Jump to content

Δημιουργια Download PC

alexandrosss

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Κατεβαστήρι και 2gb ram? :-) Εδώ ένα σαράβαλο με 256 και κατεβάζει σαν φούστικο

Δεν το θέλω μόνο για κατεβαστήρι, δεν ξέρω αν είχες παρακολουθήσει το thread από την αρχή, αλλά δεν είναι ένα όλο.

Όπως και να έχει σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν θα μπουν 2 γίγα μνήμη, αλλά επειδή δε θα άλλαξει σίγουρα τα επόμενα 5 χρόνια, θέλω να μπορεί να είναι επεκτάσιμο αν χρειαστεί μετά.

Αλλιώς και τα 512MB μια χαρά είναι.. :)

Καταλήγω στα εξής μέχρι στιγμής γιατί θέλω να τον παραγγείλω αν προλάβω μέχρι το μεσημέρι που να τον έχω σαββατοκύριακο.

Τα σίγουρα είναι

Επεξεργαστής: Intel Dual Core 2160 (s775/1.80GHz) Tray 65€

Μνήμη: TeamGroup Ram 1GB DDR2 667MHz Value 22€

Τα αβέβαια

Μητρικές: Gigabyte GA-G31MX-S2 (s775, DDR2, VGA) 70€ ή Asus P5KPL-VM (s775 ,DDR2, VGA) 75,51€

(Προτιμώ τις Gigabyte αλλά αν είνα σημαντικό μειονέκτημα το ότι δεν έχει PCI-E Lan τότε αναγκαστικά πάω στην Asus)

CPU cooler: Coolermaster DI5-NHDSA-01 Pure Alluminum LGA775 Cooler 6€ ή όποια άλλη νομίζετε ότι είναι αθόρυβη και κάνει δουλειά μέχρι τα 15€

Αν ξέρει κάποιος να πει τί διαφορές έχει το Gigabit Lan αν είναι πάνω από PCI ή PCI-E για να ξέρω και σε ποιά μητρική να καταλήξω τελικά.. Δε βρήκα κάτι σχετικό.. frown.gif

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη όσους κουράζω με τις ερωτήσεις μου.

Σ' ευχαριστώ πολύ, να' σαι καλά. Περιμένω να δω πότε θα μου τα στείλουν.

Όπως πήγε σήμερα και δε μου τα έχουν φέρει ακόμα μάλλον πάει από βδομάδα... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.