Jump to content

Pc μέχρι 600 Ε. Για παιχνίδια

Xsara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι πραγματάκια μου προτείνετε για να φτιάξω ένα pc για παιχνίδια και για κάποιες άλλες εργασίες και να κοστίσει κάπου στα 700 με κουτί μαζί και αν γίνετε να είναι

Από το πλαίσιο και σε idel επεξεργαστή :115: :115:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

@Spiderdim: Στο σύστημα που συνέθεσες, που είναι οι μνήμες;;; Είμαι στραβός ή ξέχασες να βάλεις;

Παιδιά,... με 600 ευρώ σε ιντελ και με 8800gt ΔΕΝ βγαίνει στα 600 ευρώ..

Το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω βγαίνει στα 623,50, ορίστε..:

attachment.php?attachmentid=17940&stc=1&d=1195753188

post-4990-1442174844,8524_thumb.jpg

Και μένα δεν μου αρέσει η μητρική .και μνήμες

Έχω μια ds-4 πόσο να την δώσω και κανί

Εχο και έναν 6300 πόσο να τον δώσω

Έχω και κάτι μνήμες 800αρες σούπερ τελεντ πόσο να της δώσω

Λέω να του τα πουλήσω είναι καλά κομμάτια

ειχα βαλει και εγω τν μνημη που ξεχασε ο spiderdim .απο που βρηκες τοσο φτηνα πραγματα το plaisio τν PK5 την εχει 105Ε και τον επεξεργαστη στα 100.

ειχα βαλει και εγω τν μνημη που ξεχασε ο spiderdim .απο που βρηκες τοσο φτηνα πραγματα το plaisio τν PK5 την εχει 105Ε και τον επεξεργαστη στα 100.

Νομίζω είναι χωρίς ΦΠΑ, και μπαίνει στο τέλος (όπως στο site του πλαίσιου)... Κάνε τις πράξεις να δεις... 570 βγαίνουν σύνολο. ;)

α οκ τοτε εγινε.γιατι θες να δωσεις το συστημα σου και δεν βαζεις σε αυτο που εχεισ καποια καλυτερα πραγματα και θες να δωσεις 600Ε?

παιδια...

ο ανθρωπος ειπε θελω να παιζω παιχνιδια και να κανω διαφορες εργασιες κτλ....

μην χανομαστε λοιπον...

μια παρα πολυ καλη καρτα γραφικων θελει...

ο επεξεργαστης κατα την γνωμη μου ειναι σουπερ...

μητρικη δεν μπορω να βρω...

κοιτατε ποια πηρα εγω... τα λαθη πληρωνονται...

και τωρα τραβαω τα μαλλια μου:075:

spiderdim μια χαρα ειναι το pc σου.λοιπον στο θεμα μας...εγω θα του ελεγα να κρατησει αυτο τον επεξεργαστη που εχει και να βαλει μια καλυτερη μητρικη και μνημες και απο οτι βλεπω εχει και μια πολυ καλυ καρτα γραφικων.

Παίδες σοροί η υπογραφή μου έχει αλλάξει τα παραπάνω κομμάτια τα έχω στο

Ράφι και λέω να τα έδιωχνα και το καινούριο σύστημα δεν είναι δικό μου

οκ αμα ειναι δωσε τον επεξεργαστη σου και τη μητρικη σου.βασικα πες μας τι εχεις στο ραφι.ειναι αυτο που ειχες ποιο πριν στην υπογραφη σου?

Ναι.Έχω μια κάρτα ήχου 7+1 SoundBlaster PRO

Έναν 6300 και

Μια Gigabyte DS-4

Ναι αλά πόσο να τα δώσω κάθε κομμάτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.