Jump to content

Pc μέχρι 600 Ε. Για παιχνίδια

Xsara

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι χαζό να του χαλάμε το thread για αγγελίες :p

Συνεχίστε με pm... Αν του candyman βγαίνουν με 570 ας βάλει την 8600GTS σίγουρα θα τη φέρουν ξανά αν δεν είχε.

Δες και μια σύνθεση στα 710€ από πλαισιο

koutild9.png

plaisioyc1.png

Edit: Το κουτί δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή , αλλά το πλαισιο δεν έχει κάτι καλό σε αυτη τη τιμή 41.18€+φπα=49€,

αλλιώς πας σε sprano των 70€

Aν μου επιτρέπετε.. εγώ θα λοξοδρομήσω λίγο. Μια και πρότεινα σύστημα με intel (α πα πα πα).. να προτείνω και ένα με AMD... Έτσι για το γ***το!

attachment.php?attachmentid=17942&stc=1&d=1195765170

Y.Γ. Οι μνήμες πάνε στα 800Mhz με 1.9v (αυτό τσεκαρισμένο απο εμένα προσωπικά σε δύο διαφορετικά συστήματα)! Και έχει και SLI... Κάρτα γραφικών έβαλα 8600gts για να κρατήσω την τιμή στα 600 ευρώ. Με 80 ευρώ παραπάνω μπορεί να μπει και 8800gt... H eVGA έχει και το step-up program και μπορεί κανείς να κάνει αναβάθμιση πληρώνοντας την διαφορά μόνο (αν και δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικάσία στην Ελλάδα, αλλά φαντάζομαι η κάρτα επιστρέφεται στην eVGA προφανώς...)

post-4990-1442174845,0118_thumb.jpg

Δες και μια σύνθεση στα 710€ από πλαισιο

koutild9.png

plaisioyc1.png

Edit: Το κουτί δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή , αλλά το πλαισιο δεν έχει κάτι καλό σε αυτη τη τιμή 41.18€+φπα=49€,

αλλιώς πας σε sprano των 70€

Αν δε κάνω λάθος είναι όντως καλύτερη επιλογή η 3870 και μάλλον και η 3850 από οποιαδήποτε 8600 και ευτυχώς που την ανέφερε ο gfk.

Αν δε κάνω λάθος είναι όντως καλύτερη επιλογή η 3870 και μάλλον και η 3850 από οποιαδήποτε 8600 και ευτυχώς που την ανέφερε ο gfk.

Nαι αν πας σε Ati (αν και στα 200 ευρώ πλησιάζει επικίνδυνα σε κόστος την 8800gt). Πάντως καλύτερα να συνδυαστεί με board ανάλογου chipset ή με intel καλύτερα και όχι με nvidia. Όχι ότι απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα, απλά ας αποφευχθεί...

Μονο που 8800GT με 200 σιγα μην εβρει.

Εδω που τα λεμε 8800GT οχι με ευρώ, με φακό δε βρίσκεις...

Πάντως καλύτερα να συνδυαστεί με board ανάλογου chipset ή με intel καλύτερα και όχι με nvidia. Όχι ότι απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα, απλά ας αποφευχθεί...

Αντε παλι...:022:

Μονο που 8800GT με 200 σιγα μην εβρει.

Εδω που τα λεμε 8800GT οχι με ευρώ, με φακό δε βρίσκεις...

Ναι δεν υπάρχουν αυτό τον καιρό. Πάντως είπα "πλησιάζει" σε κόστος όχι ότι είναι ίδιο...

Αντε παλι...:022:

Επίσης.. είπα "Όχι ότι απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα, απλά ας αποφευχθεί.". Μην τo παίρνεις τόσο απόλυτα... Φιλικά man, έτσι; :)

Τι πραγματάκια μου προτείνετε για να φτιάξω ένα pc για παιχνίδια και για κάποιες άλλες εργασίες και να κοστίσει κάπου στα 700 με κουτί μαζί και αν γίνετε να είναι

Από το πλαίσιο και σε idel επεξεργαστή :115: :115:

Με την 2600pro τα ξεχνας τα παιχνιδια.

Μπορείς να κοψεις απο κουτι , ψυκτρα , μητρική

και να γινει αγορά τουλάχιστον της 3850.

Εκτος αν σκεφτεται ο φιλος σου να αλλάξει πολύ σύντομα κάρτα γραφικών

Μητρική abit ip35 pro χωρίς δεύτερη σκέψη

Μόνο 2 Χ 512 μνήμη ????? καλύτερα 2 χ Transcend

Ram 1GB

και καλύτερα μια άλλη κάρτα γραφικών ..γιατί δεν θα δεις και τρελέ πράγματα με την συγκεκριμένη ....

Υ.Γ:Τα δικά σου που έλεγες τί θα τα κάνεις τελικά ???

βασικα νομιζω πως το συστημα δεν ειναι και τοσο καλο...

μεχρι και ο σκληρος νομιζω οτι βρισκεις 250Gb με 10€ πιο πανω

χαμηλωσε κοστος σε μητρικη και ανεβασε σε vga...

επισης οι μνημες να ειναι 2χ1gb

αφου δεν πας για o/c γιατι δεν παιρνεις ενα amd system που θα ειναι πιο φθηνο?

(το ειπε και ο φιλος candyman)

τωρα θα μου πεις...

100€ κανει ο επεξεργαστης....

δωσε 125 να παρεις εναν με 3000MHz amd , μια 60αρα-70αρα για μητρικη...

60 για μνημες

και χωσε χρηματα σε καρτα γραφικων....

παιχνιδια =καρτα γραφικων

Εφόσον το κόστος δεν μπορεί να παει στα 700

μια σύνθεση στα 600 απο μένα πολύ καλύτερη απο αυτά που επέλεξες

για να μην κλαιει τα λεφτά του ο φίλος σου.

plaisiobj5.png

koutild9.png

σου καναμε συνθέσεις και προτάσεις και κατεληξες στην χειροτερη δυνατή σύνθεση

ελπίζω με αυτη η σύνθεση να μη χειροτερέψουν και αλλο τα πραγματα.

στην τελικη ας παρει μια φθηνοτερη μητρικη...

μπορει να προτεινα και πριν την ιδια αλλα ειχα ξεχασει τον λογο που φτιαχνει το pc...

αυτη η μητρικη ειναι pro ο/c...

τι να τη κανει...?

ας παρει μια αλλη πιο φθηνη και να παρει μνημες 800αρες και ενα καλυτερο σκληρο(ενταξει αυτο για το σκληρο ας το ξεχουσουμε:001: )

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει σε C2D 4500 και να μην πάει σε AMD x2 6000+..

Αααα, αλλά ξέχασα... Είπαμε τα intel είναι τα.. καλυτερότερα παντού και πάντα.. έτσι; :D

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει σε C2D 4500 και να μην πάει σε AMD x2 6000+..

Αααα, αλλά ξέχασα... Είπαμε τα intel είναι τα.. καλυτερότερα παντού και πάντα.. έτσι;

το ειπα και εγω πριν...

i had the same προβληματισμο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.