

Άκυρο το παραπάνω!!!

Κατάφερα και αύξησα το ποσό στα 200€ οπότε παιδιά εάν μπορείτε πείτε μια κάρτα γιατί έχω παραγγείλει το υπόλοιπο pc και μου μένει μονό η κάρτα την οποία θα παραγγείλω αύριο.

Please Help!!!

Οκ από κάρτα γραφικών. Thanks

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, έχω παραγγείλει την ASUS M2N-E

Και μου είπαν από το e-shop ότι η ram ocz pc2-640 DDR2 1gb(2x512)gold edition δεν τρέχει σωστά σε αυτήν την μητρική και καλά ότι έχει πρόβλημα στα 667 και περιμένουν bios update από asus.

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.