Jump to content

Pop-up windows

Nozomi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ τα μέλη και συγχαρητήρια για το φόρουμ.

Το διαβάζω καιρό και είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι η εμφάνιση pop-up παραθύρων του Internet Explorer 7 παρόλο που χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox.

Eίναι διαφημιστικά pop-up και εμφανίζονται παρόλο που έχω σβήσει αρκετές φορές την ιστορία του ΙΕ. Επίσης έχω χρησιμοποιήσει το Clean my PC-Registry Cleaner αρκετές φορές αλλά τίποτα-τζίφος.

Δεν είναι επείγον αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό.

Όποιος έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα καλείται να βοηθήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Το λειτουργικό είναι WinXP Pro (SP2).

Παράδειγμα ενός link που μου εμφανίζεται:

http://media2.mediafileshost.com/images/9697_561092_7205294.html

Βασικα πρέπει να μας κάνεις τον διαχωρισμό αν πρόκειται για popup από τον Explorer ή για μυνήματα που πετάγονται γιατί είναι λίγο διαφορετικος ο τρόπος αντιμετωπισής τους.

Αν είναι για παράθυρα τοτε ενεργοποιείς τον popup blocker τoy IE ισως φτιάξει ή κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που μπλοκάρει τα popup.

Αν πρόκειται για απλά μυνήματα που παραπέμπυν στο να κατεβάσεις κάποιο πρόγραμμα γιατι είναι μολυσμένο το pc σου τότε είσαι σε άλλη περιπτωση , εχεις μολυνθεί απο adaware kai spyware οπότε θες 2-3 εργαλεία όπως αυτο που πρότειναι ο τρελογιατρός πιο πάνω και ένα καλό antivirus για να καθαρίσει απο τα προγράμματα αυτα.......

Αν είναι για παράθυρα τοτε ενεργοποιείς τον popup blocker τoy IE ισως φτιάξει ή κατεβάζεις ένα πρόγραμμα που μπλοκάρει τα popup.

Παράθυρα είναι.

Θα προσπαθήσω με τα εργαλεία που λέτε και θα σας αναφέρω αποτελέσματα.

Σας ευχαριστώ όλους dudes ...:001:

Τελικώς το πρόβλημα ελύθη με το Pop-up Blocker 6.0.6.

To Spyware doctor παρότι όντως ανέγνωσε το πρόβλημα δεν μπόρεσε να το λύσει δραστικώς.

Δυστυχώς οδηγούμαστε όλοι αργά ή γρήγορα στην λύση του Internet PC.

Γειώνει αφάνταστα το Διαδίκτυο τα μηχανάκια μας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.