djtaz13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2015 (edited) Καλησπέρα. Έχω έναν 2,5" hdd τον οποίο είχα βασικό στο λαπτοπ μου. Τον έκανα εξωτερικό επειδή έβαλα ssd (έχει ακόμα Windows 10μέσα και αρχεία) αλλά θέλω να πάρω τα αρχεία μου. Δεν μου τον αναγνωρίζει όμως σαν εξωτερικό (ακούγεται ήχος αλλαδεν τον εμφανίζει) ίσως επειδή υπάρχουν μέσα Windows (?) (δικό μου συμπέρασμα). Δοκίμασα με ubuntu αλλά μου εμφανίζει σφάλμα.Τι μου προτείνεται να κάνω για να πάρω τα αρχεία; Εκτός φυσικά από το να τον βάλω πίσω στο λαπτοπ και να τα τραβήξω από εκεί... Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2015 από djtaz13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 πηγαινε στο disk management και δώστου ένα γραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Νοέμβριος 18, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2015 Δοκιμασα με αλλο κουτι κ δουλεψε. Το κουτι που δεν δουλευε με τον δικο μου σκληρο δουλεψε με αλλον... Δεν ξερω τι παιχτηκε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts