DevilCry Νοέμβριος 1, 2007 #21 Νοέμβριος 1, 2007 ..όσο για τα g skill τα πήρε ο decilcry και θα μπορεί να σου πει με σιγουριά εντός των ημερών ..πάντως ακόμα και τα crucial..αρχίζουν να κάνουν νερά ... Κοίτα και εγώ πήγαινα για Crucial μέχρι που εμφανίστηκαν αυτα τα Gskill στο e-shop στα 99ε.Πλαίσιο τα έχει 130.Δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω βάλει απάνω...αλλά..Φοράνε promos αντί των D9 των Crucial.Πολλοί θα σου πούν πάρε Micron.Αντέχουν στο ρεύμα, πάνε καλύτερα στα bench και γενικώς είναι καλύτερα από Promos και ειδικά σε αυτές τις τιμές.Τα promos από θέμα ο/c από κάποια στιγμη και μετά, κολλώνουν στην απόδοση, ανεξαρτήτως ρεύματος και συχνότητας.Εγώ πάντως την είδα αλλίως και σκέφτηκα να το "ρισκάρω" λιγάκι και να δοκιμάσω τελικά τα G.Skill.Βασικά υπέθεσα ότι, εκτός από την καινούργια "κουβέρτα", ίσως να έχουν και μια καινούργια παρτίδα Promos που έχουν ξεπεταχτεί τώρα τελευταία και έχει αποδειχτεί καλή...Αυριο που θα τα παραλάβω θα ρίξω καμιά εξωτερική φώτο.
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 1, 2007 Author #22 Νοέμβριος 1, 2007 Κοίτα και εγώ πήγαινα για Crucial μέχρι που εμφανίστηκαν αυτα τα Gskill στο e-shop στα 99ε.Πλαίσιο τα έχει 130.Δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω βάλει απάνω...αλλά..Φοράνε promos αντί των D9 των Crucial.Πολλοί θα σου πούν πάρε Micron.Αντέχουν στο ρεύμα, πάνε καλύτερα στα bench και γενικώς είναι καλύτερα από Promos και ειδικά σε αυτές τις τιμές.Τα promos από θέμα ο/c από κάποια στιγμη και μετά, κολλώνουν στην απόδοση, ανεξαρτήτως ρεύματος και συχνότητας.Εγώ πάντως την είδα αλλίως και σκέφτηκα να το "ρισκάρω" λιγάκι και να δοκιμάσω τελικά τα G.Skill.Βασικά υπέθεσα ότι, εκτός από την καινούργια "κουβέρτα", ίσως να έχουν και μια καινούργια παρτίδα Promos που έχουν ξεπεταχτεί τώρα τελευταία και έχει αποδειχτεί καλή...Αυριο που θα τα παραλάβω θα ρίξω καμιά εξωτερική φώτο.http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2867&p=6Διαφορετικές είναι αυτές?Καμιά άλλη πρόταση για μνήμες κ mobo?(μου τα μασάνε στο e-shop για την Abit....στο θα δούμε με έχουν)ΥΓ Καλό μήνα σε όλους!!!
DevilCry Νοέμβριος 1, 2007 #23 Νοέμβριος 1, 2007 Ναι αυτές είναι οι HZ με D9GKX.Αυτές που έχει το e-shop στα 99 είναι οι ΗΚ με Promos.Σήμερα τις παρέλαβα..Τώρα το πότε θα δοκιμαστούν...ένας θεός ξέρει.Ορίστε και φώτο με τα καινούργια "κουβερτάκια". Eπίσεις καλό m/b είναι και το ASUS P5K-E/WIFI-AP.Καλό μήνα
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 1, 2007 Author #24 Νοέμβριος 1, 2007 Για αυτήν έλεγα κ εγώ.(θα περιμένω λιγο ακόμα για την Abit παντως).Thanx DevilCry κ περιμένω εντυπώσεις για τις μνήμες.
tsif Νοέμβριος 1, 2007 #25 Νοέμβριος 1, 2007 Δεν θέλω πολλά.Not yet:p Κάτι σε 3.2GH stable.Και βλέπουμε μετα.Noob στο αθλημα.Thanx again m8. Ανεετα ... Ναι αυτές είναι οι HZ με D9GKX.Αυτές που έχει το e-shop στα 99 είναι οι ΗΚ με Promos.Σήμερα τις παρέλαβα..Τώρα το πότε θα δοκιμαστούν...ένας θεός ξέρει.Ορίστε και φώτο με τα καινούργια "κουβερτάκια". Eπίσεις καλό m/b είναι και το ASUS P5K-E/WIFI-AP.Καλό μήνα Για σήμερα το βράδυ ???????? :p:p:p Ελα να δούμε τι λένε με το Quad...:098: :098: :098: περιμένω ....
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 2, 2007 Author #26 Νοέμβριος 2, 2007 ΚΟΥΤΙΑ - CASES THERMALTAKE VC8000SWA EUREKA SILVER ALLUM +WINDOW ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ - THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER ΜΝΗΜΗ RAM - G.SKILL DDR2 2GB (2X1GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ -ASUS P5K-E/WIFI-AP ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ -GAINWARD 8927 BLISS 8800GT 512MB PCI-E RETAIL ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ -WESTERN DIGITAL RAPTOR WD740ADFD 74GB 10000RPM SATA ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ -SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - ENERMAX EIN650AWT 650W INFINITI SLI ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ -SCYTHE S-FLEX S-FDB 120MM QUIET FAN DVD RECORDER -NEC DVD+/-R/RW AD-7170S 18X SATA BULK WHITE DOUBLE LAYER χ2 Έκανα κάτι αλλαγές αλλά........Ακόμα να μου απαντήσουν για την Abit ip35pro.Για τις μνήμες ακόμα not sure.Και δεν έχουν κ την 8800GT available τώρα που είδα.Για να δούμε.....Καμιά γνώμη για τυχόν αλλαγές ?????????
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 3, 2007 Author #27 Νοέμβριος 3, 2007 Βρήκα κ την Abit :003: :118:Μάλλον για τις crucial τελικά. Πάω για να order Δευτέρα πρωί.Ακόμα το case με προβληματίζει (thermaltake Armor ???).Καμιά ιδεα?????????(Εχω ακούσει πως σε μερικά cases η ultra 120 βρίσκει στο side panel.True??????)
»A«DrUnKenSTeiN Νοέμβριος 4, 2007 Author #28 Νοέμβριος 4, 2007 Κύριοι please κανα case που να χωράει άνετα την THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME?Πήγαινα για το NZXT ZERO αλλά θα πρέπει να βάλω τα side fans απ'την εξω μεριά.Το AKASA AK-BKCSE-02 MIRAGE 62 μάλλον θα είναι οκ .http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805738Καμιά ιδέα για case στα 150-170 euros?????????Μόνο το case έμεινε κ να πάω να παραγγείλω.Thanx.
ThorLite Νοέμβριος 4, 2007 #29 Νοέμβριος 4, 2007 Thermaltake VA8000 ARMOR Black αυτο παρε χωραει ανετα την ψυκτρα που εχεις..... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=752541
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.