Jump to content

Δημιουργία MID-LEVEL NetCafe + Απορίες

Silender

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παιδιά έχω ξανακάνει αυτό το θέμα στο παρελθόν και ζητώ συγνώμη για το νέο topic. Είχα προβλήματα με την άδεια και τη γραφειοκρατία και τώρα που ξεμπέρδεψα έχουν περάσει 6 μήνες. Εψαξα το παλιό μου αλλά δεν το βρήκα.

Λοιπόν μέσα στον Ιανουάριο θα ανοιξω ένα netcafe με 20 H/Y και θα ήθελα να μου προτείνεται συνθέσεις που κατά τη γνώμη σας θα αντέχουν τα τωρινα(και αυριανά) παιχνίδια και συνάμα να είναι και η χρυσή τομή αποδόσεως/τιμή(1000-1200). Ανοιχτός παντού.

Κάποιο άλλο θέμα τώρα. Με προβληματίζει το λειτουργικό. Θα σκάσω πόσα ευρώ για την αγορά original windows και μετά από 6-10 μήνες θα βγεί το DX10(και παιχνίδια γι αυτό) και θα απαιτεί ο καιρός(για να είμαι μέα στα πράγματα) να μπορώ να το υποστηρίξω. Τι να κάνω ρε παιδιά? Υπάρχει κανένας τρόπος να αγοράσω τα WinXP και μέσω κάποιου συμβολαίου να περάσω στα Vista οικονομικά όταν θα έρθει ο καιρός?

Θέμα τρίτο. Τα παιχνίδια σκέφτομαι να τα βάλω τοπικά και όχι σε κάποιο κεντρικό server. Δεν ξέρω αν το δίκτυο θα είναι σε θέσει αν ανταπεξέλθει(εδώ είμαι εντελώς άπειρος και μπορεί να λέω και μπαρούφες). Από την άλλη, σε περίπτωση που κάποιο παιχνίδι λειτουργει με κλειδιά(FEAR καλή ώρα) με ποιό τρόπο ο server επιτρέπει να παιζουν πολλά άτομα?

Antivirus!!! Να βάλω ή δε χρειάζεται λόγω του recovery προγράμματος? Αν ναι τότε ποίο ψιλοελαφρύ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας προκαταβολικά.:)

Οι περισσότερες εταιρίες με τη αγορά τώρα windows xp δικαιολογούν δωρεάν τη μετάβαση σε vista.

Για τις άδειες των παιχνίδιων καλό είναι να επικοινώνησεις με τις εταιρίες κατασκευής τους και να σου πουν για πόσες άδειες χρήσεις δικαιολογούν την αγορά ενός cd.

Antivirus κάτι σε δωρεάν και ελαφρύ πχ avg.

Eπίσης όχι πρόγραμμα ανάκτησης αλλά κάρτα για αυτή τη δουλειά.

Ποιο πρόγραμμα διαχειρίσης έχεις επιλέξει γιατί πολλά εξαρτώνται από αυτό

Οι περισσότερες εταιρίες με τη αγορά τώρα windows xp δικαιολογούν δωρεάν τη μετάβαση σε vista.

Για τις άδειες των παιχνίδιων καλό είναι να επικοινώνησεις με τις εταιρίες κατασκευής τους και να σου πουν για πόσες άδειες χρήσεις δικαιολογούν την αγορά ενός cd.

Antivirus κάτι σε δωρεάν και ελαφρύ πχ avg.

Eπίσης όχι πρόγραμμα ανάκτησης αλλά κάρτα για αυτή τη δουλειά.

Ποιο πρόγραμμα διαχειρίσης έχεις επιλέξει γιατί πολλά εξαρτώνται από αυτό

Αυτό για τα Windows δεν το γνώριζα. Είδα κάτι που έχουν Πλαίσιο/Multirama για αγορα λάπτοπ αλλα δέν γνώριζα πως παίζει και για desktop.

Για τα παιχνίδια το κακό είναι πως είναι πολλοί οι αντιπρόσωποι τους οποίους και δεν γνωρίζω και δεν έχω τρόπους επικοινωνίας(τηλέφωνα?).

Πρόγραμμα είμαι ανάμεσα στο "Internet Caffe" και το "Cafe Pro".

το πρώτο είναι κατα πολύ φτηνότερο(330 ευρώ για 20 clients +1 Server) και το έχω δουλέψει(ναι σπασμένο το ξέρω, αλλά έπρεπε να το δοκιμάσω για να ξέρω τι πάιρνω αφού δεν βάλαν ένα demo) και το δεύτερο είναι πολύ σταθερό , το έχουν αρκετά καταστήματα και το έχω δουλέψει και υποστηρίζει μεγάλα δίκτυα, αλλά και τα 1500 ευρώ του δεν είναι λίγα για 20 PC.

Aπευθείας με τις εταιρείες μίλα με μαιλ.

Εγώ για το δεύτερο πρόγραμμα θα σου έλεγα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.