Jump to content

Για NEW PC και εγώ........

»A«DrUnKenSTeiN

Recommended Posts

..όσο για τα g skill τα πήρε ο decilcry και θα μπορεί να σου πει με σιγουριά εντός των ημερών ..

πάντως ακόμα και τα crucial..αρχίζουν να κάνουν νερά ...

Κοίτα και εγώ πήγαινα για Crucial μέχρι που εμφανίστηκαν αυτα τα Gskill στο e-shop στα 99ε.Πλαίσιο τα έχει 130.Δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω βάλει απάνω...αλλά..Φοράνε promos αντί των D9 των Crucial.Πολλοί θα σου πούν πάρε Micron.Αντέχουν στο ρεύμα, πάνε καλύτερα στα bench και γενικώς είναι καλύτερα από Promos και ειδικά σε αυτές τις τιμές.Τα promos από θέμα ο/c από κάποια στιγμη και μετά, κολλώνουν στην απόδοση, ανεξαρτήτως ρεύματος και συχνότητας.Εγώ πάντως την είδα αλλίως και σκέφτηκα να το "ρισκάρω" λιγάκι και να δοκιμάσω τελικά τα G.Skill.Βασικά υπέθεσα ότι, εκτός από την καινούργια "κουβέρτα", ίσως να έχουν και μια καινούργια παρτίδα Promos που έχουν ξεπεταχτεί τώρα τελευταία και έχει αποδειχτεί καλή...Αυριο που θα τα παραλάβω θα ρίξω καμιά εξωτερική φώτο.

Κοίτα και εγώ πήγαινα για Crucial μέχρι που εμφανίστηκαν αυτα τα Gskill στο e-shop στα 99ε.Πλαίσιο τα έχει 130.Δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω βάλει απάνω...αλλά..Φοράνε promos αντί των D9 των Crucial.Πολλοί θα σου πούν πάρε Micron.Αντέχουν στο ρεύμα, πάνε καλύτερα στα bench και γενικώς είναι καλύτερα από Promos και ειδικά σε αυτές τις τιμές.Τα promos από θέμα ο/c από κάποια στιγμη και μετά, κολλώνουν στην απόδοση, ανεξαρτήτως ρεύματος και συχνότητας.Εγώ πάντως την είδα αλλίως και σκέφτηκα να το "ρισκάρω" λιγάκι και να δοκιμάσω τελικά τα G.Skill.Βασικά υπέθεσα ότι, εκτός από την καινούργια "κουβέρτα", ίσως να έχουν και μια καινούργια παρτίδα Promos που έχουν ξεπεταχτεί τώρα τελευταία και έχει αποδειχτεί καλή...Αυριο που θα τα παραλάβω θα ρίξω καμιά εξωτερική φώτο.

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2867&p=6

Διαφορετικές είναι αυτές?

Καμιά άλλη πρόταση για μνήμες κ mobo?(μου τα μασάνε στο e-shop για την Abit....στο θα δούμε με έχουν)

ΥΓ Καλό μήνα σε όλους!!!

Ναι αυτές είναι οι HZ με D9GKX.Αυτές που έχει το e-shop στα 99 είναι οι ΗΚ με Promos.Σήμερα τις παρέλαβα..Τώρα το πότε θα δοκιμαστούν...ένας θεός ξέρει.Ορίστε και φώτο με τα καινούργια "κουβερτάκια".

dsc00052nb7.th.jpgdsc00053lc1.th.jpgdsc00056mz4.th.jpg

Eπίσεις καλό m/b είναι και το ASUS P5K-E/WIFI-AP.Καλό μήνα

Δεν θέλω πολλά.Not yet:p Κάτι σε 3.2GH stable.Και βλέπουμε μετα.Noob στο αθλημα.Thanx again m8.

Ανεετα ...

Ναι αυτές είναι οι HZ με D9GKX.Αυτές που έχει το e-shop στα 99 είναι οι ΗΚ με Promos.Σήμερα τις παρέλαβα..Τώρα το πότε θα δοκιμαστούν...ένας θεός ξέρει.Ορίστε και φώτο με τα καινούργια "κουβερτάκια".

dsc00052nb7.th.jpgdsc00053lc1.th.jpgdsc00056mz4.th.jpg

Eπίσεις καλό m/b είναι και το ASUS P5K-E/WIFI-AP.Καλό μήνα

Για σήμερα το βράδυ ???????? :p:p:p:p

Ελα να δούμε τι λένε με το Quad...:098: :098: :098:

περιμένω ....

ΚΟΥΤΙΑ - CASES THERMALTAKE VC8000SWA EUREKA SILVER ALLUM +WINDOW

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ - THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER

ΜΝΗΜΗ RAM - G.SKILL DDR2 2GB (2X1GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ -ASUS P5K-E/WIFI-AP

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ -GAINWARD 8927 BLISS 8800GT 512MB PCI-E RETAIL

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ -WESTERN DIGITAL RAPTOR WD740ADFD 74GB 10000RPM SATA

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ -SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - ENERMAX EIN650AWT 650W INFINITI SLI

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ -SCYTHE S-FLEX S-FDB 120MM QUIET FAN

DVD RECORDER -NEC DVD+/-R/RW AD-7170S 18X SATA BULK WHITE DOUBLE LAYER χ2

Έκανα κάτι αλλαγές αλλά........

Ακόμα να μου απαντήσουν για την Abit ip35pro.Για τις μνήμες ακόμα not sure.Και δεν έχουν κ την 8800GT available τώρα που είδα.Για να δούμε.....

Καμιά γνώμη για τυχόν αλλαγές ?????????

Βρήκα κ την Abit :003: :118:Μάλλον για τις crucial τελικά. Πάω για να order Δευτέρα πρωί.Ακόμα το case με προβληματίζει (thermaltake Armor ???).Καμιά ιδεα?????????(Εχω ακούσει πως σε μερικά cases η ultra 120 βρίσκει στο side panel.True??????)

Κύριοι please κανα case που να χωράει άνετα την THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME?

Πήγαινα για το NZXT ZERO αλλά θα πρέπει να βάλω τα side fans απ'την εξω μεριά.

Το AKASA AK-BKCSE-02 MIRAGE 62 μάλλον θα είναι οκ .

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805738

Καμιά ιδέα για case στα 150-170 euros?????????

Μόνο το case έμεινε κ να πάω να παραγγείλω.Thanx.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.