Jump to content

προβληματάκι με P4

iLoveAMD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν, μητρική DFI(δεν ξέρω τπτ παραπάνω)

cpu intel pentium 4 2.5ghz

τροφοδοτικό 300watt

και τώρα το πρόβλημα, εφόσον έχω συνδέσει μια χαρά το τροφοδοτικό με την mobo, ανάβει κανονικά το led για τις ram. συμβαίνει το εξής.

πατάω τον διακόπτη λειτουργίας και ο ανεμιστήρας της cpu κάνει 2 στροφές και μετά ξανασταματάει. δεν δίνει το παραμικρό σήμα στην οθόνη.

καμιά ιδέα?

ευχαριστώ

ήδη έχω αλλάξει 2 τροφοδοτικά και οι μνήμες είναι οκ! η μητρική και το τροφοδοτικό είναι δικά μου και μέχρι την μέρα που τα αντικατέστησα με καλύτερα δουλεύαν τέλεια..απλά τώρα που τα ξανάέβαλα σε ενα κουτί μου βγάζει αυτό το πρόβλημα

Υπάρχει η πιθανότητα να γίνεται βραχυκλυκλωμα από κάποια βιδούλα ξεχασμένη μέσα στο κουτί, πίσω από τη μητρική ας πούμε ή κάποιο καλώδιο 4pin που περισσεύει να ακουμπάει κάπου (μου έχει συμβεί το δεύτερο).

ο επεξεργαστής δέν έχει βγει καθόλου απο το socket του. δεν προλαβαίνει ούτε μπιπ να κάνει..για να καταλάβεις.. πατάω τον διακόπτη εκκίνησης κάνει 2 στροφές ο ανεμιστήρας της cpu και σταματάει. τα led πάνω στην μητρική είναι αναμμένα όπως πρέπει να είναι..

kalo einai na vgalis to mobo apo tin case, na aposundeseis ola ta kalodia trofodosia para mono auta pou pane sto mobo kai dokimase na deis an kanei boot to mobo.

pantos mia fora mou etoixe apla ekana reset apo to bios kai ola itane ok

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.